Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Няма моя картинка. Всичко е от тук. Аз няма как да знам дали е актуална, ама ти има как да знаеш и знаеш че не е актуалнa ли?
Are investors shorting shares of GameStop (NYSE:GME)? View GME's latest short interest ratio, short volume and more at MarketBeat.Last edited by IvelinaJensen; 29.01.2021, 22:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЧакам си отговора. Какъв шорт скуиз ще правите като никой не шорти?
https://finviz.com/quote.ashx?t=GMEShort Float 121.98% 61.78 от твоята картинка/50.65 = 121.97%, т.е. двата сайта съвпадат след като фикснеш бъга на единияShs Float 50.65M
но няма как да знаеш дали е актуална информацията.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
3. Прочети ми поста за опциите с падеж днес. Това е голямата игра сега. Ще опитат всичко да затворят под 300. Надявам се някои милионери да се включат и да задържат цената над 300. Тогава ще има бой по тиквата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Ай така абсолютен аматъор прави 2% .. с минимален риск и голяма позиция.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Поправете ме ако греша, но тези които са скъсявали, трябва да купят, а никой не продава. Отделно плащат лихва върху скъсените около 30%...някъде там. Т.е. ще им трябва ликвидност дори да не купят акции, за да плащат лихвите. Ако цената расте, ще става по зле за тях.
Просто търся потвърждение. Не ме нападайте сега, лаик съм. Казах че съм купил няколко и ще държа. Мога да ги загубя тия пари без драма.
1. все пак някой продава. Дори в този форум имаше предатели. Но то какво искаш от народ, който не е даже опитал да спаси Левски.
2. не плащат 30%. Ти, ако скъсиш сега, ще плащаш 30,50,90%... Тук обаче става въпрос за други възможности и вероятно лихвите са доста ниски. Едва ли над 10%. За милиарди долари обаче и 2-3% е бая, още повече тези фондове де факто никога нямат налични и напоследък са свикнали да плащат 0-1% лихва. Т.е. дори ниската лихва за тях е голяма работа.
3. Прочети ми поста за опциите с падеж днес. Това е голямата игра сега. Ще опитат всичко да затворят под 300. Надявам се някои милионери да се включат и да задържат цената над 300. Тогава ще има бой по тиквата.
И не се плаши. Тук всички сме аматьори. Някой са с малко повече стаж. Някои по-бързо чактисват, други по-бавно, трети проявяват завидно старание изобщо да не им се случи.
---
Aaaa, и още от началото да ти кажа, че във форума има едно желязно правило за печелене на пари. Прави точно обратното на това, което каже един художник - Ed. Задължително. Напоследък избягва да прави прогнози, което пречи на стратегията ми.Last edited by terziеv; 29.01.2021, 21:53.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Реалните данни за процента на късите идва с две седмици лаг. А при висока търговия може всичко да се промени за ден два. Така че няма как да се знае точно колко е. В общи линии са някакви приблизителни сметки.
Така към момента има две възможности късите да са покрили вече голям процент и след като това стане ясно цената да се срине жестоко. Или да не са покрили, което при значимите обороти последните дни означава че ще им е доста трудно да покрият.
Тогава може да се случат две неща.
Или да чакат, хеджирал, плащат лихви но не покриват с месеци с надежда атакуващите ги да се откажат. Тогава цента ще е силно волатилна до като някой хвърли бялата кърпа.
Или да са до такава степен притиснати че да влезат на пазар. Тогава цената ще се изстреля. Неясно колко защото не е ясно колко от скъсилите са притиснати, и колко от държавите акции ще са навити да продават.
Дори и да се случи шортскуиз не всички имащи акции ще спечелят. Само тези които продадат на закъсалите фондове. След това цената пак ще се срине брутално, може и до едноцифрени нива
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЧакам си отговора. Какъв шорт скуиз ще правите като никой не шорти?
Просто търся потвърждение. Не ме нападайте сега, лаик съм. Казах че съм купил няколко и ще държа. Мога да ги загубя тия пари без драма.
Коментар
� -
И се пише "скуирт". Това, за което пишеш.
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеумрях от смях с новините и Иветка. И мои постове бяха показани. Доживях и аз да ме покажат по телевизора
По всичко изглежда, че шоуто приключи? Успяхте ли да излезете?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеКойто вярва в борсата че ще е ОК ... сега не е лош момент за ТQQQ .
$89.43 USD −7.05 (7.31%) 12:48рм
Аз лично взех малко .. за едни бързи 1-2-3% .. със сравнително малко риск.
Който иска и е доволен на 2% може да излиза:
91.47 USD −5.01 (5.19%) 2:12рм
Аз лично съм лакомия и ще държа още.
Ай така абсолютен аматъор прави 2% .. с минимален риск и голяма позиция.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар