IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Какво да си зписвам ? Или ти си на хонорар вече при него
    Е ако нямаш уважение към някой който е направил половин милион лева от една акция ,значи си много зле ,по принцип българина е доста завистлив и злобен ако разбере че някой е успял та не се учудвам да ти кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Човека ако има наистина над 500 хиляди лева печалба мисля че самонтрябва да си записваш и да си мълчиш
      Какво да си зписвам ? Или ти си на хонорар вече при него

Коментар

• https://www.tipranks.com/news/articl...ad-of-q2-print

Джулиъса има още малко време

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

сега ще дойде Теслю да се включи, че неговите "печалби" са къде къде над твоите
          Човека ако има наистина над 500 хиляди лева печалба мисля че самонтрябва да си записваш и да си мълчиш

Коментар

Всички се огледаха в мойте кирливи 5 лева в акцийки ,Гугъла задържа позиции ,Джулиъса избърза да продава ,чакай не бързай ,според мен прекаленото много акции и търсенето на нови и нови замъгляват бинокъла на добрия инвеститор
            добре, че сещаш че с тия 5 лева избърса пода на форума десет пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Какво да го стискам тоя смешен гугъл.
              Всеки един момент мога да купя - още цикли на 120 долара, на колкото го разкарах.
              А я виж Адобето къде е! В рейнджа 350-360$ съм ги купувал..... а вече гони 520$.
              сега ще дойде Теслю да се включи, че неговите "печалби" са къде къде над твоите

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                В RITM играя малко аз. Акции + веднага априлски колци на 8. Мисля, че е добро съотношение риск/печалба. Ако мушна и дивидент, може >10% за месец.
                Това се оказа егати свежарката. Мисля, че е време за прибиране на чиповете. Входът ми е 7,5 + два тлъсти дивидента.

Коментар

Ее, ти искаш безплатно съвет за $$$ После ще искаш и год. деклар. някой да ти я състави безплатно.
                  Лошо няма - не е луд тоя дето рупа баницата

п.п.
                  нали ти писах - Виза/Мастеркард
                  За декларацията имам съпорт от Комисията по финансов надзор ,нали разбираш че все пак това са насоки ,така отгоре питам ,ти чак толкова сега задълба ,няма да ти взема инвестициите ,какво лошо има човек да сподели ?

Коментар

A я кажи в кои си дългосрочно ,да знам за наесен какво да гледам ?
                    Ее, ти искаш безплатно съвет за $$$ После ще искаш и год. деклар. някой да ти я състави безплатно.
                    Лошо няма - не е луд тоя дето рупа баницата

п.п.
                    нали ти писах - Виза/Мастеркард

Коментар

Да, харесвам ги, ама печалбата ми допада повече. Затова ми е все тая коя ракета-носител ще я докара.
                      Да кажем, че съм в тях средносрочно.

Направил съм стоповете да следват движението с малък толеранс (по подобие на теслата, която се затвори автоматично на 280$, а сега пак мога да натоваря на 255$ ) Не очаквам адобето да мине 600$ тая година, но да видим.
                      A я кажи в кои си дългосрочно ,да знам за наесен какво да гледам ?

Коментар

E нали е дългосорочен ,така разбрах преди беше писал че му харесвала тази компания
                        Да, харесвам ги, ама печалбата ми допада повече. Затова ми е все тая коя ракета-носител ще я докара.
                        Да кажем, че съм в тях средносрочно.

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                        Адобе трябва да мислиш изход от дългосрочните през 2023.
                        От 2024 нататък ще ти носи само минуси....
                        Направил съм стоповете да следват движението с малък толеранс (по подобие на теслата, която се затвори автоматично на 280$, а сега пак мога да натоваря на 255$ ) Не очаквам адобето да мине 600$ тая година, но да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

E нали е дългосорочен ,така разбрах преди беше писал че му харесвала тази компания

Коментар

Всеки един момент мога да купя - още цикли на 120 долара, на колкото го разкарах.
                            А я виж Адобето къде е! В рейнджа 350-360$ съм ги купувал..... а вече гони 520$.

Коментар

Хубаво де ,добра цена страхотни печалби моите акции и те вървят стабилно ,който е взел Епъл под 190 долара добре ,сега вече ще се молим за такива нива .
                              А,ти искаш акциите на Гугъл да направят 30% при положение че имаше сплит ами я се замисли в момента акцията е колкото на Адобе
                              Само преди 12 месеца имаме 20 към едно сплит и преди съм казвал купувайте след сплит добри компании ,тия сплитове затова се правят ,сплитове не правят бай Иван и леля Генка а само топ компании
                              Аdobe в тях дългосрочно ли си ?
                              Last edited by nkavrakov1982; 24.07.2023, 16:45.

Коментар

Всички се огледаха в мойте кирливи 5 лева в акцийки ,Гугъла задържа позиции ,Джулиъса избърза да продава ,чакай не бързай ,според мен прекаленото много акции и търсенето на нови и нови замъгляват бинокъла на добрия инвеститор

Коментар

X