Първоначално изпратено от dollarman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Човека ако има наистина над 500 хиляди лева печалба мисля че самонтрябва да си записваш и да си мълчиш
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
сега ще дойде Теслю да се включи, че неговите "печалби" са къде къде над твоите
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВсички се огледаха в мойте кирливи 5 лева в акцийки ,Гугъла задържа позиции ,Джулиъса избърза да продава ,чакай не бързай ,според мен прекаленото много акции и търсенето на нови и нови замъгляват бинокъла на добрия инвеститор
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКакво да го стискам тоя смешен гугъл.
Всеки един момент мога да купя - още цикли на 120 долара, на колкото го разкарах.
А я виж Адобето къде е! В рейнджа 350-360$ съм ги купувал.....а вече гони 520$.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ RITM играя малко аз. Акции + веднага априлски колци на 8. Мисля, че е добро съотношение риск/печалба. Ако мушна и дивидент, може >10% за месец.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕе, ти искаш безплатно съвет за $$$ После ще искаш и год. деклар. някой да ти я състави безплатно.
Лошо няма - не е луд тоя дето рупа баницата
п.п.
нали ти писах - Виза/Мастеркард
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеA я кажи в кои си дългосрочно ,да знам за наесен какво да гледам ?
Лошо няма - не е луд тоя дето рупа баницата
п.п.
нали ти писах - Виза/Мастеркард
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, харесвам ги, ама печалбата ми допада повече.Затова ми е все тая коя ракета-носител ще я докара.
Да кажем, че съм в тях средносрочно.
Направил съм стоповете да следват движението с малък толеранс (по подобие на теслата, която се затвори автоматично на 280$, а сега пак мога да натоваря на 255$) Не очаквам адобето да мине 600$ тая година, но да видим.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеE нали е дългосорочен ,така разбрах преди беше писал че му харесвала тази компанияЗатова ми е все тая коя ракета-носител ще я докара.
Да кажем, че съм в тях средносрочно.
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАдобе трябва да мислиш изход от дългосрочните през 2023.
От 2024 нататък ще ти носи само минуси....) Не очаквам адобето да мине 600$ тая година, но да видим.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Адобе трябва да мислиш изход от дългосрочните през 2023.
От 2024 нататък ще ти носи само минуси....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКакво да го стискам тоя смешен гугъл.
Всеки един момент мога да купя - още цикли на 120 долара, на колкото го разкарах.
От 2024 нататък ще ти носи само минуси....
Коментар
� -
А,ти искаш акциите на Гугъл да направят 30% при положение че имаше сплит ами я се замисли в момента акцията е колкото на Адобе
Само преди 12 месеца имаме 20 към едно сплит и преди съм казвал купувайте след сплит добри компании ,тия сплитове затова се правят ,сплитове не правят бай Иван и леля Генка а само топ компании
Аdobe в тях дългосрочно ли си ?Last edited by nkavrakov1982; 24.07.2023, 16:45.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВсички се огледаха в мойте кирливи 5 лева в акцийки ,Гугъла задържа позиции ,Джулиъса избърза да продава ,чакай не бързай ,според мен прекаленото много акции и търсенето на нови и нови замъгляват бинокъла на добрия инвеститор
Коментар
�
Коментар