Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Воновиа виде ли? Казах ти, че имотни ти трябват, ама ти си обременен.
Освен всичко ръководството бая купи на тия цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Добър съвет, струва ми се, че ще има мегдан да се купи и при по-ниска цена.
Пандата в другата тема е в Град сити, обаче там видимостта е по-малка. Може да е плюс, може да е минус.
А и дивидентът на Воновия е без удръжки. Т.е. автоматично за нас българите цената става по-привлекателна.
...
путовете са с добра премия. Ад така влязох. И в Гранд сити така, но там е символична позицията.Last edited by terziеv; 18.07.2023, 13:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Има резон в думите ти,но Ганъо не е казал каква му е позицията(дългосрочна или някъв скалп) и каква му е целта.Тея неща се мислят,още преди да влезе.....
Не е казал има ли стоп или поне мисловен такъв, за да се определи и R/R
Отделно ме съмнява да е влезнал на 60, точно на 3 годишно дъно ,като му знам скила
Той и оня клоун Шестака,влизат на някви шитни които са дропили много ,60-70% и се опитват да ловят падащи ножове,но в повечето случай когато съм ги проверявал носят надолу още 20-50% и не казват
А твоя позиция? В нещо? Каквото и да е? Ден, час, цена на вход, стоп, изход? За хилядите мнения, дето ти изсрал май нямаш нито един такъв пост.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Воновиа виде ли? Казах ти, че имотни ти трябват, ама ти си обременен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЛуи Вютона вчера умря с близо 4% спад за 1 ден.Абе европейски акции им кажи и повече няма какво
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Имал е ама ги е занулил и сега обикаля само като консултантДано изкара някоя стотинка като консултант поне !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има резон в думите ти,но Ганъо не е казал каква му е позицията(дългосрочна или някъв скалп) и каква му е целта.Тея неща се мислят,още преди да влезе.....
Отделно ме съмнява да е влезнал на 60, точно на 3 годишно дъно ,като му знам скила
Той и оня клоун Шестака,влизат на някви шитни които са дропили много ,60-70% и се опитват да ловят падащи ножове,но в повечето случай когато съм ги проверявал носят надолу още 20-50% и не казват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Този индивид никога нищо не е имал, само разтяга локуми тук и манипулира хората ! Не знам защо някой въобще му обръща внимание !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЛуи Вютона вчера умря с близо 4% спад за 1 ден.Абе европейски акции им кажи и повече няма какво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Проверявал бил
Пуснах ти 5 компании и в рамките на 2 седмици 3 от тях направиха по +40% а другите две си останаха на нивата
Ти никога не си пускал конкретна прогноза всичките са ти приказки са въздух
И най важното дори самият ти не си вярваш в тези прогнози и не ги играеш
Ето да припомня на хората за твоята прогноза за Дрона и последвалото ти признание че ти Дрон никога не си имал
[ATTACH=CONFIG]n4092195[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пуснах ти 5 компании и в рамките на 2 седмици 3 от тях направиха по +40% а другите две си останаха на нивата
Ти никога не си пускал конкретна прогноза всичките са ти приказки са въздух
И най важното дори самият ти не си вярваш в тези прогнози и не ги играеш
Ето да припомня на хората за твоята прогноза за Дрона и последвалото ти признание че ти Дрон никога не си имал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеМного вероятно да удари съпротива в 200МА т.е на 75. Бих продал 1/2 позиция ,а останалата част според ситуацията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАкъл за Пейпал? Взех го за бърза спекулация, но нещо заалчнях. Купен на 60, изход на 74 или да чакам да катери още.
- 1 like
Коментар
Коментар