IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ще играе естествено, ама не бива да се назландисва човек много, защото посоката е нагоре.

Пандата в другата тема е в Град сити, обаче там видимостта е по-малка. Може да е плюс, може да е минус.

А и дивидентът на Воновия е без удръжки. Т.е. автоматично за нас българите цената става по-привлекателна.

...

путовете са с добра премия. Ад така влязох. И в Гранд сити така, но там е символична позицията.
    какъв период до изтичане пут продаде? 2, 3 месеца или повече?

Коментар

• Не знам за Тесла ,трудно ще е всички да карат Тесла ко виж всеки тийнейджър първото му нещо е да иска какво ?АйфонСтар,нов айфон да е ...смятайте колко тийнейджъри има по Индия и още ще се раждат и ще искат айфони

Коментар

Воновиа виде ли? Казах ти, че имотни ти трябват, ама ти си обременен.

Освен всичко ръководството бая купи на тия цени.
        Бъфета и той купи подобни преди 8,10 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Добър съвет, струва ми се, че ще има мегдан да се купи и при по-ниска цена.
          Ще играе естествено, ама не бива да се назландисва човек много, защото посоката е нагоре.

Пандата в другата тема е в Град сити, обаче там видимостта е по-малка. Може да е плюс, може да е минус.

А и дивидентът на Воновия е без удръжки. Т.е. автоматично за нас българите цената става по-привлекателна.

...

путовете са с добра премия. Ад така влязох. И в Гранд сити така, но там е символична позицията.
          Last edited by terziеv; 18.07.2023, 13:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Има резон в думите ти,но Ганъо не е казал каква му е позицията(дългосрочна или някъв скалп) и каква му е целта.Тея неща се мислят,още преди да влезе.....
            Не е казал има ли стоп или поне мисловен такъв, за да се определи и R/R
            Отделно ме съмнява да е влезнал на 60, точно на 3 годишно дъно ,като му знам скила
            Той и оня клоун Шестака,влизат на някви шитни които са дропили много ,60-70% и се опитват да ловят падащи ножове,но в повечето случай когато съм ги проверявал носят надолу още 20-50% и не казват
            Пъпеш, ако пишеше по-малко и четеше повече щеше да знаеш точен ден, час и цена на входа, даже размер на позицията. Не съм писал, че два пъти късите колци останаха извън парите с добра премия.

А твоя позиция? В нещо? Каквото и да е? Ден, час, цена на вход, стоп, изход? За хилядите мнения, дето ти изсрал май нямаш нито един такъв пост.

Коментар

Добър съвет, струва ми се, че ще има мегдан да се купи и при по-ниска цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                Луи Вютона вчера умря с близо 4% спад за 1 ден.Абе европейски акции им кажи и повече няма какво

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Имал е ама ги е занулил и сега обикаля само като консултант
                  Е не знаех, че така стоят нещата ! Дано изкара някоя стотинка като консултант поне !

Коментар

Има резон в думите ти,но Ганъо не е казал каква му е позицията(дългосрочна или някъв скалп) и каква му е целта.Тея неща се мислят,още преди да влезе.....
                    Отделно ме съмнява да е влезнал на 60, точно на 3 годишно дъно ,като му знам скила
                    Той и оня клоун Шестака,влизат на някви шитни които са дропили много ,60-70% и се опитват да ловят падащи ножове,но в повечето случай когато съм ги проверявал носят надолу още 20-50% и не казват
                    Май имаше котировки под 60, може да отворил с къса пут опция, макар че ме съмнява, много за кратко се застоя под 60. Аз там доста бързо излязох, но каквото такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Този индивид никога нищо не е имал, само разтяга локуми тук и манипулира хората ! Не знам защо някой въобще му обръща внимание !
                      Имал е ама ги е занулил и сега обикаля само като консултант

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        Луи Вютона вчера умря с близо 4% спад за 1 ден.Абе европейски акции им кажи и повече няма какво
                        За един ден направи заключение

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Проверявал бил

Пуснах ти 5 компании и в рамките на 2 седмици 3 от тях направиха по +40% а другите две си останаха на нивата

Ти никога не си пускал конкретна прогноза всичките са ти приказки са въздух

И най важното дори самият ти не си вярваш в тези прогнози и не ги играеш

Ето да припомня на хората за твоята прогноза за Дрона и последвалото ти признание че ти Дрон никога не си имал

[ATTACH=CONFIG]n4092195[/ATTACH]
                          Този индивид никога нищо не е имал, само разтяга локуми тук и манипулира хората ! Не знам защо някой въобще му обръща внимание !

Коментар

Проверявал бил

Пуснах ти 5 компании и в рамките на 2 седмици 3 от тях направиха по +40% а другите две си останаха на нивата

Ти никога не си пускал конкретна прогноза всичките са ти приказки са въздух

И най важното дори самият ти не си вярваш в тези прогнози и не ги играеш

Ето да припомня на хората за твоята прогноза за Дрона и последвалото ти признание че ти Дрон никога не си имал

Click image for larger version

Name:	Untitled11.jpg
Views:	12
Size:	13.1 КБ
ID:	4092195

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                              Много вероятно да удари съпротива в 200МА т.е на 75. Бих продал 1/2 позиция ,а останалата част според ситуацията

Коментар

Акъл за Пейпал? Взех го за бърза спекулация, но нещо заалчнях. Купен на 60, изход на 74 или да чакам да катери още.
                                Много вероятно да удари съпротива в 200МА т.е на 75. Бих продал 1/2 позиция ,а останалата част според ситуацията

Коментар

Working...
                                X