Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.investor.bg/a/459-hardue...iphone-v-sveta
Индия стана петият по големина пазар на iPhone в светаСтраната е все по-важна стратегически за Apple
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЯ кажи колко доходност имаш от ябълката че голямо хвалене
Индия стана петият по големина пазар на iPhone в светаСтраната е все по-важна стратегически за Apple
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
а Бъфет кога разбра, ти къде беше ?
Коментар
-
а Бъфет кога разбра, ти къде беше ?
Коментар
-
Епълските акции само им качват таргета сега разбирам защо Бъфет се моло за поне 7% за да влезе вътре с покупки ...
- 1 like
Коментар
-
Браво, и аз ги заглеждам ама не ги знам много още
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе че нещо, ама УТЕПАХ рибата с немските колиби!
Коментар
-
Не знам какви са тия дирижабли, чак ме е яд че не купих още .Даже и занапред мисля да си направя мини портфолио само от SP500 влекачи Майкрософт,Амазон,Макдоналдс и други само скъпи и големи компании
До оня ден те беше яд че си ги купил сега те е яд че си купил малко
На тоя огън ще е печеш на всеки няколко месеца и ще осъзнаеш защо много хора предпочитат имотите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам какви са тия дирижабли, чак ме е яд че не купих още .Даже и занапред мисля да си направя мини портфолио само от SP500 влекачи Майкрософт,Амазон,Макдоналдс и други само скъпи и големи компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗа Кавръка ....
7 дирижабъла ,на част от които се возиш и ти,държат УС индексите и са 58% за годината.Останалите 493 компании от СП500, представлящи голяма част от американската икономика, са само +4%
Коментар
-
За Кавръка ....
7 дирижабъла ,на част от които се возиш и ти,държат УС индексите и са 58% за годината.Останалите 493 компании от СП500, представлящи голяма част от американската икономика, са само +4%
Last edited by X_Y; 19.07.2023, 09:26.
- 1 like
Коментар
Коментар