IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Който е играл Carvana го признавам 40% само за един ден ,а за 6 месеца не ми се гледа даже .
    Имам един лек въпрос, ако добавяш акции е IBKR ,нови после как се записват понеже са с различни цени от първите които си купил?
    На отделен ред ли ги изобразява защото взех за проба един fractional shares на Google ,и сега ми се усреднява с първата акция като цена ,виждам една акция и част от нея като данни ,при покупка на цели акции към съществуващи какъв е принципа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

ти нали го продаде петъка ?
      Не вчера на 45 50
      Last edited by lobos; 20.07.2023, 09:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Като кеш кво е на лице аз от вчера до днес при NEM 600$не е много но от сърце
        ти нали го продаде петъка ?

Коментар

Виж сега купих малко под върха за няколко седмици около 5%,не е зле като за начало.Пак казвам купил съм дългосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.investor.bg/a/459-hardue...iphone-v-sveta

Индия стана петият по големина пазар на iPhone в светаСтраната е все по-важна стратегически за Apple

Коментар

Я кажи колко доходност имаш от ябълката че голямо хвалене
              https://www.investor.bg/a/459-hardue...iphone-v-sveta
              Индия стана петият по големина пазар на iPhone в светаСтраната е все по-важна стратегически за Apple

Коментар

• Утре ще опитам да взема строители в ОК - wjg. Наемите там са луди и ще продължават да са луди. А и един от директорите е купил половин милион парчета на тия смешни цени. Малко като ситуацията в немско. Имаме ракетен потенциал тука.

Коментар

• Я кажи колко доходност имаш от ябълката че голямо хвалене

Коментар

а Бъфет кога разбра, ти къде беше ?
                    Прочетох го след като купих,в момента монаха пика от 194 долара преди 2 седмици.Пълен взрив.Купувайте Епъл

Коментар

Друго е да се натовари по върховете

Коментар

Епълските акции само им качват таргета сега разбирам защо Бъфет се моло за поне 7% за да влезе вътре с покупки ...

Коментар

Браво, и аз ги заглеждам ама не ги знам много още
                          Епълските акции само им качват таргета сега разбирам защо Бъфет се моло за поне 7% за да влезе вътре с покупки ...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Не че нещо, ама УТЕПАХ рибата с немските колиби!
                            Браво, и аз ги заглеждам ама не ги знам много още

Коментар

• Не че нещо, ама УТЕПАХ рибата с немските колиби!

Коментар

Не знам какви са тия дирижабли, чак ме е яд че не купих още .Даже и занапред мисля да си направя мини портфолио само от SP500 влекачи Майкрософт,Амазон,Макдоналдс и други само скъпи и големи компании
                                Дирижабъл е "балон" пълен с "въздух" всъщност водород и хелий което го прави много взриво опасно - прочети за Хинденбург в уикито

До оня ден те беше яд че си ги купил сега те е яд че си купил малко

На тоя огън ще е печеш на всеки няколко месеца и ще осъзнаеш защо много хора предпочитат имотите

Коментар

Working...
                                X