тъз обърната чутура дето си я направиха фашагите сега ака не я закарат до 9408 наси една работа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Значи почти на всички печалбите са им по-ниски отколкото същия период на миналата година но понеже били по-високи от прогнозите пак летим нагоре. Но иначе правим по-малко пари от миналата година като фирма но акцията ни е много по-скъпа от миналата година. Такива смешки скоро не е имало. Много ми е интересно тези дето са лонг как се се успокояват или те са част от стадото
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКажи нещо за Кастро, че съм пълен аматьорчик
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАха, айде не на нас тия. Винаги има значение.Тез опции на базата на какво се търгуват? На фазите на луната ли?
Нали цената на подлежащия актив решава дали твойте опции струват нещо или не. Ако злото падне и копачите в киреча.
А копачите не ме е еня тех не пипам, те ше покажат до края на годината резултати, нема страшно, ако слезнат на 0 оше по добре купувам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАбе аз не съм long на злото ве, а на жълтите копачи (по модерно му биткойнери), и само опции трещим са, там при опциите нема значение дали нещо хои на горе, на доле или е спрело на завоя. А за тея VLO неам кешовица са да влизам на 55 и да ги чекам на 70, ако ше влизам то на падащи ножове кат Кастро иначе такива зелени кули ниц. Инак на горе е изчекай да го върне леко и му се метни на гушата щом те влече ...
Тез опции на базата на какво се търгуват? На фазите на луната ли?
Нали цената на подлежащия актив решава дали твойте опции струват нещо или не. Ако злото падне и копачите в киреча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАбе аз не съм long на злото ве, а на жълтите копачи (по модерно му биткойнери), и само опции трещим са, там при опциите нема значение дали нещо хои на горе, на доле или е спрело на завоя. А за тея VLO неам кешовица са да влизам на 55 и да ги чекам на 70, ако ше влизам то на падащи ножове кат Кастро иначе такива зелени кули ниц. Инак на горе е изчекай да го върне леко и му се метни на гушата щом те влече ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ, много си лаком бре! От 55 до 68 са над 20%! Малко ли са ти? От 1300 до 1000 колко ще спечелиш на злото?), и само опции трещим са, там при опциите нема значение дали нещо хои на горе, на доле или е спрело на завоя. А за тея VLO неам кешовица са да влизам на 55 и да ги чекам на 70, ако ше влизам то на падащи ножове кат Кастро иначе такива зелени кули ниц. Инак на горе е изчекай да го върне леко и му се метни на гушата щом те влече ...
ей са съм си купил ей тва
MAY 15'14 RUT -1065/+1050 Bull Put @
с две думи съсела треа стой над 1065 до каде 15ти май, после не ме е еня, е може и са да се затвори но на по малко парици ...Last edited by michaelis; 17.04.2014, 16:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетия в украйна се пукат май вече - ама културно гнидите го наричат антитерористични акции. ах какви са ми подлички гнидкитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеизглежда strong на горе, ама за мене е изпуснат влак кой се качил качил, около 68/70 ше има rejection ей ти и месечната графика с едно бързо фибо...
далаверата е била ако си го усетил около 25/30
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗ**би го тоз вторник. Виж графиката на Valero (VLO). Май се готви да скърши бариерата на 56$, а? Дали ще има експлозия днес?
Пипчо, къде си? Говори ми. Що им спада оборота на тези? Рафинерии ли затварят? Пайплайнове притежават ли? Имат ли някакъв шанс да им остане оборота стабилен или да се вдигне? Някакви проекти имат ли или само цоцат от стари тенекии?
далаверата е била ако си го усетил около 25/30
Коментар
Коментар