Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Годишна доходност ,я да видим сега какво е годишна доходност
Преди месец инвестирах ,как сме смята годишна доходност ?
моята към момента е 21%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Кога направи и година бре
Преди месец инвестирах ,как сме смята годишна доходност ?
Айде добре да не бързамеLast edited by nkavrakov1982; 27.07.2023, 22:16.
Коментар
-
В момента годишната ми доходност на парите е 36%.Повече не искам да знам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВ момента годишната ми доходност на парите е 36%.Повече не искам да знам
Нo винаги дребните риби и демо играчите като шестака дават умни "съвети" .Абе момче,вземи спечели първо,после давай акъл
Имай предвид ,че само 5% от дей трейдърите печелят.Със сигурност не е в тези 5%,та даже и в първите 50%,но важното е децата да се радват,че са в игратаLast edited by petrg5s; 27.07.2023, 21:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнениеархитекта, той само скъсява и печели милиони
При него често се повтаря процедурата "Доливане на кеш"Last edited by petrg5s; 27.07.2023, 21:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Абе някой чувал ли е за тоя дето от 10 дена шорти най дългата печеливша серия от 126 години
https://www.investor.bg/a/538-pazari...na-wall-street
- 1 like
Коментар
-
В момента годишната ми доходност на парите е 36%.Повече не искам да знам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4096458[/ATTACH]
Опитах. Пиша си червена точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеИска да каже, че ако беше купил Софарма, щеше да платиш само 5% данък. И можеше да продадеш преди дивидента, после да купиш по-евтино и така за завъртиш много сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеИска да каже, че ако беше купил Софарма, щеше да платиш само 5% данък. И можеше да продадеш преди дивидента, после да купиш по-евтино и така за завъртиш много сделки.
За 20 път сигурно ще повторя - да нацелиш посоката е хилядократно по-трудно от това да си оптимизираш данъците. Самият аз го разбрах по трудния начин и затова държа като Гюро Михайлов някои хартии, които при дошъл по-навреме акъл, отдавна да съм разкарал.
Коментар
-
Чакай сега данъците ми ги удържат при източника за дивидентите .Говорим за Щатския пазар.Затова купувам само щатски акции хем са по бързо поскъпващи хем няма да се занимавам с дивиденти и глупости да им смятам данъците.Не знам с 200,300 долара какви стотици сделки ще завъртиш,най много да ги загубиш.
Не разбирам от какви 5% съм се отказал?
Опитах. Пиша си червена точка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение17-ти Юли 2023
Корекцията на американските индекси трябва да започне тази седмица
Или ще е дълбока,или ще е продъжителна23.07.2023, 08:12
Иначе подготовката ми за след вторник тече с пълна пара
Абе някой чувал ли е за тоя дето от 10 дена шорти най дългата печеливша серия от 126 години
https://www.investor.bg/a/538-pazari...na-wall-street
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не е тъпа компанията. Тъпо е да постваш чуждо мнение без поне някакъв опит за собствен анализ.
Имахме си тука един Мунчо, дето за > 10 хил. мнения нямаше нито една собствена мисъл. И той като тебе само гледаше пазара и на година по 3-4 сделки. Не ставай като него. С едни 200-300 долара можеш да завъртиш стотици сделки. Едно че може да спечелиш нещп, но по-важното е да разбереш чисто механично борсата. Иначе е все едно да четеш как се кара колело и да не се качваш.
Специално за шистите, дългосрочна инвестиция е супер неефективна; особено за данъчнозадължено лице в България. ТОчно при т.нар. от тебе "дългосрочна" инвестиция, знаеш ли от колко кинти се отказваш за следващите 10 години, ако купуваш на борса в САЩ и се отказваш доброволно от 5% от дивидента.
Не разбирам от какви 5% съм се отказал?
Коментар
Коментар