Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАбълката с хубавата вакса ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това все едно да ме видиш вечерта, че си мия зъбите и да заявиш, че понеже и сутринта съм си ги мил, значи цял ден нищо не съм правил... Миналата година беше на 1,30 по това време.
... не пипай Лондон, че не си разбрал в какво се обявява цената на акциите. Не е в паунда, а в пенса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Гледам им акциите когато съм бил на 6,7 години са били на цени 67-74 паунда ,днеска над 30 години по-късно пак същата цена,доходност от дивидент 10 % дивидентна акция явно
... не пипай Лондон, че не си разбрал в какво се обявява цената на акциите. Не е в паунда, а в пенса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЕее, най-накрая Водафона се отпуши.
Коментар
-
Идат по скъпи акции в долари
Цар долар е номер 1
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ite-za-spadove
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениекаква е тази DRON - 15 милиона лева кап. Това не е за инвеститори а за пинкаджии.
Ако си влезнал с някоя по сериозна цифра и ти се наложи да излезнеш спешно направо ще я пребиеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеИначе подготовката ми за след вторник тече с пълна пара
като в Дрона - "След сряда ще бъде интересно" от тогава минаха 10 Сряди и единственото интересно беше че си призна че нямаш Дрон
Или като миналата седмица дето трябваше да почне срива а те избушика кошарата ето ти мнението от тогава
17.07.2023, 11:59
Корекцията на американските индекси трябва да започне тази седмица
Или ще е дълбока,или ще е продъжителна
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarmanАха, ти да видиш, да не си пропагандист на хонорар да агитираш за компанията по форумите.
Гледам си фен на Тойота.Верно,велика кола,може би една от най-великите,но като инвестиция не струва.
От 2006 е само 20%
17г за 20% .Ми ти инфлацията не може да биеш.Къде си тръгнал да пикаеш срещу вятъра
Коментар
Коментар