IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Намазахте ли ските?!

Абълката с хубавата вакса ли е?
    Нека не прибързваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Е това дърво е ябълката в момента

Коментар

• Намазахте ли ските?!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това все едно да ме видиш вечерта, че си мия зъбите и да заявиш, че понеже и сутринта съм си ги мил, значи цял ден нищо не съм правил... Миналата година беше на 1,30 по това време.

... не пипай Лондон, че не си разбрал в какво се обявява цената на акциите. Не е в паунда, а в пенса.
            A,да сега видях че в евро е по -ниска цената ,да в пенса моя грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Гледам им акциите когато съм бил на 6,7 години са били на цени 67-74 паунда ,днеска над 30 години по-късно пак същата цена,доходност от дивидент 10 % дивидентна акция явно
              Това все едно да ме видиш вечерта, че си мия зъбите и да заявиш, че понеже и сутринта съм си ги мил, значи цял ден нищо не съм правил... Миналата година беше на 1,30 по това време.

... не пипай Лондон, че не си разбрал в какво се обявява цената на акциите. Не е в паунда, а в пенса.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Еее, най-накрая Водафона се отпуши.
                Гледам им акциите когато съм бил на 6,7 години са били на цени 67-74 паунда ,днеска над 30 години по-късно пак същата цена,доходност от дивидент 10 % дивидентна акция явно

Коментар

• Еее, най-накрая Водафона се отпуши.

Коментар

• Идат по скъпи акции в долари

Цар долар е номер 1

https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ite-za-spadove

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                      каква е тази DRON - 15 милиона лева кап. Това не е за инвеститори а за пинкаджии.
                      Ти мани капа от ония дни гледах с 30 000лв можеш да мръднеш цената с 10%

Ако си влезнал с някоя по сериозна цифра и ти се наложи да излезнеш спешно направо ще я пребиеш

Коментар

• каква е тази DRON - 15 милиона лева кап. Това не е за инвеститори а за пинкаджии.
                        Last edited by dollarman; 23.07.2023, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          Иначе подготовката ми за след вторник тече с пълна пара
                          Нещо да си играл Акция? Индекс? Обем? Таргет? или пак само празни приказки,

като в Дрона - "След сряда ще бъде интересно" от тогава минаха 10 Сряди и единственото интересно беше че си призна че нямаш Дрон

Или като миналата седмица дето трябваше да почне срива а те избушика кошарата ето ти мнението от тогава

17.07.2023, 11:59
                          Корекцията на американските индекси трябва да започне тази седмица
                          Или ще е дълбока,или ще е продъжителна
                          Не случайно си занулил акаунтите и се подвизаваш само като консултант

Коментар

• И аз понеделник ще опитам да хеджирам по-стабилно.

Байдъвей, един сур означава силен долар. Еврото и особено лирата са безобразно надценени. Последното лично ме ебе, защото дългът ми е в gbp, а кешът в usd и не ми се покрива при този курс.

Коментар

• Иначе подготовката ми за след вторник тече с пълна пара

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman
                                Аха, ти да видиш, да не си пропагандист на хонорар да агитираш за компанията по форумите.
                                Кой ще купи във форум и то на база на писаниците на някой ? И това ще качи или свали цената ,така ли?Дайте малко по-сериозно

Гледам си фен на Тойота.Верно,велика кола,може би една от най-великите,но като инвестиция не струва.
                                От 2006 е само 20%
                                17г за 20% .Ми ти инфлацията не може да биеш.Къде си тръгнал да пикаеш срещу вятъра
                                Last edited by RUBLA; 23.07.2023, 10:17. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Working...
                                X