Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеХм интересно - имам отметки само за Азия, Австралия, и Северна Америка. В момента съм активирал само тази за САЩ заради колците в Уеърхаузер. Някой да има идея или подобен опит - не виждам никъде Европа или държава от Европа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеRubis слезе на добри нива, а началото на септември обявява резултати. Септемврийските премии са приемливи.
Коментар
-
Мх, глей ква статия пуснали тия ахмаци?!
Време ли е да се отървете от акциите на Apple?
Хората купуват, купуват, пък тия ..... ?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеАз въобще нямам отметка за нищо друго:
кажи и Ще проверя кога долазя до комп.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
То и в момента е за купуване, та може и в парите. Ако ти е само за премията - 20.
Ти ли беше французин, че забравих? Ако е така, дивидентът не е лош.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Терзие на какъв страйк би купил?
Ти ли беше французин, че забравих? Ако е така, дивидентът не е лош.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеRubis слезе на добри нива, а началото на септември обявява резултати. Септемврийските премии са приемливи.Last edited by Assen123; 08.08.2023, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Числата съм ги взел от YCharts, едва ли са неточни.
Схващам логиката ти, ама не знам колко е релевантна - взимаш дивидент около 9 % и реинвестираш парите пак в същата акция, които е спаднала с 12 %. Между другото си платил и данък, в случаят с БАТ - 5% върху дивидента. И догодина пак същото - каква ти е възвращаемоста? -Под нула.
Защото дъното може да е на няколко години от сега... Може и на 15 да е..
А да, да оставим настрана БРК, които от десетилетия носят стабилна възвращаемост
Иначе като оставим вангуването, аз смятам $25 за долна граница тука. Курсовата разлика не играе сериозна роля за тази акция. При Vodafone например е по-друга бира, въпреки сходния дивидент.
Коментар
Коментар