IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
    Корекция, корекция...да не стане ротация. Взех днес пилотно COIN и UAL, може и да загубя малко, но битият кон скочи след много тесен рейндж. А самолетите май приключват със спада - хората искат да пътуват
    те тия къде искат да пътуват едва ли знаят какво е UAL и AAL

Коментар

• Корекция, корекция...да не стане ротация. Взех днес пилотно COIN и UAL, може и да загубя малко, но битият кон скочи след много тесен рейндж. А самолетите май приключват със спада - хората искат да пътуват

Коментар

• За айриш: Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	23.4 КБ
ID:	4101991
        Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	41.4 КБ
ID:	4101990

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
          Хм интересно - имам отметки само за Азия, Австралия, и Северна Америка. В момента съм активирал само тази за САЩ заради колците в Уеърхаузер. Някой да има идея или подобен опит - не виждам никъде Европа или държава от Европа.
          при мен са видими Европа, Северна Америка и Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Rubis слезе на добри нива, а началото на септември обявява резултати. Септемврийските премии са приемливи.
            Утре ще продам няколко септемврийски put опции.

Коментар

• Мх, глей ква статия пуснали тия ахмаци?!

Време ли е да се отървете от акциите на Apple?

Хората купуват, купуват, пък тия ..... ?!?

Коментар

Аз въобще нямам отметка за нищо друго:
                На друго мясно беше.... към кой IBKR си? Айриш, маджариш?

кажи и Ще проверя кога долазя до комп.

Коментар

• Аз въобще нямам отметка за нищо друго:

Коментар

• Дано да успееш да добавиш, понеже преди имаше бъг и не ми позволи да добавя Сингапур. Веднъж се случи дори да ме карат да чакам сетълмент на обмяна на валута един ден.

Коментар

• Хм интересно - имам отметки само за Азия, Австралия, и Северна Америка. В момента съм активирал само тази за САЩ заради колците в Уеърхаузер. Някой да има идея или подобен опит - не виждам никъде Европа или държава от Европа.

Коментар

То и в момента е за купуване, та може и в парите. Ако ти е само за премията - 20.

Ти ли беше французин, че забравих? Ако е така, дивидентът не е лош.
                        Мерси, да правилно си спомняш за французин. Интересно че нещо не ми даде да купя което е странно - утре ще погледна пак като отвори пазара. Или нещо настройките или не съм искал пермишън за Франция.

Коментар

Терзие на какъв страйк би купил?
                          То и в момента е за купуване, та може и в парите. Ако ти е само за премията - 20.

Ти ли беше французин, че забравих? Ако е така, дивидентът не е лош.

Коментар

Rubis слезе на добри нива, а началото на септември обявява резултати. Септемврийските премии са приемливи.
                            Терзиев на какъв страйк би купил?
                            Last edited by Assen123; 08.08.2023, 19:39.

Коментар

• Rubis слезе на добри нива, а началото на септември обявява резултати. Септемврийските премии са приемливи.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Числата съм ги взел от YCharts, едва ли са неточни.
                                Схващам логиката ти, ама не знам колко е релевантна - взимаш дивидент около 9 % и реинвестираш парите пак в същата акция, които е спаднала с 12 %. Между другото си платил и данък, в случаят с БАТ - 5% върху дивидента. И догодина пак същото - каква ти е възвращаемоста? -Под нула.
                                Защото дъното може да е на няколко години от сега... Може и на 15 да е..
                                А да, да оставим настрана БРК, които от десетилетия носят стабилна възвращаемост
                                Аз пък не разбирам логиката ти. При $15 на акция BATS ще ти плаща 20% дивидент. На тази цена реинвестирането ще е още по-смислено.

Иначе като оставим вангуването, аз смятам $25 за долна граница тука. Курсовата разлика не играе сериозна роля за тази акция. При Vodafone например е по-друга бира, въпреки сходния дивидент.

Коментар

Working...
                                X