IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
    триемката най-накрая отлепи, да видим за колко дълго

Добре че е Епъл да тегли тоя пазар

Коментар

• триемката най-накрая отлепи, да видим за колко дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
        Според мен дъната минаха и сега предстоят по добри времена.
        Какви дъна са минали,ти изобщо имаш ли идея къде се намираш

28 годишно дъно копае тук,пробито 2023 ....може ли пък такава неадекватност

https://i.imgur.com/ww4qZ2H.png

Last edited by petrg5s; 25.07.2023, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
          Екстра са за дългосрочно държане и дивиденти. Добре е че и АТТ се изчисти от Дискавъри. Според мен дъната минаха и сега предстоят по добри времена.
          Поредния "умен" съвет. АтТ изобщо не са за дългосрочно държане

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Те с какво нямат проблеми, не знам...

Още съм холдър на $T, обаче ми скъсаха нервите. Купувам "дипа" няколко пъти, стига толкова. Добре че поне спазвам дисциплина и не раздувам позицията над определените нива от наранено его.

За 10 години са -40% ритърн. От тях аз съм на влака от 4 г. Жалка история на няколкото булръна за периода, особено 2021 г.. Чист value trap, в който "комфортно" събирам дивидент, който всеки момент пак ще бъде срязан, след като бе сдадена короната на Dividend King.

Дълбоко море от дълг, ниски маржове, нищо иновативно, 5G нищо не донесе, пазарът е наситен и няма нужда от нови симкарти или други услуги по домвете. Телефонията е без пари по целия свят. Не виждам upside, не виждам и иновации. Ако човек има, hold and hope. Ако няма, да подминава. Това ми е инвестиционния съвет.
            Екстра са за дългосрочно държане и дивиденти. Добре е че и АТТ се изчисти от Дискавъри. Според мен дъната минаха и сега предстоят по добри времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              AT&T Inc. и verizon stock - някой налива ли тук ?
              ИМат проблеми с някакви кабели с олово
              Имам и в двете ! Едното го купих на следващия ден след като излезе тази новина и цената падна с 6%.

Коментар

AT&T Inc. и verizon stock - някой налива ли тук ?
                Те с какво нямат проблеми, не знам...

Още съм холдър на $T, обаче ми скъсаха нервите. Купувам "дипа" няколко пъти, стига толкова. Добре че поне спазвам дисциплина и не раздувам позицията над определените нива от наранено его.

За 10 години са -40% ритърн. От тях аз съм на влака от 4 г. Жалка история на няколкото булръна за периода, особено 2021 г.. Чист value trap, в който "комфортно" събирам дивидент, който всеки момент пак ще бъде срязан, след като бе сдадена короната на Dividend King.

Дълбоко море от дълг, ниски маржове, нищо иновативно, 5G нищо не донесе, пазарът е наситен и няма нужда от нови симкарти или други услуги по домвете. Телефонията е без пари по целия свят. Не виждам upside, не виждам и иновации. Ако човек има, hold and hope. Ако няма, да подминава. Това ми е инвестиционния съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

От човек фалирал няколко акаунта, никога не приемай какъвто и да е съвет !
                  Най после да напишеш нещо умно, ама не мога да разбера защо продължаваш да даваш съвети ???

Его пак се изложи от ония дни

17.07.2023, 11:59
                  Корекцията на американските индекси трябва да започне тази седмица
                  Или ще е дълбока,или ще е продъжителна

Коментар

Пропускаш You tube ,там бизнеса им е железен
                    Казах почти всички а тубата я влачиха на загуба с години

Коментар

От човек фалирал няколко акаунта, никога не приемай какъвто и да е съвет !

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Каврък чат ботове има от над 10 години

Ако някой може да наложи AI Като търсачка може да изкара пари но това ще е за сметка на Гугъл

Колкото и да не ги харесвам Ябълките и Теслите и да са надути те все пак имат шанс да покрият тия високи цени докато за Гугъл въобще не съм оптимист

Гугъл са пословични че като изключиме търсачката им почти всичко друго до което се докоснат го съсипват

Изоставането им в AI може само да им яде от пазара

Коментар

Apple ще базира своя AI чат бот на платформа на Google.
                          Акциите и на двете компании ще са само нагоре.
                          Каврък чат ботове има от над 10 години

Ако някой може да наложи AI Като търсачка може да изкара пари но това ще е за сметка на Гугъл

Колкото и да не ги харесвам Ябълките и Теслите и да са надути те все пак имат шанс да покрият тия високи цени докато за Гугъл въобще не съм оптимист

Гугъл са пословични че като изключиме търсачката им почти всичко друго до което се докоснат го съсипват

Изоставането им в AI може само да им яде от пазара

Коментар

• AT&T Inc. и verizon stock - някой налива ли тук ?

Коментар

• Apple ще базира своя AI чат бот на платформа на Google.
                              Акциите и на двете компании ще са само нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

продавам пут-ове на Тотал от известно време (да съм сред мазното), все ми се иска да ги взема под 50 евра, накрая може да си остана с желанието и малко дребни.
                                Според мене грешиш с тези големи. Котера е още безобразно евтина.

Коментар

Working...
                                X