Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4022775[/ATTACH]
интересно, явно се предполага средносрочно пропадане на паунда,
щом Chase във УК предлага такава лихва, а във САЩ и ЕЗ все още са 0.1%.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Трябва да набере още малко смелост и ще се впусне в битката.Сигурен съм, че доста ще допринесе и за тази тема като индикатор
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
То и на дълго не играеш, ама това не ти пречи да ръсиш акъл по темитеСигурен съм, че доста ще допринесе и за тази тема като индикатор
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На късо не играя
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ние продаваме, а ти продаваш ли???
Като си сигурен че трябва да се продава резни късо с мангизите за апарта и после на дъното ще купиш няколко апарта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПродавайте докат е време,после ще плачете много
Като си сигурен че трябва да се продава резни късо с мангизите за апарта и после на дъното ще купиш няколко апарта
- 3 Харесвания
Коментар
-
абе те тия цял живот купуват щото вярват в светлото бъдеще високите технологии и биткойн на 100000000000000
ма така съм са смял. поредната измама се пръска
Някога горещият пазар на облачни услуги започна да се охлаждаLast edited by the architect; 07.02.2023, 02:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
На думи е така, ама подробностите са важни.
Китай, защо не може да докара качеството на Тайванските чипове ? А, дали скъпоплатения Гринго ще успее ? А, и трябваха мисля години за строенето на такъв завод.Да не говорим за високата тогава цена на чиповете.
Зелената енергия е безсмислица отвсякъде, няма толкова метали за нея, а рупора срещу мините и въглищата ще е равно на висок петрол.
Зелената безсмислица пък винаги отстъпва, когато наистина се налага. Те ти немците копат лигнит като ненормални и няма да спират атома. Това са решения взети от правителство с един куп зеленажи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TkilataII Разгледай мнение
В щатите в момента се строи.
https://finviz.com/quote.ashx?t=CAT&ty=c&ta=1&p=m
И понеже знаем, че това не са сгради за живеене, остава да са сгради в които ще се работи
Съобщиха ни още преди две години, че полупроводниковата индустрия се връща обратно у тях. Че и с бонус от Тайван и Южна Корея.
Вероятно се връщат и още куп политически чувствителни индустрии.
От Европа се изнасят в тяхна посока енергоемките индустрии.
Новата (зелена) икономика също излиза от статистически незначимия си досега размер.
Не е толкова изненадващо, че безработицата им пада. И ме съмнява, че ще я мачкат, освен "вербално"
Изобщо и от известно време насам, вече не съм настроен мечи за тяхната икономика.
Друг е въпроса, че борсата им може да клекне внезапно, ако някой ден си преосмислят мултипликатора с който умножават печалбата.
Но то ако беше толкова лесно...
Китай, защо не може да докара качеството на Тайванските чипове ? А, дали скъпоплатения Гринго ще успее ? А, и трябваха мисля години за строенето на такъв завод.Да не говорим за високата тогава цена на чиповете.
Зелената енергия е безсмислица отвсякъде, няма толкова метали за нея, а рупора срещу мините и въглищата ще е равно на висок петрол.
- 1 like
Коментар
Коментар