If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ок, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
докато не качат лихвите над 2-3% ще си катерят нагоре и това е, въпросът е с колко то верно друг начин да се погасят тия заеми освен да ги изяде инфлацията няма
Моите загуби от 2 години насам са изключително и само от шортене
Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях (става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
Те го направиха игра,не инвестиране!!!Само по графиките!!!Никакви фундаменти!!!Бридж-чист!!!
Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях (става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
Това е защото пускаш къси по времето на дългосрочен ъп тренд.
Я да видим да е мечи пазара 2 години,същата песен ли ще пееш?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
Аз вече ще скъсявам, ама друг път.
Ок, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
Тъкмо си мислех за YHOO днес. Довечера имат отчет. Предполагам, че ще е пълен провал. Обаче капитализацията и е долу горе колкото е делът и в Алибаба, тоест оценката и за собствена дейност е зиро. Да не говорим пък че оценката на Алибаба е по-малка от тази на Амазон, при хипотеза, че Алибаба е много по ценна от Амазон.
Чудя се дали си струва залог Къс Амазон дълго Яху
Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
че какво като е казала такова нещо - да не мислиш че тя разбира по-добре от хората на които това им е работата - да ги оценяват тези компании.
Айдаа, разкеших късото SCO, 10.5% за 1 месец кой ти дава.
Кеша винаги си требе, пак съм 10% в него. Идейки не много, ма не е като да липсват, чакам си в шубрака
Олиото не вярвам да се скине под 90$, основния дълъг тренд си му е плавно нагоре.
PS Лап още 20 жилетки на 88.23.
Супер тая артия. Не само за флагман става , а и за добра спекулка с приличната си волатилност.
Коментар