IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алооо, моди, тук няма бг банки та да цензурирате наред нормални мнения.
    Смешковци..

Коментар

• Професионалистите се обаждат пак като има покачване от три горе долу четири доларя .кат падна фашагата и се покриха. Едни и същи хаховци навсякъде.сеч

Коментар

• Американците нещо много почнаха да надуват балона. Дори и по дрехите на Джанет Йелен почнаха да се появяват балончета

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
          Ок, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.

докато не качат лихвите над 2-3% ще си катерят нагоре и това е, въпросът е с колко то верно друг начин да се погасят тия заеми освен да ги изяде инфлацията няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
            Моите загуби от 2 години насам са изключително и само от шортене
            Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях (става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
            Те го направиха игра,не инвестиране!!!Само по графиките!!!Никакви фундаменти!!!Бридж-чист!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
              Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях (става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
              Това е защото пускаш къси по времето на дългосрочен ъп тренд.
              Я да видим да е мечи пазара 2 години,същата песен ли ще пееш?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Паднали са 1-2%
                http://www.marketwatch.com/story/soc...ing-2014-07-15
                Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
                Аз вече ще скъсявам, ама друг път.

Коментар

Да, ама тя може да направи така, че да е права
                  Трудно - тези два сектора са само очаквания в 90% от случайте. А ако тя смаже очакванията ще си прецака собствената работа.

Коментар

• Ок, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
                    Тъкмо си мислех за YHOO днес. Довечера имат отчет. Предполагам, че ще е пълен провал. Обаче капитализацията и е долу горе колкото е делът и в Алибаба, тоест оценката и за собствена дейност е зиро. Да не говорим пък че оценката на Алибаба е по-малка от тази на Амазон, при хипотеза, че Алибаба е много по ценна от Амазон.
                    Чудя се дали си струва залог Къс Амазон дълго Яху

Коментар

Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        че какво като е казала такова нещо - да не мислиш че тя разбира по-добре от хората на които това им е работата - да ги оценяват тези компании.
                        Да, ама тя може да направи така, че да е права

Коментар

че какво като е казала такова нещо - да не мислиш че тя разбира по-добре от хората на които това им е работата - да ги оценяват тези компании.

Коментар

• Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.

Коментар

• Айдаа, разкеших късото SCO, 10.5% за 1 месец кой ти дава.
                              Кеша винаги си требе, пак съм 10% в него. Идейки не много, ма не е като да липсват, чакам си в шубрака
                              Олиото не вярвам да се скине под 90$, основния дълъг тренд си му е плавно нагоре.

PS Лап още 20 жилетки на 88.23.
                              Супер тая артия. Не само за флагман става , а и за добра спекулка с приличната си волатилност.
                              Last edited by pipbel; 15.07.2014, 19:09.

Коментар

• Спомняш ли си, че смятахме ROC за надценена? Току що я купиха за 6.2млрд.
                                Чeстито на притежателите на SQM.
                                Last edited by Tkilata; 15.07.2014, 15:25.

Коментар

Working...
                                X