IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение

В AES купих дълги колове с падеж 01.2027 г. при страйк 8$ на цена от 3.20$

Това е прогнозата ми:

https://www.tradingview.com/chart/AE...ort-75-Upside/
    Не те ли притеснява one big beautiful bill?

Given that solar and wind accounted for 66% of the renewable segment revenue last year, the impact of this bill could be significant, especially on adjusted EBITDA and FCF projections for 2027.

Last edited by Black and white cat-foot; Вчера, 22:24.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      AES на средна 12,20 имам 800 парчета и продавам колци постоянно. Виждам ги на 19. Според мен са от правилния тип компании за предстоящото ударно сваляне на лихвите в САЩ - висок дивидент, добър кеф флоу, голям дълг.

иначе исках да кажа за това:

и

Първата покупка беше на 320 пенса, после на 290, обаче повечето го ловнаф на самото дъно. https://forum.investor.bg/forum/%D1%...BA%D1%83%D1%80

Ако е за дивидента - стават и на тези нива. Капиталовата малко проблематична, защото от 2026та влиза нов капацитет. Нещо по-диверсифицирано бих взел - фен съм на sfl.
      В AES купих дълги колове с падеж 01.2027 г. при страйк 8$ на цена от 3.20$

Това е прогнозата ми:

https://www.tradingview.com/chart/AE...ort-75-Upside/

Коментар

Не, мразя да давам пари и всичко ми изглежда скъпо. Имам едни на TUI останали - много извън парите. Предпочитам да купувам лотарийни колци за стотинки - като с kos и btg. Не знам баш какво си захапал Ханзата, обаче за сектора като цяло съм повече бик. Ако е общ хедж, по-добре направо vix
        Пич, путовете са точно защото всичко е скъпо. Хем шортиш някакви боклуци, хем потенциалната загуба е лимитирана. Ама какво да го уча на тези неща Батя за биотек шитните, той си знае само акции и това е. Колче няма да купи.

Ако имаш предвид, че самите путове са скъпи, тогава цели нещо с ниско IV под 30% и бухай отм, ама дълбоко отм.

Ханзата съм я захапал защото я познавам добре, нямам време да разнищвам някоя друга авиолиния. Имах акции там преди години. Та имаш ниско IV, цена на акциите близо до 52-седмичен връх, уязвимост към петрол и бизнес, който бавно умира защото Райънеър и Уиз им ядат обяда. Ако това лято пак има стачка, че тея германци това правят, моите отм путчета ще се получат много добре. Уиз е друг вариант - покрай тези проблеми с двигателите и толкова много дълг, яко са го загазили. И там съм имал акции, направих едни 50% за две седмици като ги купих точно след спиха покрай Брекзит
        Last edited by Black and white cat-foot; Вчера, 09:06.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• ТУКА МНОГО ДОБРЕ СЕ ПОЛУЧИ ПОКРАЙ СКАПАНАТА ЕВРЕЙСКА ИЗМАМА С МИТЕНЦАТА

МАЛКО ИЗБИВАНЕ НА СТОПЧЕТА ОТДОЛУ МАЛКО ОТГОРЕ

И ПОСЛЕ УНИЩОЖАВАМЕ СКАПАНИЯ ЕВЕРЙСКИ СВЯТ СЪС СИЛАТА НА БОМБИТЕ НА АРХИТЕКТА

ХЯХЯХЯХЯЯХЯХЯ

ТОВА ВСЕ ПАК Е СКАПАН ЕВЕРЙСКИ СВЯТ НА ИЗМАМА ГРАДЕН 2000 ГОДИНИ

ТРУДНО СЕ ИЗТРЕПВА НО АЗ ЩЕ ГО ИЗТРЕПА

ХЯХЯХЯХЯХЯХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Путове върху нещо купуваш ли? Днес взех малко върху Луфтханза
            Не, мразя да давам пари и всичко ми изглежда скъпо. Имам едни на TUI останали - много извън парите. Предпочитам да купувам лотарийни колци за стотинки - като с kos и btg. Не знам баш какво си захапал Ханзата, обаче за сектора като цяло съм повече бик. Ако е общ хедж, по-добре направо vix

Коментар

• НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ СКАПАНИ ЕВЕРЙЧЕТА

АМА НАСДАКА ВИ Е ВЕЧЕ МИНИМУМ НА 9700

МАЛКО ОСТОВА ДО ДЪНАТА НА КОВИДА

ТАМ ВСИЧКИ СТЕ БАЙ БАЙЙЙЙЙЙЙЙ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

AES на средна 12,20 имам 800 парчета и продавам колци постоянно. Виждам ги на 19. Според мен са от правилния тип компании за предстоящото ударно сваляне на лихвите в САЩ - висок дивидент, добър кеф флоу, голям дълг.

и

Първата покупка беше на 320 пенса, после на 290, обаче повечето го ловнаф на самото дъно. https://forum.investor.bg/forum/%D1%...BA%D1%83%D1%80

Ако е за дивидента - стават и на тези нива. Капиталовата малко проблематична, защото от 2026та влиза нов капацитет. Нещо по-диверсифицирано бих взел - фен съм на sfl.
                Путове върху нещо купуваш ли? Днес взех малко върху Луфтханза

Коментар

• ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СКАПАНОТО ЕВЕРЙЧЕ И НЕГОВАТА КУКЛА ТРЪМП СА НИ ПОДГОТВИЛИ МНОГО НОВИНКИ ЗА ДНЕС ПРЕДИ ХАНУКАТА

УРАААААА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ Е НА МИГ ОТ НАС

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Конгресът прие мегазакона на Тръмп за намаляване на данъците и разходите

ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ МИ ПАДНЕТЕ В РЪЧИЧКИТЕ

Last edited by the architect; 03.07.2025, 23:41.

Коментар

• AES на средна 12,20 имам 800 парчета и продавам колци постоянно. Виждам ги на 19. Според мен са от правилния тип компании за предстоящото ударно сваляне на лихвите в САЩ - висок дивидент, добър кеф флоу, голям дълг.

There’s nothing fashionable about coal these days, but Glencore PLC's (LSE:GLEN) latest site visit to its newly acquired coking coal mines in British Columbia suggests it’s still capable of digging out value where others aren’t looking.
                    и

On July 2, 2025, Glencore confirmed it will launch a US $1 billion share buyback beginning the week of July 7 and running until its full-year results in February 2026, funded by surplus capital from the completed Viterra–Bunge merger

Първоначално изпратено от bochev Разгледай мнение
                    Какво мислите за NAT?
                    Last edited by terziеv; 03.07.2025, 23:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от bochev Разгледай мнение
                      Какво мислите за NAT?
                      че е късно

Mideast Gulf VLCC freight rates cut in half as ceasefire holds

Коментар

• СПОМНЯМ СИ ПОКРАЙ ЕВРЕЙСКИТЕ МИТЕНЦА СЕ БЯХТЕ ИЗПОКРИЛИ

ЕВРЕЙЧЕТО СЕГА ПОИЗБИВА МАЛКО СТОПЧЕТА

НО

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НЯМА И ПОВЕЧЕ НИКОГА ДА СЕ ПОЯВИТЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• МНОГО ДОБРЕ НАПЪНАХТЕ ДНЕС ЕВЕРЙЧЕТА

ЩОТО УТРЕ БИЛО ХАНУКА

ОТБРОЯВАТЕ ЛИ ДНИТЕ СИ

МАЛКО ВИ ОСТАНА

ПОШЛОТО ВИ НАПЪВАНЕ ЩЕ ЗАВЪРШИ С ПОГРОООООООММММММ

ХЯХЯЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• Какво мислите за NAT?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Путчетата вероятно тук са скъпи.
                              По скоро путче на койнабейз акцията .
                              да, дори тези дълбоко отм са скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Пич, имат биткойки за 100 милиона при 260 милиона капитализация. По-скоро бих купил някое путче
                                Путчетата вероятно тук са скъпи.
                                По скоро путче на койнабейз акцията .

Коментар

Working...
                                X