IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Terziev да не умря циганката. Дай съвет как да максимизираме едно покачаване на енергийните компании в Щатите. Това за което аз си мисля e QDFV/ZPDE . Обаче съм сигурен че може да се миксира с нещо индивидуално от Северна Америка за малко повече?

Коментар

• Знам, че е лоша карма да се фали чувак, ама пасивният портфейл мина 25% доходност ytd. Може да не изглежда чак толкова безумно, ама това е с 0% спекулация и 19% са в парични фондове - xffe, csh2 и xeon. Тука паркирам парите реално. Странното е, че xeon изостава от csh2 - номинално е незначително, но всъщност е над 10% изоставането. Мързи ме да изследвам причините, мислех че купувам едно и също.

... 41 сделки от началото на годината в тоя портфейл. никакви деривати.
      Last edited by terziеv; 14.11.2025, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Как е днес? Заплеснах се да споря по другите теми и само една малка Conagra съм добавил.
        Продадох почти цялото csiq. Оставам с 100 броя като за 50 от тях слагам поръчка за продаване на $99. Както е тръгнало не се знае.

Баси, това чудо стана първо по капитализация в пасивния портофейл. Чак такъв шорт сквирт не съм очаквал.
        Last edited by terziеv; 14.11.2025, 22:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение

и какво от тва ,че някои някъде счупил еди какво си ...във всички времена и епохи някои някъде прави нещо и движи маркетите ...И ? ...кой казал , че трябва само да се купува?... истината е ,че които прогнозира добре хич не се грижи за посоката ... и все пак разпродажби е имало ... от вчерашното мнение технологичният е паднал с някъде около 700 тика а DJIA - 1100 тикs ...това е напъlно и предостатъчно .....за по големите цели се изисква времме и търпение ...ДОРИ невинната продажба в XAG/USD от 52 ,75 е дала 2,65 ...ти освен ob6ti приказки какво предложи ?
          Предложих алтернтивна гледна точка за многознайковкци, които са ми леко симпатични.
          Щото... съм свидетел на различни драми, като.. Пазарът обърне.

А ти какво предложи освен ob6ti приказки?

Коментар

• Как е днес? Заплеснах се да споря по другите теми и само една малка Conagra съм добавил.

Коментар

Аве Манове тоя instrument XAG USD някои чувал ли го ? ..дали и той няма да пада скороппостиjно...що никoй не коментира бря
              я вижте кво съм писал вчера we
              що не казвате то дало 2.50 пари
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Синай Разгледай мнение

Финдаменталистите мълчат, техничарите мълчат... само сентименталистите философстват...
                Чуднички са, забавни, и много си вярват...

Двама клоуна с недопустимо голяма власт счупиха иконимическите цикли и сега... нищо чудно, черния петък да ни изненада някой четвъртък...
                и какво от тва ,че някои някъде счупил еди какво си ...във всички времена и епохи някои някъде прави нещо и движи маркетите ...И ? ...кой казал , че трябва само да се купува?... истината е ,че които прогнозира добре хич не се грижи за посоката ... и все пак разпродажби е имало ... от вчерашното мнение технологичният е паднал с някъде около 700 тика а DJIA - 1100 тикs ...това е напъlно и предостатъчно .....за по големите цели се изисква времме и търпение ...ДОРИ невинната продажба в XAG/USD от 52 ,75 е дала 2,65 ...ти освен ob6ti приказки какво предложи ?
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение

Защо? Наакаха се в Перу. Goldplat се наакват също, ама се търгуват на 2х печалба

https://www.londonstockexchange.com/...idend/17326946
                  Едното е малка компания, другото е дребна далаверка. Не че от далаверки не можеш изкара пари. Но да ми цитираш данни от ir съобщенията е смешно.

Не ти ли е малко странно да си микроинвеститор и да имаш повече акции от генералния директор. Защо някой изобщо ще седи на борсата, ако се търгува на x2 печалба? И после имаш очи да ебаваш шели-стиците в другата тема.

===

инак вчера за малко да постна скрийншот от портфейла, че утепах рибата. а нищо почти не продадох. и сега яко карма, направо ме изриват.

но както е казал шопът - не е важно да ми е зелена кесията, важното е битконя да мре
                  Last edited by terziеv; 14.11.2025, 16:03.

Коментар

• ДА СЕ ПОМОЛИМ НА ГОСПОДАРЯ ЛУЦИФЕР И ДА МУ БЛАГОДАРИМ ЗА КЪСИТЕ НА СИПА НА НЕГОВОТО 6666

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      Ако бях на Пандофеникса, днес щях да купя половината Petrotal.
                      Защо? Наакаха се в Перу. Goldplat се наакват също, ама се търгуват на 2х печалба

https://www.londonstockexchange.com/...idend/17326946

Коментар

• Ако бях на Пандофеникса, днес щях да купя половината Petrotal.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rumbata Разгледай мнение
                          Квантите ги поразмазаха, гледам повече от двойно вече са ги сгънали....
                          Тези днес ако ги напънат още малко и ще съм готов да им селвам путове с брейкивъни около и дори под сма 200.
                          Имат джуси премии дори и на малки делти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Синай Разгледай мнение

Финдаменталистите мълчат, техничарите мълчат... само сентименталистите философстват...

Двама клоуна с недопустимо голяма власт счупиха иконимическите цикли и сега... нищо чудно, черния петък да ни изненада някой четвъртък...
                            В случая няма нужда от персонифициране. Процесите са напълно естествени и нищо не е счупено. Почти 1 към 1 имаме геополитиката от преди Голямата война. Съответно огромни сегменти от пазара продължават да са подценени. Зерото го написа много точно - държавите ще изсипват самосвали с пари в стратегическите сектори и дали и колко са приходите не е от голямо значение.

... с други думи - буй химия

Коментар

• Квантите ги поразмазаха, гледам повече от двойно вече са ги сгънали....

Коментар

Аве Ман''С тоа индекс nasdaq дали не е на връх бря ..дъл не му предстои яка раазпродажба ..?? Аз мисля той да падне от 25200 па и Дов да падне от 48000..възможно ли според вас туй мое мнение да се реализира...
                                тоа технологичния да падне до 22000.... да ни бута надоле да правим къси продажби ... а тоа другия Dov Jones до нивата от Трюмповите мита

Коментар

Working...
                                X