IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
    Нямам време да се занимавам с палячовци (които не стоят зад думите си), който чете темата - знае
    Мда,както и предполагах.
    А палячовци са тези,които питат по форумите кои акции да купят
    Last edited by danetha; 19.12.2024, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Може ли линк ?
      Нямам време да се занимавам с палячовци (които не стоят зад думите си), който чете темата - знае

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
        Това че предсказваш нов срив е обнадеждаващо.
        Преди 3 месеца пророкува SXR8 na 430 евро, уцели го с лек толеранс от 40%

Може ли линк ?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
          Николайчо и Асенчо,пък и останалите юнаци, да се готвят за регулярното подстригване
          Този път обаче подстригването няма да е много нежно и ще е направо с брадвата

Това че предсказваш нов срив е обнадеждаващо.

Преди 3 месеца пророкува SXR8 na 430 евро, уцели го с лек толеранс от 40%

Коментар

• Николайчо и Асенчо,пък и останалите юнаци, да се готвят за регулярното подстригване
            Този път обаче подстригването няма да е много нежно и ще е направо с брадвата

Last edited by danetha; 19.12.2024, 09:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
              No fomo, просто swing trading. Досега MSTR ми направи годината , да видим дали няма да изстискам още малко хилядарки. Хич не ми пука за BTC или етериум камо ли да заключвам в студен портфейл нещо дето ще спадне с 80% в някой момент. Когато спрат да вървят отдавна ще съм на друго нещо или в кеш.
              Рибаря съм го блокирал поради арогантност и куци прогнози + пълно неразбиране на ТА. За нещастие ми излиза през цитати. Специално ще го поздравя, когато изляза от микростратеджи
              Мда,добре,че ме послуша и излезе от MSTR даже още на следващия ден,иначе щеше да ядеш попарата.А се канеше да държиш седмици Нещо като Нвидиа лъжата. Казах ти,че неведнъж те забелязвам,че купуваш върхове и сега не бе по-различно.

Общо взето все отбор юнаци в темата.(с малки изключения)
              Last edited by danetha; 19.12.2024, 07:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                Айдеее, тези дето са си включили телевизорите по-късно почнаха да пеят песента "Buy The F*cking Dip"
                Колко са тъпи викаш. Понеже не работи безотказно викаш. Буквално си е btfd ситуацията при хартиите, дето са две седмици непрекъснат сур. Ма остави Бразилия, щом не я щеш. BME например си заслужава да продадеш бъбрек на тая цена. Очевидна загуба на равновесие на пазара, очевидни принудителни продажби.

Коментар

• Айдеее, тези дето са си включили телевизорите по-късно почнаха да пеят песента "Buy The F*cking Dip"

Коментар

• Бразилия е на нивата от март 2020. Утре буквално хвърлям всичкото евро натам.

...

прекали се от пазарчето.
                    Last edited by terziеv; 18.12.2024, 23:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Ааа, не уа!

Продават ги хората и тия ми ти кучета ходят без умора в кофти зони, сканират топлинно и какво ли не. Само поръчваш с какво да ти го оборудват (освен с ръка на гърба, с нея си отваря вратите)

Но отчет до сега не гледах.
                      На прост въпрос в грок казва, че не знае колко бройки са продадени.

Като цяло това е задънена улица според мен. Естествено от хайп се печели. Всъщност от хайп се печели най-много.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Бахта, точно тука има сми от ии.
                        Ааа, не уа!

Продават ги хората и тия ми ти кучета ходят без умора в кофти зони, сканират топлинно и какво ли не. Само поръчваш с какво да ти го оборудват (освен с ръка на гърба, с нея си отваря вратите)

Но отчет до сега не гледах.

Коментар

Днес ще се разровя подробно в отчетите на Хюндай, ако ги има на английски, и ще се опитам да разбера колко броя от "кучетата" са продали. Ценaта мисля беше 75 хил. $.
                          Бахта, точно тука има сми от ии.

Коментар

• Днес ще се разровя подробно в отчетите на Хюндай, ако ги има на английски, и ще се опитам да разбера колко броя от "кучетата" са продали. Ценaта мисля беше 75 хил. $.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение

По отношение хуманоидните роботи успешна ще е тази компания, която ще може да ги произведе в огромни количества на ниска цена. Може най-съвършения робот да е дело на UBTECH Robotics или Boston dynamics, но ако той струва 100к долара и капацитета на компанията е да произвежда 2000 бр. годишно, това със сигурност ще означава, че от производството му ще имат negative cash flow и компанията ще е на червено. С думи прости - изключваш единствената компания, която ще може да направи това - да произвежда милиони на ниска цена, за да купиш акции от такава, която със сигурност няма да може да направи това.
                              Не изключвам Тесла, ако нея имаш предвид, даже мисля да взема и от тях точно заради роботите, а не заради автомобилите. Г-н Мъск е доста луд, а и послъгва, но засега му минават проектите. Огромни проекти.

Четох, че Убтех ползват чипове на Енвидия, а това засега не им е в плюс. Едни нови рестрикции и ще им стане по-трудно да наваксат.

А Бостън Дайнамикс ми харесват много и съм почти сигурен, че техния хуманоид ще го бъде и то на конкурентна цена. Но няма как да се инвестира директно. Хюндай е родител, но утре може да реши да отдели или да продаде компанията.

Коментар

Още не съм се отказал да купя акции на компания, произвеждаща хуманоидни роботи
                                (освен Тèсла). UBTECH Robotics са листнати в Хонг Конг от миналата година. Код - 9880. Снощи ги добавих в следените и днес се събуждам рано-рано да ги купувам.

И...греда. Мислех да дам 300-320 лв. (7 бр.), обаче като пробвах, ИБ връща съобщение, че може да се купува кратно на 50бр.

Мисля. [ATTACH=CONFIG]n4234409[/ATTACH]
                                По отношение хуманоидните роботи успешна ще е тази компания, която ще може да ги произведе в огромни количества на ниска цена. Може най-съвършения робот да е дело на UBTECH Robotics или Boston dynamics, но ако той струва 100к долара и капацитета на компанията е да произвежда 2000 бр. годишно, това със сигурност ще означава, че от производството му ще имат negative cash flow и компанията ще е на червено. С думи прости - изключваш единствената компания, която ще може да направи това - да произвежда милиони на ниска цена, за да купиш акции от такава, която със сигурност няма да може да направи това.

Коментар

Working...
                                X