IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Можехме да го обсъдим като беше на 20, но май и тогава ви идваше скъпо.
    То дори сега на $5 е скъпо и счетоводния разгул продължава. Намърдаха се където трябва по службите. Тука имаше една Иветка, дето за пишеше кратки хумористични разкази защо такива шитни са голяма работа. От всичко се печели, ама да се опитваш да оценяваш подобно нещо е несериозно.

... eй, Асен егати парата дръпна от разни космически смехории. И за тях така можем да приказваме.

===

добавка: ето, сега гледам на сума подобни шитни leps-овете за януари 27-ма. Не съм готов да давам един кош пари за страйкове x3 на днешната цена. Който си е надвил на масрафа, може да направи x10000, ако уцели.
    Last edited by terziеv; 04.03.2025, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Е, ти некви балони гледаш. Направо Палантир да обсъдим. Говоря за пазара като цяло. Пак повтарям - митата са бичи общо заСАЩ пазарите.
      Можехме да го обсъдим като беше на 20, но май и тогава ви идваше скъпо.

Коментар

• Малко тото : VXX 46 put 7.03 0,19. SPY 590 call 14.03. 3,90.
        Last edited by ford_perfekt; 04.03.2025, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Пу дано не си прав. Винаги е хубаво малко повече страх и паника. Аксон на - 25% ми идва още скъпо.

Ама както се казваше - а дано, ама надали.
          Е, ти некви балони гледаш. Направо Палантир да обсъдим. Говоря за пазара като цяло. Пак повтарям - митата са бичи общо заСАЩ пазарите.

Коментар

Коле, прозрачна история. Не продавай. Технически са разпродажбите. Ако имаш кеш, купувай.
            Пу дано не си прав. Винаги е хубаво малко повече страх и паника. Аксон на - 25% ми идва още скъпо.

Ама както се казваше - а дано, ама надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Днес, от 52-те ми позиции само 5 са на някакъв плюс.
              Коле, прозрачна история. Не продавай. Технически са разпродажбите. Ако имаш кеш, купувай.

Коментар

• Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнение
                Възможно е да слезе до 10,8
                Прегледай пак стопа.
                Браво - 10,69! То още не е разминало де... Преместих на 10,50 и беше за малко. Да видим все пак дали ще го дрънне.

Коментар

Веднъж изпратен, преводът няма начин да се спре или обърне. И няма посредник, който да ти замрази "сметката". Иначе измамниците стократно по-често искат данните на банковата ти карта.

Как да е... биткойн е пълен провал в ролята си на пари и огромен успех като борсовотъргуем актив.
                  Разбрах. С втората част съм напълно съгласен.

Днес, от 52-те ми позиции само 5 са на някакъв плюс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                    защо измамниците настояват за плащания в крипто?
                    Веднъж изпратен, преводът няма начин да се спре или обърне. И няма посредник, който да ти замрази "сметката". Иначе измамниците стократно по-често искат данните на банковата ти карта.

Как да е... биткойн е пълен провал в ролята си на пари и огромен успех като борсовотъргуем актив.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Колко да е трудно

https://btvnovinite.bg/svetut/osadih...n-v-sasht.html

Това е математически алгоритъм, който пази всичко публично. Колко да е непроследим...като всичко е публично. Пък и всички които купят крипто, веднага светват в червено в AML списъците, и трябва да ги порверяват за SOW и SOF, и тогава проверките на банките стават други. От там нататък им се правят друг вид проверки и т.н. и т.н. За това и нашите банки просто отказват да се занимават с крипто.
                      https://cryptodnes.bg/nai-izvestnite...i-v-istoriqta/

"През есента на 2013 се проведе транзакция с 194 993 BTC, което я прави най-голямата сделка с Биткойн до ден днешен. По това време, стойността на транзакцията беше над $149 милиона долара, след като 1 BTC се равняваше на около $ 729.

Разбира се, транзакция от такъв мащаб не остана незабелязана от общността на Биткойн. Въпреки детективската работа в общността, никой не знае за какво точно е сделката, къде са отишли парите и какви неща е купил получателят с тях."

Не знам доколко е сериозен сайта и дали въпросната случка е истина, но като всичко е толкова прозрачно, защо измамниците настояват за плащания в крипто?

Иначе, научих какво са SOW, SOF и AML списъци. Благодаря!

Коментар

• Бърже ми удари стопа UPRO

Коментар

Това на трезва глава ли го написа? Все още можеш да кажеш, че някой хакер ти е откраднал акаунта. Вариант е и да е някакъв немски виц. Страшен хумор имат тия хора.

И аз тва се чудих за рижият , дали некой не му хакнал акаунта в ,, X,, или поне да не е на некви амфетамини , не че не се случвало да ги предписват на политици.

https://www.tradingview.com/symbols/XETR-DAX/

На шест месечна.

https://www.tradingview.com/symbols/TVC-DJI/

Пак на шест месеца.

Как е върви ли нафтата.

​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Dax кърти последните 6 месеца както и швейцарският индекс. Напук прорукувания за затъващата Германска икономика.
                            Мисля инвеститорите не вярват на рижата MAGA за велика Америка и побегнаха или поне девиресифицират към сравнително предвидими убежища, като Германия и Швейцария. Като това лично аз го виждам за първи път по време на бичи пазар, по принцип винаги посоката е обратна.​​​

​​​​​​
                            Това на трезва глава ли го написа? Все още можеш да кажеш, че някой хакер ти е откраднал акаунта. Вариант е и да е някакъв немски виц. Страшен хумор имат тия хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

Пълни манипулации преди индексите вървяха в тандем сега си правят каквото си искат
                              Dax кърти последните 6 месеца както и швейцарският индекс. Напук прорукувания за затъващата Германска икономика.
                              Мисля инвеститорите не вярват на рижата MAGA за велика Америка и побегнаха или поне девиресифицират към сравнително предвидими убежища, като Германия и Швейцария. Като това лично аз го виждам за първи път по време на бичи пазар, по принцип винаги посоката е обратна.​​​

​​​​​​
                              Last edited by Майстора233; 04.03.2025, 00:53.

Коментар

• @ няма как телслата да изтрие 500-600 милярда и всичко по индексите да е ОК . тия кинти са изтрити ревлно от портфейлите,
                                корекцията ще е болезнена , но необходима

Коментар

Working...
                                X