IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    GOOGL тия дни изкърти кочината. добре, че не продадох.
    Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-12-11 212517.jpg
Views:	1
Size:	51.0 КБ
ID:	4232567

От 23 октомври до днес:

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-12-11 212542.jpg
Views:	1
Size:	9.3 КБ
ID:	4232568

Безплатно!!! (все още)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Всичко ми е в зелено:
      ​​​​​​
      RIO
      GAS
      ANAU
      GFI
      SXR8
      ASML
      Ако щеш вярвай, ся си мислех за тебе. Признах те. Умните, докато се наумуват, ти направи пари. Еваларка, че разни лузъри не ти влияят.

Коментар

• Всичко ми е в зелено:
        ​​​​​​
        RIO
        GAS
        ANAU
        GFI
        SXR8
        ASML

Коментар

• GOOGL тия дни изкърти кочината. добре, че не продадох.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Признавам, че нямам идея какво предлага. Просто ми направи впечатление изключително точната му прогноза със съответния залог. Щото и аз съм убеден за някои неща, ама не дотолкова, ча да дам хиляди $ за колци извън парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Намерих нашето момче, дето утепа златарите с leaps-ове... бях напълно съгласен тогава, но ми се досвидя и си останах с обикновените акции.

https://seekingalpha.com/article/463...-leaps-options

и има сайт за хора, дето се плаща https://investo.bg/ Жалко, че не си е платил на фотограф обаче.

Не мога да разбера защо не му платите на него. Всъщност имам известна идея защо, ама, за да не ме трият, няма да я споделя.
              Интересен човек си. Що не му платим - ми щото най-евтиния му абонамент е 33 лв. на месец и то за портфолио от ЕТF-и. Сериозен ли си? Че то портфолио за какъв ти е въобще? Земи еС енд Пи и толкоз.

Другият му абонамент е за активно управление. Е, нали искаме НИЕ да се състезаваме със себе си и да си доставяме емоции, да намираме печеливши идеи, да отсяваме, да преценяваме. Ей затова не искам.

Обърна ли внимание колко плащам - по 6.75 лв. на месец. То HBO вече е повече, а пускат по един нов филм на месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Едни от най-куците представи за фундамент, които съм виждал някога- гледай там да е паднала цената и да има що-годе ниско П/Е и прави портфейл. Прилича малко на курсова работа във ВУЗФ
                Само по себе си PE не е критерий

Коментар

Брутално. Верно трябва да искам пари. Виж на колко обяснявах да се пазарува баш PayPal.

Честно казано съм шашнат, че плащате за това. Мислех, че само за специализирани услуги има сме. Има едно българче, дето утепа рибата с колци за златари. По добре на него ги давайте. Ще потърся на компа после линк.

Съвсем сериозно, за колко над СИП на година сте готови да давате кинти? И трябва ли да има страница обяснения, страница техника или резултат от портфолиото е достатъчен.

---

Или що не Пандата дори? Има попадения и не следи компании от топ 100
                  Намерих нашето момче, дето утепа златарите с leaps-ове... бях напълно съгласен тогава, но ми се досвидя и си останах с обикновените акции.

https://seekingalpha.com/article/463...-leaps-options

и има сайт за хора, дето се плаща https://investo.bg/ Жалко, че не си е платил на фотограф обаче.

Не мога да разбера защо не му платите на него. Всъщност имам известна идея защо, ама, за да не ме трият, няма да я споделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Едни от най-куците представи за фундамент, които съм виждал някога- гледай там да е паднала цената и да има що-годе ниско П/Е и прави портфейл. Прилича малко на курсова работа във ВУЗФ
                    Или в УНСС - двеста марки и едно прасе.
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• borr се маха от Осло. малка компания и принудителните продажби сериозно натискат цената надолу.

Коментар

• Едни от най-куците представи за фундамент, които съм виждал някога- гледай там да е паднала цената и да има що-годе ниско П/Е и прави портфейл. Прилича малко на курсова работа във ВУЗФ

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                          Нещо интересно от MorningStar - Moats on Sale, Wide Moats, Wide Moat Underevaluated...

Ето някои Wide Moat Underevaluated с 5 звезди:
                          ABEV, BUD, BIDU, ETSY, GSK, HII, NSRGY, NKE, PFE, PII, RTO, RHHBY, TCEHY, EL, YUMC
                          фацепалм

Коментар

• Нещо интересно от MorningStar - Moats on Sale, Wide Moats, Wide Moat Underevaluated...

Ето някои Wide Moat Underevaluated с 5 звезди:
                            ABEV, BUD, BIDU, ETSY, GSK, HII, NSRGY, NKE, PFE, PII, RTO, RHHBY, TCEHY, EL, YUMC

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Най-много стойност в алфата можеш да изкараш ако напишеш анализ за някоя компания за която ти дреме - дават ти към 100 долара, май 75 дни премиум достъп и разни хора в коментарите ти дават акъл. За два часа писане никак не е зле
                              Рида как ги прави тия пари, не е истина. Имам чувството, че пуска един и същ текст и просто сменя заглавието.

Истината е, че многа пари има във въздуха и се чудят къде да отидат. Особено в САЩ.

Коментар

Преди две години платих за няколко месеца на SA... обаче изобщо не разбрах какво ми дават. Единственото ценно са коментарите.

​​​​​​На Morningstar какво ползвате, което си заслужава?
                                Най-много стойност в алфата можеш да изкараш ако напишеш анализ за някоя компания за която ти дреме - дават ти към 100 долара, май 75 дни премиум достъп и разни хора в коментарите ти дават акъл. За два часа писане никак не е зле
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X