IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Колко да е трудно

https://btvnovinite.bg/svetut/osadih...n-v-sasht.html

Това е математически алгоритъм, който пази всичко публично. Колко да е непроследим...като всичко е публично. Пък и всички които купят крипто, веднага светват в червено в AML списъците, и трябва да ги порверяват за SOW и SOF, и тогава проверките на банките стават други. От там нататък им се правят друг вид проверки и т.н. и т.н. За това и нашите банки просто отказват да се занимават с крипто.
    https://cryptodnes.bg/nai-izvestnite...i-v-istoriqta/

"През есента на 2013 се проведе транзакция с 194 993 BTC, което я прави най-голямата сделка с Биткойн до ден днешен. По това време, стойността на транзакцията беше над $149 милиона долара, след като 1 BTC се равняваше на около $ 729.

Разбира се, транзакция от такъв мащаб не остана незабелязана от общността на Биткойн. Въпреки детективската работа в общността, никой не знае за какво точно е сделката, къде са отишли парите и какви неща е купил получателят с тях."

Не знам доколко е сериозен сайта и дали въпросната случка е истина, но като всичко е толкова прозрачно, защо измамниците настояват за плащания в крипто?

Иначе, научих какво са SOW, SOF и AML списъци. Благодаря!

Коментар

• Бърже ми удари стопа UPRO

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това на трезва глава ли го написа? Все още можеш да кажеш, че някой хакер ти е откраднал акаунта. Вариант е и да е някакъв немски виц. Страшен хумор имат тия хора.

И аз тва се чудих за рижият , дали некой не му хакнал акаунта в ,, X,, или поне да не е на некви амфетамини , не че не се случвало да ги предписват на политици.

https://www.tradingview.com/symbols/XETR-DAX/

На шест месечна.

https://www.tradingview.com/symbols/TVC-DJI/

Пак на шест месеца.

Как е върви ли нафтата.

​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Dax кърти последните 6 месеца както и швейцарският индекс. Напук прорукувания за затъващата Германска икономика.
          Мисля инвеститорите не вярват на рижата MAGA за велика Америка и побегнаха или поне девиресифицират към сравнително предвидими убежища, като Германия и Швейцария. Като това лично аз го виждам за първи път по време на бичи пазар, по принцип винаги посоката е обратна.​​​

​​​​​​
          Това на трезва глава ли го написа? Все още можеш да кажеш, че някой хакер ти е откраднал акаунта. Вариант е и да е някакъв немски виц. Страшен хумор имат тия хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

Пълни манипулации преди индексите вървяха в тандем сега си правят каквото си искат
            Dax кърти последните 6 месеца както и швейцарският индекс. Напук прорукувания за затъващата Германска икономика.
            Мисля инвеститорите не вярват на рижата MAGA за велика Америка и побегнаха или поне девиресифицират към сравнително предвидими убежища, като Германия и Швейцария. Като това лично аз го виждам за първи път по време на бичи пазар, по принцип винаги посоката е обратна.​​​

​​​​​​
            Last edited by Майстора233; 04.03.2025, 00:53.

Коментар

• @ няма как телслата да изтрие 500-600 милярда и всичко по индексите да е ОК . тия кинти са изтрити ревлно от портфейлите,
              корекцията ще е болезнена , но необходима

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Ко да прайм... Аз съм прост магьосник...
                Пълни манипулации преди индексите вървяха в тандем сега си правят каквото си искат

Коментар

• Канадската нафта, хора. Ден година храни.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                    къде го видяхте тоя възход ?
                    като я разпукаха днес тесличката.
                    най готеното е, че сме далеч от дъното и 200-250 е ного готена краткосрочна перспектива

TSLL стигна до 14,45, но пропуснах. Нямам загуби да избивам.

Коментар

• къде го видяхте тоя възход ?
                      като я разпукаха днес тесличката.
                      най готеното е, че сме далеч от дъното и 200-250 е ного готена краткосрочна перспектива

Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                      За съжаление задремах и пропуснах възхода на TSLL. Продаден TMF на 47,14

Коментар

Архитекта ще го закара в пъкъла до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

Ненормална работа

Коментар

Не го играем.
                            Ненормална работа

Коментар

• Купено UPRO 87,29.

Коментар

• Не го играем.

Коментар

Working...
                                X