Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Тва, че си по-скоро шорт търм трейдър, не значи, че няма и други стратегии за печелене на борсата. Аз например имам позиции отворени преди 2 години с 220% печалба. Това да не би да не е добре??? Абе няма какво да се обяснявам, който разбрал, разбрал...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКато митата за Китай остават, защо Епъл е нагоре с 15%?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кое му е вредното. На борсата се печели САМО И ЕДИНСТВЕНО от волатилност. Тръмп БЕЗПЛАТНО ви я осигурява и ревете !?!?!?!?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кое му е вредното. На борсата се печели САМО И ЕДИНСТВЕНО от волатилност. Тръмп БЕЗПЛАТНО ви я осигурява и ревете !?!?!?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТръмп изплиска легена… Не се прави така мумчета и мумичита. УСА не са все едно управлвваш на баща ти ЕТ-то. Тоя волатилитет е вреден за пазара…
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ахаааааааа освен на подкрепки
еврейчетата си играели на 50 % коррррррррррррррекцииииииии
този път ще ви закарам дето ви е мястото
пяпяяпяпяпяп
абе вие на новинки ли си играйкате
Last edited by the architect; 09.04.2025, 23:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнениеСветът стана цирк с тоя клоун Белия дом.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар