IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Мисля от догодина да ви искам по 6 лева на пост и да пусна
    Не е ли малко с тази инфлация??
    Или просто не си цениш труда.
    Last edited by danetha; Днес, 07:48.

Коментар

• Днес AES голямо добавяне за двойна вече позиция. За последно.

Изобщо големи промени в портфейла тази седмица и най-вече днес:

- crk
      + btu
      ++ aes (дивидентът тук вече е равен на марджин лихвата)
      +++ fro и още trmd
      ++++ ibzl, flxb, lbra
      ++++++++++++++++ sblk (тука без време ме упражниха и позицията е безумна за моите стандарти)

Продължавам да смятам, че сме насред btfd момент за определени сегменти. Има изключително много неща, които ги виждам нарисувани. Например чукът върху канадките е btfd, но там не можах да вляза като хората и не ми се добавят урбулешката още мини и нафта.

Коментар

• Мисля от догодина да ви искам по 6 лева на пост и да пусна Терзиев дерекшън анти момо вери клевър итф

Коментар

• И на Ново Нордиск му дойде времето - за пореден път се убеждавам че и най-добрата акция в някой момент дава - 50% от връх. Това го приемам за Коледен подарък.

Коментар

• Инфлацията на Бразилците още не е подминала 5%, обаче основната им лихва декември 2024 са я вдигнали на 12,25%.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

С тези лихви и инфлация в Бразилия ще отнеме време да се възстанови
              Нига, ти сериозен ли си. От какво да се възстановява??? Я напиши тука колко е тази инфлация бразилската? Хората искат да знаят какво значи ИНФЛАЦИЯ. Щото на мене 4% инфлация не ми изглежда страшна.

После виж какво направиха турските индекси и колко е там инфлацията.

​​​​

Коментар

Сичко е възможно. Обаче не е много вероятно толкова народ да мрази парите. Август нъмбер ту, ама има хора като от вица за блондинката - гледа мача на повторение и пак изненадана от резултата.

Отделно, че може да има и по-добри сделки от Бразилията. Обаче с толкова нисък риск трудно. Може би някои от агрото.
                С тези лихви и инфлация в Бразилия ще отнеме време да се възстанови

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Може да ти се отдаде да добавяш на по-ниски нива
                  Сичко е възможно. Обаче не е много вероятно толкова народ да мрази парите. Август нъмбер ту, ама има хора като от вица за блондинката - гледа мача на повторение и пак изненадана от резултата.

Отделно, че може да има и по-добри сделки от Бразилията. Обаче с толкова нисък риск трудно. Може би някои от агрото.

Коментар

Ajde, мушнахме по още 500 парчета от трите бразилски фонда. Ако продължи да слиза, ще продавам путове следобед.
                    Може да ти се отдаде да добавяш на по-ниски нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Терзо кой са трите фонда? Аз като гледам Франклин ФТСЕ не ми изглежда нивата да са близки до тези от март 2020г?

Франклин е с акумулиране. Няма как да е на ония нива при бразилскете дивиденти. Другите са широките Бразилия - дивидептен и също с акумулатор.

Гледай ewz в саш за еталон.

Коментар

Ajde, мушнахме по още 500 парчета от трите бразилски фонда. Ако продължи да слиза, ще продавам путове следобед.
                        Терзо кой са трите фонда? Аз като гледам Франклин ФТСЕ не ми изглежда нивата да са близки до тези от март 2020г?

Коментар

• Ajde, мушнахме по още 500 парчета от трите бразилски фонда. Ако продължи да слиза, ще продавам путове следобед.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Ааа, не уа!

Продават ги хората и тия ми ти кучета ходят без умора в кофти зони, сканират топлинно и какво ли не. Само поръчваш с какво да ти го оборудват (освен с ръка на гърба, с нея си отваря вратите)

Но отчет до сега не гледах.
                            Има ги в имението на Тръмп, статия и видео от миналия месец !

https://www.dnes.bg/a/567-vodeshti-m...t-v-mar-a-lago

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                              Нямам време да се занимавам с палячовци (които не стоят зад думите си), който чете темата - знае
                              Мда,както и предполагах.
                              А палячовци са тези,които питат по форумите кои акции да купят
                              Last edited by danetha; 19.12.2024, 15:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Може ли линк ?
                                Нямам време да се занимавам с палячовци (които не стоят зад думите си), който чете темата - знае

Коментар

Working...
                                X