Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- Seanergy Maritime Holdings (NASDAQ:SHIP) inks agreement with certain institutional investors to purchase ~44.15M common shares at $1.70/share, for aggregate gross proceeds of ~$75M, in a registered direct offering priced at-the-market.
Коментар
-
Някой да вижда смисъл да се набива още в QS? нищо чудно да падне и под 40 до края на седмицата.... Такива като QS има още няколко
да не говорим че израелците са на production фаза вече
https://www.caradvice.com.au/917366/...hrough-report/
Shares of QuantumScape Corp. rallied more than 5% in after-hours trading Tuesday after the battery-maker startup reported a wider-than-expected loss in its first quarterly reporting as a public company, and said it will build a test plant in California.
QuantumScape QS, -7.32% said it lost $695 million, or $2.41 a share, in its fiscal fourth quarter, compared with a loss of $14.3 million, or 6 cents a share, in the year-ago quarter.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеVIX-a докъде може да слезе? Ако удари 17, ще взема малко за застраховка.
От главната.
- 1 like
Коментар
-
VIX-a докъде може да слезе? Ако удари 17, ще взема малко за застраховка.
Налице са признаци, че инфлацията при храните, която завладя с пълна сила света през изминалата година, е напът да се влоши.Last edited by terziеv; 16.02.2021, 12:20.
Коментар
-
KOA на борсата в Осло също са перспективни. Иначе за спекулантите - вашите приятели от wallstreetbets гледам сега помпат нови акции. Ама вие си знаете де.....Last edited by IvelinaJensen; 15.02.2021, 13:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеpantaleev Сигурно си купил от ментетата и за това така TD Ameritrade са обикаляли 7 часа брокерските къщи да ти намерят по-истински акции хи-хи...
Всъщност нищо ненормално няма. Поръчката е изпълнена, но самото прехвърляне на акциите (сетълмента) може да стане до три дена. За да видиш записа в "Transactions", значи вече всичко е записано по един куп регистри и акциите са успешно доставени на твое име. Ако до три дена брокера не ти ги достави, трябва да получиш съобщение "fail-to-deliver" и да ти върнат парите. А които са продавали ментоците, ще бъдат наказани от SEC най-много с "мъмрене по телефона".
Аз пък моите 10 хартишки GME съм ги купил в Метатрейдъра, като уж са истински, щото ме караха да подписвам W-8BEN модула (сигурно за парлама), ама най-вероятно съм купил фреш кипърски въздух (брокера е регистриран в Кипър).
Те дори за валути начисляват swap дори и да имаш достатъчно пари да си платиш купената валута.
Коментар
-
Ако някой е повярвал на кака, днес е моментът. Нямаме китайци и американци да пазаруват и зарад техните дълбоки джобове да рипа цената. Сал евро стотинкаджии днес. Аз се чудя още. За Европа са ми по-едряк комисиите и капиталът го бях определил за нафта/газ. Иначе и аз смятам, че кафенето ще играе нагоре, ако и изобщо да не се връзвам на изложените от кака доводи. То няма и нужда, важното е, че и се получава.....
Та искам да каже, че едва ли ще има по-евтино от днес да вход в Luckin
Коментар
-
pantaleev Сигурно си купил от ментетата и за това така TD Ameritrade са обикаляли 7 часа брокерските къщи да ти намерят по-истински акции хи-хи...
Всъщност нищо ненормално няма. Поръчката е изпълнена, но самото прехвърляне на акциите (сетълмента) може да стане до три дена. За да видиш записа в "Transactions", значи вече всичко е записано по един куп регистри и акциите са успешно доставени на твое име. Ако до три дена брокера не ти ги достави, трябва да получиш съобщение "fail-to-deliver" и да ти върнат парите. А които са продавали ментоците, ще бъдат наказани от SEC най-много с "мъмрене по телефона".
Аз пък моите 10 хартишки GME съм ги купил в Метатрейдъра, като уж са истински, щото ме караха да подписвам W-8BEN модула (сигурно за парлама), ама най-вероятно съм купил фреш кипърски въздух (брокера е регистриран в Кипър).Last edited by Д.Петков; 15.02.2021, 00:14.
Коментар
-
Все още май е някаква каша с GME акциите. Днес си разглеждах акаунт-а и забелязах следното:
Orders:Transactions:Filled Buy 15 GME Limit 51.00 -- -- 13:26:40 02/12/21 Ордер-а е изпълнен веднага когато го сложих. Но след 7 часа ми дава, че транзакцията е изпълнена реално. Даже е извън борсовото време.02/12/2021 20:40:08 Bought 15 GME @ 51 -765.00
Просто ми стана странно. И го споделям.Last edited by pantaleev; 14.02.2021, 19:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Продавах на части по целия път нагоре. Последните си ги бях оставила за $1000, но в деня, в който РХ обявиха забраната за купуване ги продадох веднага на премаркет (на $472 ако не се лъжа)
Ти, по-невежата, нали беше казала че си излязла на около $55?
Money, не познавам лично някой замогнал се от GME. Разни датчани по групите писаха, че са продали навреме, но подробности не знам и не ме интересуват. Моят свекър с глупости не се занимава. Пък и той печели от големи инвестиции, а не от големи проценти. Моята среда не е от трейдъри. Иветка явно е в такава среда, където само със спекулации се занимават - нормално е и да печелят много. Не виждам причина да не и вярвам.
intint, къде казах че правя каквото ми каже Иветка или някой друг? А ти как разбра, че не съм взела? Чети с разбиране... ако можеш.... Ако не - не се меси
Коментар
Коментар