If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Относно високочестотните: интересно изследване върху лондонската борса сочи, че те могат да предвидят с висока точност как ще се държи пазара няколко секунди предварително (http://blog.themistrading.com/2016/0...te-order-flow/)
Тези изводи са научнообосновани и са въз основа на данни от реална търговия. Мисля слага точка, за момента, на спора относно възможностите на високочестотните
Ще го прочета това като имам време.
Пазара се манупулира пичове по начин който не можете даже да допуснете че е възможен. Само идеята че нищо не зависи от някакви инвеститори е трудна за приемане разбирам. Но нищо повече не мога да направя по въпроса.
Всичко е тотална лъжа. И само късмета може да ви помогне ако го използвате. Ако не го използвате и той не може да ви помогне.
Допълнителната иформация просто прави този късмет по вероятен и нищо повече дори и за мен.
Аз не разбирам достатъчно, че да правя такива неща. А виж, че този Аргос продължава нагоре въпреки, че е ужасен шит.
CMG какво стана, чаках го на 400 пък не ще да пада... качва се още днес
Затваря се малко шорт, спокойно.
Аз имам 91 Акции на 448 останали шорт.
На ърнинга имах благоразумието да продам 209 акции щото беше ясно че след мен ще има други мераклии да си вземат кинтите...точно по същия начин както оня ден затворих късите на BIB с 5.7% както писъх тук. И се оказах прав днес е видно.
Спрях да казвам какво правя щото Ники вика че се хваля...и аз се пообидих малко )))
Относно високочестотните: интересно изследване върху лондонската борса сочи, че те могат да предвидят с висока точност как ще се държи пазара няколко секунди предварително (http://blog.themistrading.com/2016/0...te-order-flow/)
Тези изводи са научнообосновани и са въз основа на данни от реална търговия. Мисля слага точка, за момента, на спора относно възможностите на високочестотните
4d, нали ти следеше FSLR ?
Днес пак пада здраво заедно с TAN-a.
Колебая се дали внимателно да не хвана по някой друг картон, както и от кое да бъде.
Гледам на солара на 49.5$ му е ма200 на месечна, тан-а пък отколе си е в бездната и под всякакви нива.
Чудя се дали ще удържи....и силно ме съмнява че олиото ако тръгне надоле по скоростно и тук ще има доста още кървища.
Хм, още едно графично доказателство че съм на прав път.
На фиг 2 се вижда много добре че откъм риск/риорд по добро понастоящем от IBB/HQH няма. Особено ако паднат още едно 20-30% та да натовари щедро човек с количката след като му поизлязат и късите...
Този спор тръгна конкретно от Старбъкс. Компания с ROE 45% и ROIC 30%. Съвсем логично е да пуска дълг, за да може Старбъкс кафетата да растат като гъби. И според мене и по debt/equity и по total debt/EBITDA и debt/income before taxes и както и друго яче да го погледнеш, нещата при Старбъкс не са зле откъм дълг.
Проблем е завишената цена на акциите, опастостта маржовете на печалба да тръгнат надолу и пазарът да се окаже, че се насища.
Къв пазар бе Мишо...пазар няма бе брат. Просто пазар няма.
Както предрекох преди седмица...че за манипулацията на пазара и официално ще започне да се говори все повече , и след като Wynn в ърнинг конференцията подде темата сериозно днес гледам и Крамър я раздува.
Дали някога ще се се усетите за какво става въпрос?
И дали някой ще каже че аз съм говорил за това преди медиите?
Пордавайте каквото можете при първия прозорец който ви се отвори е простия съвет от мен с който разбира се можете да не се съобразите вярвайки че играта ще продължи вечно.
Коментар