IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Не мога. Нямам дей трейдинг. Иначе съветът беше добър - по едно време смъкнаха до 26.9.
    Кофти.От БГ ли търгуваш? И през кой?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      Хора, в паника съм. Гледам как ми потъват активите и не смея нищо да направя защото квото съм направила все е било грешка. Това не е живот
      Ивелинке вземи се стегни.Стига си се шашкала.Преди седмица казах ли аз на пуяка Мъньо,че ще излезе още на минус понеже ще паднат акциите.Казах му и да ги мачка артиите хубаво.Аз вчера защо разпродадох и шортнах масово? Ами не ме кефи ситуацията Ивелинке.Америка ще влезе в съдебна битка а и без това сртиите са повечето набалончени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Шортни 50 бр днес ако дръпне цената още малко.
        Не мога. Нямам дей трейдинг. Иначе съветът беше добър - по едно време смъкнаха до 26.9.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

В този случай бих ползвал trailing buy.
          Еми по-добре щеше да е ама и така е добре (цената е супер така или иначе). Вече имам 100 Баби .

Взех и още 3 амазончета (според мен е немислимо да пробие 3к$). Ти имаш против технологичните, но амазон къртят. Тука всички малки бизнеси им се разказва играта заради този амазон с тези безплатни и бързи доставки. + облачния им бизнес е лидер.
          Last edited by pantaleev; 10.11.2020, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
            BABA-та стана под 265 !

Filled Buy 1 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20
            Filled Buy 9 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20
            В този случай бих ползвал trailing buy.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              Хора, в паника съм. Гледам как ми потъват активите и не смея нищо да направя защото квото съм направила все е било грешка. Това не е живот
              Аз казвах, че Интел е по-добре от АМД, ама кой да слуша.

Определи си някакви лимити за загуба/печалба и няма какво да го мислиш - само ще се продаде/купи. Или с други думи - стопове.

Коментар

• BABA-та стана под 265 !

Filled Buy 1 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20
                Filled Buy 9 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20

Коментар

• Хора, в паника съм. Гледам как ми потъват активите и не смея нищо да направя защото квото съм направила все е било грешка. Това не е живот

Коментар

• Евала Ташнко, КОЕ,КОГА,ОТВАРЯ, ЗАТВАРЯ,КОЛКО( тия питанки от БАЦЕ, РЕСПЕКТ, най-харесвам). Сега пак ще се намери някой истински загрижен "ПАТРеОТ" , да се обяснява, така сме за жалост ние у БУЛГЕРИЯ.

Коментар

• Todo Sabev покрих новия шорт сел 100 бр UAL на 40.6 $. Едни бързи 90 $ още в касичката ми . Гледай внимателно не си губи времето с професор Мишлев.

Коментар

• Бих препоръчал и SFM . Доста е подценена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                          50 Cent - In Da Club (Int'l Version) [Official Video

https://www.youtube.com/watch?v=5qm8PH4xAss
                          Лично за теб пиша.Шортнах отново UAL100 бр на 41.5 $.

Коментар

• И аз добавих... ама на 271. Ако искайте вервайте, ама съм сигурен, че бях турнал лимит на 269. Нещо съм натиснал случайно или пък съм забравил да натисна. И вчера ми се случи нещо подобно, ама тогава бях у джаза и правих сто неща едновременно, че и ръцете ми мазни.

Явно трябва с джойстика да джиткам на борсата.

---

https://www.123rf.com/photo_1437766_...nappy-dec.html

добавка: признавам, че вече ми е трудно да управлявам толкова много парчета. забравям къде точно са стоповете, до кога съм ги сложил валидни.
                            Last edited by terziеv; 10.11.2020, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
                              BABA-та хубав спад направи днес. Аз лично напазарих малко в момента.
                              Mda, и аз, добавка ( извън пакета) х 267. Таргет 30% по височко.

Коментар

• BABA-та хубав спад направи днес. Аз лично напазарих малко в момента.
                                Filled Buy 10 BABA Limit 268.41 -- -- 09:52:50 11/10/20
                                Filled Buy 10 BABA Limit 267.00 -- -- 09:49:58 11/10/20
                                Filled Buy 3 BABA Limit 268.61 -- -- 09:40:28 11/10/20
                                Filled Buy 10 BABA Limit 270.341 -- -- 09:37:13 11/10/20

Update:
                                Filled Buy 10 BABA Limit 266.16 -- -- 10:30:44 11/10/20
                                Filled Sell 10 BABA Limit 270.06 -- -- 09:57:34 11/10/20
                                Last edited by pantaleev; 10.11.2020, 17:32.

Коментар

X