Това което казвате за инфлацията е най-страшното, каква порода финансисти влязоха в централните банки, да печатат, вместо да държат инфлацията, Милтън Фридман ще се обърне в гроба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Абсурд. Къпем се в пари, които няма къде да отидат. Не е само Сащ. Ес и Китай също печатат на три смени. Корекциите могат да са само минимални. Рязко вдигане на лихвите е единствената опасност, но тогава ще има революция. Да държиш пари е най-лошият избор. Та не е въпрос дали сме нагоре, а дали ще надминем инфлацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНе иска лесно да отстъпва пазара, но ако играчите осъзнаят, че Байдю не може да предложи нищо, а и Фед не му помага, то тогава може да имаме по чуствително движение надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Eх, Arm and hammer... Прекрасна компания, но според мен е бая далече от приемлива цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова е някакво безумие. Нямах намерение да продавам SOLO още две години, ама вече съм 300% нагоре. За всеки случай ще взема да сложа един take profit на x5 печалба.
Честно, колко хора биха си го купували това като продукт? Имам предвид, когато му мине модата, но и без мода, не е без пари, да кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Май и Moderna днеска заедно с Pfizer писаха нещо в един форум ама не можах да фана края.
AYRO, SOLO, BLNK, XPEV пореден ден офанзива
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа пръв път я чувам, а и ще съм страшно изненадан, ако някой я следи. Можеш ли да споделиш подробности за компанията. Според мен толкова малки не се влияят от основната посока на пазара и се действат по собствени правила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова е някакво безумие. Нямах намерение да продавам SOLO още две години, ама вече съм 300% нагоре. За всеки случай ще взема да сложа един take profit на x5 печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеЕх, тия шортъри, бе!
Church & Dwight CHD са ми близо до приемлива цена за покупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Да, днес ще пращат заявката за одобрение от FDA. Пишеше, че ще отнеме месец евентуално да я одобрят. Само че с тези +1.60% на предборсовата може би това вече е включено в цената. То от Сряда се бълваше, че PFE са стигнали 95% при ваксината и, че в Петък ще пращат заявката ( и въпреки това цената си вървеше надолу ).
Аз съм с 250 акции средно на $36.4, но ако стигне 37-38$ мисля да разтоваря поне 1/3. Като цяло ги пазя за момента в който ще я одобрят ваксината (дори да одобрят и ваксини от други компании до тогава).
AYRO, SOLO, BLNK, XPEV пореден ден офанзиваLast edited by IvelinaJensen; 20.11.2020, 17:29.
Коментар
-
Ех, тия шортъри, бе!
Милите ми китайци KNDI днес трябваше да минават 16 и им скочиха брутално, както на ЕксПенг и Нио миналата седмица.
Бях решил да продам 60 бр. ама явно ще изчакам.
Church & Dwight CHD са ми близо до приемлива цена за покупка.
Last edited by Никола20; 20.11.2020, 17:29.
- 1 like
Коментар
Коментар