IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това което казвате за инфлацията е най-страшното, каква порода финансисти влязоха в централните банки, да печатат, вместо да държат инфлацията, Милтън Фридман ще се обърне в гроба.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Абсурд. Къпем се в пари, които няма къде да отидат. Не е само Сащ. Ес и Китай също печатат на три смени. Корекциите могат да са само минимални. Рязко вдигане на лихвите е единствената опасност, но тогава ще има революция. Да държиш пари е най-лошият избор. Та не е въпрос дали сме нагоре, а дали ще надминем инфлацията.
      Имахме точно такъв разговор с един приятел. Той каза .. дали реално печелим от борсата или просто това си е инфлацията и ние си се движим с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
        Не иска лесно да отстъпва пазара, но ако играчите осъзнаят, че Байдю не може да предложи нищо, а и Фед не му помага, то тогава може да имаме по чуствително движение надолу.
        Абсурд. Къпем се в пари, които няма къде да отидат. Не е само Сащ. Ес и Китай също печатат на три смени. Корекциите могат да са само минимални. Рязко вдигане на лихвите е единствената опасност, но тогава ще има революция. Да държиш пари е най-лошият избор. Та не е въпрос дали сме нагоре, а дали ще надминем инфлацията.

Коментар

• Не иска лесно да отстъпва пазара, но ако играчите осъзнаят, че Байдю не може да предложи нищо, а и Фед не му помага, то тогава може да имаме по чуствително движение надолу.

Коментар

Eх, Arm and hammer... Прекрасна компания, но според мен е бая далече от приемлива цена.
            Тези все са били надценени, но все са успявали да оправдаят очакванията.

Коментар

Това е някакво безумие. Нямах намерение да продавам SOLO още две години, ама вече съм 300% нагоре. За всеки случай ще взема да сложа един take profit на x5 печалба.
              Продай половината или някаква част.
              Честно, колко хора биха си го купували това като продукт? Имам предвид, когато му мине модата, но и без мода, не е без пари, да кажеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Май и Moderna днеска заедно с Pfizer писаха нещо в един форум ама не можах да фана края.

AYRO, SOLO, BLNK, XPEV пореден ден офанзива
                AYRO и аз ги гледах вчера, но на сайта им не водях цени и ги отписах. Хубаво кампуси, правителство, ама дай да видим договорите първо!

Коментар

• Уфф, най-накрая рипна бабата. Сега разбирам какво му е на Макрон.

Коментар

За пръв път я чувам, а и ще съм страшно изненадан, ако някой я следи. Можеш ли да споделиш подробности за компанията. Според мен толкова малки не се влияят от основната посока на пазара и се действат по собствени правила.
                    И аз нищо не зная зя компанията, освен че цената беше на дъното. Мисля, че имат побреми които се опитват да разрешат. Явно всяко чудо за три дни. Акцията се вдигна около 300% при обем около 1 млрд долара три дни поред. Днес докато си отворя платформата и голяма част от печалбата се изпари...

Коментар

• Ох на батя как се спуска Боинг надолу .

Коментар

Това е някакво безумие. Нямах намерение да продавам SOLO още две години, ама вече съм 300% нагоре. За всеки случай ще взема да сложа един take profit на x5 печалба.
                        и аз нямам щото току що разкарах карнивалите и взех SOLO. Имай го предвид ако тръгне да пада да знаеш що. Вече имам 6 електрички в портфейла - все някоя ще издвижи

Коментар

• Това е някакво безумие. Нямах намерение да продавам SOLO още две години, ама вече съм 300% нагоре. За всеки случай ще взема да сложа един take profit на x5 печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                            Ех, тия шортъри, бе!

Church & Dwight CHD са ми близо до приемлива цена за покупка.
                            Eх, Arm and hammer... Прекрасна компания, но според мен е бая далече от приемлива цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Да, днес ще пращат заявката за одобрение от FDA. Пишеше, че ще отнеме месец евентуално да я одобрят. Само че с тези +1.60% на предборсовата може би това вече е включено в цената. То от Сряда се бълваше, че PFE са стигнали 95% при ваксината и, че в Петък ще пращат заявката ( и въпреки това цената си вървеше надолу ).

Аз съм с 250 акции средно на $36.4, но ако стигне 37-38$ мисля да разтоваря поне 1/3. Като цяло ги пазя за момента в който ще я одобрят ваксината (дори да одобрят и ваксини от други компании до тогава).
                              Май и Moderna днеска заедно с Pfizer писаха нещо в един форум ама не можах да фана края.

AYRO, SOLO, BLNK, XPEV пореден ден офанзива
                              Last edited by IvelinaJensen; 20.11.2020, 17:29.

Коментар

• Ех, тия шортъри, бе!
                                Милите ми китайци KNDI днес трябваше да минават 16 и им скочиха брутално, както на ЕксПенг и Нио миналата седмица.
                                Бях решил да продам 60 бр. ама явно ще изчакам.

Church & Dwight CHD са ми близо до приемлива цена за покупка.
                                Last edited by Никола20; 20.11.2020, 17:29.

Коментар

Working...
                                X