Днес върви спекулата затова пожелавам на всички успешни като Ивелина да са още по-успешни и на всички неуспешни като Пуяка да са още по-неуспешни .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Пуяк това с влаковете върви до основните терминали.От там поемат трокинг компаниите.Искаш ли да ти направя едно извлечение на мой шофьор със собствен камион и ремарке за месеца и особено за тази седмица в събота когато му влезе чека в акаунта.Ти още 10 г да стоиш и на борсата и да пишеш глупости във форума няма да изкараш месечния му чек бе момче хахахахахаха .
Коментар
-
Почти всичко пускам и почти всичко е било пазара с много от момента на покупката
Както и почти нищо от тези неща не са падали под цената, на която са купени дори и март месец тази година. С може би с две изключения на малки позиции
Тука пуснах и няколко идеи за дей трейдинг и pantaleev използва една от тях да направи 4% за няма и два дена
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Е пусни де. Аз квото мога пускам. С успешни сделки не мога да се похваля напоследък освен че по случайност продадох Модерна що годе на високото преди да се срине. Мислех пак да я купя после паднала ама купих NIO с капитала.
Имам чувствео че днес по некое време пазарите ще тръгнат надолу.
Ти познаваш ли хора в този бранш в Америка? Прати му поздравчета от мене на юнака, че аз съм го блокиралLast edited by Money; 19.10.2020, 17:54.
Коментар
-
Малко от важните новини за днес:
"Stimulus optimism sees stocks begin week on right foot..... U.S. stock index futures start the week with an advance of 1%.
President Trump said on Sunday he wanted a "bigger" stimulus package than even House Speaker Nancy Pelosi (who gave a Tuesday deadline for talks), and suggested he "could quickly convince" Republicans to get on board...
Pfizer said earlier it could be ready to apply for emergency-use authorization of its COVID-19 vaccine by late November."
Аз мисля че ще останем на положителна територия днес. Също и че ще има подскок ако одобрят тези стимули тези дни.
Коментар
-
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=RIG
Eто още една добра ( за мене) идея за късо.
До нулата още доста има за прибиране.
Банкрута е сигурен, освен някакво чудо ако не стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Ташунко, пусни ако искаш стари скрийшотове от трейдването ти на Ябълката.
Ще ми е доста полезно, мерси предварително.
Коментар
-
Е пусни де. Аз квото мога пускам. С успешни сделки не мога да се похваля напоследък освен че по случайност продадох Модерна що годе на високото преди да се срине. Мислех пак да я купя после паднала ама купих NIO с капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНай-полезно ще е ако всеки от тези невероятни гении не трейдинга пусне 10 сделки в реално време и направи поне 6 успешни. Не че това ще докаже, че бият или са били пазара. Но все пак ще е нещо
Защото за сега имаме едно нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
И още как .14 000 $ до тук.Само няма да казваш нищо на никой какво си говорим че пуяци тук много .
Ще ми е доста полезно, мерси предварително.
Коментар
-
Съвсем я бях забравила, а гледам сега верно е нагоре. Даже си уцелил момента кога ще тръгне нагоре. Ти поне изкяри ли от нея? Имам по малко долари в двете депа ама не мога да ги събера на едно за да купя веднъж, а не да плащам по 12 долара такса 2 пъти. Ако изобщо още е за купуване... Не мога да следя толкова много акции - фокусирала съм се в няколко и тях си ги въртя. Даже и те са ми много.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Как ще се извинят като са мишоци.Важното е че Ивелина им разказа играта на тия надути пуяци.Много и се кефя.Писах и прееи време за една акция дано да я взеча че даде вечее над 50 % ръст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Коментар
Коментар