Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
И аз съм новобранец на борсата, ама само като и гледам графиката не мислиш ли, че 6.22$ в височка цена ? А пък и вече е била 15%+ за деня.
Яд ме е, че не можах да се счупя да взема още от ЕТ-то, ако и да беше нарисувано. Пусто шубе да не станат прекалено голям % от портмонето. И пуста тъпота, че се оставих да ми дърпат над 30% данък. Другите тръби ми носят същата нетна дистрибуция с 1/2 позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих 80 бр. COTY на 6.22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих 80 бр. COTY на 6.22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Винаги си е била велика. Възхищавам ти се на трейдърсия дух и умения. Евала. Комплексираш ме - чувствам се като мишка и лузър. Усещаш ли с времето да задобряваш в трейдинга? Аз не и почвам да се отчайвам - все повече се плаша и парализирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение2 часа и 30 мин след отварянето на афтърмаркета Боинг падна под 200 $.Не познах че за днес ще спре на 202 $ но пък другите ми 100 шортвани акции са вече на печалба 300 $ и като нищо до няколко дена може да ги покрия на цена 170-180 $ .Велика игра стана.
Коментар
-
Петьо с отварянето на афтърмаркета шортсела на 215 $ от вчера го покрих на 202 $.Печалбата ми за деня от Боинг е 1300 $. Повече от прекрасно Сега да видим другите 100 шортвани акции на Боинг дали ще ги покрия на покупната цена или ще ги покрия на 170-180 $ което може да са още 2000-3000 $ в касичката на стария спекулант индианец.Утре ще стане ясно.За днес повече от 202 $ не виждам да падне артията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
А това го видях и си го преместих в другия крачол
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Пак дойде реда на PFE ... макар, че не е като да са стигнали 98-99%(все пак другите са на 95% вече) и да имат преднина пред другите .. ама има време. А и като цяло новината дойде по-бързо от колкото очаквах. Напъват се нещо, а и вчера бълваха много положителни новини за тях, което си е подозрително. Акциите са 3%+ на предборсовата. Който напазарил вчера напазарил.
"Pfizer, BioNTech Plan Filing as Vaccine Proves 95% Effective
November 18, 2020, 6:45 AM EST
bloomberg.com"
Та по същество ако FDA започнат с преждевременните одобрения цените ще направят финалното литване в небесата. Но честно да ти кажа въпреки, че съм сложил и някоя и друга хилядарка и на трите въобще им нямам доверие в средно камо ли в дъгосрочен план.
Менгелето бих го продал на ниво 150-200 гущера, макар да знаеме, че наборсата няма невъзможни неща и дамо небето може да бъде таван за алчонстта и спекулата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Теслата е опасна за шортване.Въобще не се заглеждам в нея.
- 1 like
Коментар
Коментар