IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да - без тях двамата е тъпо.

Иначе днес Дау и Насдак се държаха храбро - особено Дау, който реално излезе на плюс, ако не броим спадът при отварянето.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Някак си без IV и Ravnovesie не се получава дискусията

Коментар

• Пипов: ти ли каза, че бабето на саксофонистът е издрънкало нещо за биотехнологическите? Какво толкова е казало, че продължават да потъват по гнусен начин?

Всеки ден получаваме доказателства, че на бабетата мястото е в кухнята и при внуците, а не да се обаждат за неща, от които нищо не разбират.
        Last edited by Императорът; 22.09.2015, 20:08.

Коментар

• NYSE е в бичи пазар около 77 месеца.
          Бабето няма намерие да вдига лихвите, май е ясно че мечият пазар е налице от миналия месец.
          „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Някой голям се прецака. Затвориха ми се няколко дълги компании на цени до 2 пъти по-високи от котировките преди отварянето на маркета.
            Някой може ли да обясни следното:
            Сложил съм sell limit поръчка преди време за $24 и днес ми се изпълни на $34.69.
            Отсрещният каква поръчка е пуснал, дори да не е market, a лимит, лимита не се ли третира в началото като маркет. При пресичане на bid/ask как се определя цената?
            Интересно, че нямам съобщение за разваляне на сделките както често се случва.
            Last edited by jori; 22.09.2015, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Eй да му се не види, нещо пак на зеленко сочат фючърсите, белким се обърнат...има време.
              Тъкмо се канех на 1-ва взятка на 3-4 картона..MGA, MMM, JPM, GS...последното с отвращение..

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                кат гледам графиката верно е чудесна отива си кат пич на 70тка там где е EMA50 на месечна ......
                Ей, ма аз кат купувах на 70 нали до 30 ме сваляше бе, много оптимист си станал
                Ако падне до 70 - ще те черпя, ма ще си седиш със сухо гърло май...

Не съм мерудия - просто разсъждавам. Би било хубаво човекът да си е купил тия биотехнологически работи преди година-две... ама то тогава би могъл да си купи и Мишоци.
                То хубаво си разсъждавай, ма като приказваш така на ангро - ставаш за посмешище.
                Преди 1.5г. когато е трябвало сме купували, дори до 40% от портфейла ги бях докарал по 1 време. И дивиденти има.
                А иначе дори и в момента са > 2 пъти по евтини от смешните ти мишоци, същото важи и за фармата на любимия ти олигарх.
                Да не говорим че не са достойни за сравнение и с малкото пръстче на гилиъд.

Коментар

При нервен маркет - що не.
                  Дърта кифла, една с.... не мое направи като хората, на света съдбите тръгнала да решава.
                  Ма ако ми докара биотехите ( и особено гилда и биогена) още едно 15-20% по доле - може и да и простя...

ПС Сектора си е 6, а гилиъд са си по по най от всички.
                  Днес има чудесни новини за тях
                  .
                  кат гледам графиката верно е чудесна отива си кат пич на 70тка там где е EMA50 на месечна ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    За с...мисля бъркаш. Само събери две и две.
                    За другото - късмет!
                    Обонго ?!?!?

Коментар

Tи пък на всяка манджа мерудия, я си глей там твоите могъщи и секси и не се изказвай неподготвен...
                      Не съм мерудия - просто разсъждавам. Би било хубаво човекът да си е купил тия биотехнологически работи преди година-две... ама то тогава би могъл да си купи и Мишоци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ного балонести тия работи, Пипов: гледам например - REGENERON PHARMACEUTICALS, а и туй, дето го казваш: GILEAD SCIENCES INC - те скочили колосално един вид - не са ли вече изтървани? А и дивиденти не снасят, което е непочтено.
                        Tи пък на всяка манджа мерудия, я си глей там твоите могъщи и секси и не се изказвай неподготвен...

Коментар

Дърта кифла, една с.... не мое направи като хората, на света съдбите тръгнала да решава.
                          Ма ако ми докара биотехите ( и особено гилда и биогена) още едно 15-20% по доле - може и да и простя...

Днес има чудесни новини за тях.
                          За с...мисля бъркаш. Само събери две и две.
                          За другото - късмет!

Коментар

• Ного балонести тия работи, Пипов: гледам например - REGENERON PHARMACEUTICALS, а и туй, дето го казваш: GILEAD SCIENCES INC - те скочили колосално един вид - не са ли вече изтървани? А и дивиденти не снасят, което е непочтено.

Клинтънова: какво е направила пък ТАЯ баба? Бе тия старици що не си бавят внученцата, ами все се бутат дето не им е работата?
                            Last edited by Императорът; 21.09.2015, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                              Pip, вярно ли Хилъри Клинтън размаза биотехнологиите с един туит?
                              Възможно ли е това да се случи с един могъщ сектор?

Днес има чудесни новини за тях.

Коментар

• Pip, вярно ли Хилъри Клинтън размаза биотехнологиите с един туит?
                                Възможно ли е това да се случи с един могъщ сектор?

Коментар

Working...
                                X