Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
и тотала ти за последните 10 г. е?
за какъв потфейл говорим
под или над 100К
или сте старт ъп и не знае знае ли се кога ще се знае?
въобще на плюс ли сте от това висене пред дисплея по 13 часа на ден
за един прЕател питам
---
И на още по-голям минус щях да съм, ако не бях забравил, че имам няколко активни take profit-a
---
Всъщност току що стигнах минуса от юли.Last edited by terziеv; 09.11.2020, 16:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИмате ли обяснение защо пък Модерна е нагоре?
И верно - внимавайте, че се не знае - може след 2 седмици да кажат, че ваксината има странични ефекти и всичко да се срине обратно.
Аз специално направих достатъчно поразии и от тук натам съм само наблюдател
Базирани са на една и съща технология. Ако получат одобрение Бионтеха ще издърпа и Модерната. Имаме ли одобрение за първи път на Mrna технологията цените отиват в небесата. Въобще няма значение дали работи реално или не просто трябва да позволят да се прилага. Ухае ми и при баба Меркел ке има игра. Този измислен грип доста капитал направи. Чакаме новия модер Вухан 5Last edited by X_Y; 09.11.2020, 16:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пълна лудост беше да се слага в индекси при този пазар и при толкова промоции на отделни квалитетни акции. Еле пък в Nasdaq след юни-юли, ако някой е турнал.
Ще дръпне малко пазарът. Да се засили за още по-голям скок. Койтои тогава не се качи, да не ми се сърди и да кълне на зануляване.
за какъв потфейл говорим
под или над 100К
или сте старт ъп и не знае знае ли се кога ще се знае?
въобще на плюс ли сте от това висене пред дисплея по 13 часа на ден
за един прЕател питам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Докато се случва това , Насдак всъщност пада.
При Дау и Сип по скоро прилича на шип като при златото.
Ще дръпне малко пазарът. Да се засили за още по-голям скок. Койтои тогава не се качи, да не ми се сърди и да кълне на зануляване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеСега е момента по-опитните пак да споделят опит. Примерно да напомнят на новобранците да не се замозабравят. Основно @mpy_yordanov се опитва да внесе някакъв разум и това, което казва изглежда съвсем логично. Днес борсата полудява защото излезнала някаква новина за ваксината ( без реално нещо да се е променило кой знае колко, все пак не е одобрена още ). В момента Байдън уж печели изборите, но не се знае след няколко дена дали Тръмп няма да започне процедури някакви (ще излезне някоя новина че е имало грешни вотове или системата нещо объркала) и пак да се обърнат нещата.
Така че всеки да си опича ъкъла и не се замозабравяйте!
При Дау и Сип по скоро прилича на шип, като при златото.Last edited by Todor Sabev; 09.11.2020, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Сега е момента по-опитните пак да споделят опит. Примерно да напомнят на новобранците да не се замозабравят. Основно @mpy_yordanov се опитва да внесе някакъв разум и това, което казва изглежда съвсем логично. Днес борсата полудява защото излезнала някаква новина за ваксината ( без реално нещо да се е променило кой знае колко, все пак не е одобрена още ). В момента Байдън уж печели изборите, но не се знае след няколко дена дали Тръмп няма да започне процедури някакви (ще излезне някоя новина че е имало грешни вотове или системата нещо объркала) и пак да се обърнат нещата.
Така че всеки да си опича ъкъла и не се замозабравяйте!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеРон Мос в един сутрешен блок каза, че след изборите вирусът ще изчезне. Ето - изчезна. Измислиха ваксина. Хахахахаха.
---
Taшункича обаче е цар. Дано обаче да е успял да се възползва от собственото си вангуване.Last edited by terziеv; 09.11.2020, 15:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеAmerican Airlines + 28%, как да не ги продадеш
Коментар
-
Рон Мос в един сутрешен блок каза, че след изборите вирусът ще изчезне. Ето - изчезна. Измислиха ваксина. Хахахахаха.
Продадох и аз некои нещица и съжалих горко. А пропуснах да продам квото требваше. Требе да си вържа ръцете.Last edited by IvelinaJensen; 09.11.2020, 15:33.
Коментар
Коментар