IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

бях. Ама що ми требваше пак да я купувам.... И то на високото....
    Щото несъзнателно следваш гения на форумния артист:

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

...както във физиката така и на пазара има една обща максима че “обектите в движение имат склонността да остават в движение”.
    и пропускаш най-елементарната пазарна идея, която не излиза от главата и на най-загубения търговец в най-загубения безистен на най-загубения камиларски град - купувай евтино, продавай скъпо.

Не разбирам защо трябва да се усложняват нещата
    Click image for larger version

Name:	Screenshot 2020-12-29 010704.jpg
Views:	1
Size:	30.2 КБ
ID:	3694955

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Ахам. Зимай Епъл, сега ти е паднало....

наистина не мога да вдена защо толкова народ се реди на опашка за промоции в супера (газ), а на борсата гледа балоняците.
      В супера (discounter) манипулират цените. В повечето време са необяснимо скъпи, и в малки отрязъци са на приемливи цени. Бедните са принудени да следят времето, което нарочно е кратко, стават опашки и е по-видимо спрямо по-скъпия период.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Price_discrimination
      Това е по дизайн, така искат да бъде собствениците на супера. По-умните клиенти разбират какво става, а другите придобиват условен рефлекс, а ла кучето на Павлов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Ти нали беше продала измамата на Фаучито?

Защо се нервиш?
        бях. Ама що ми требваше пак да я купувам.... И то на високото.... Очаквах, че като тръгнаха да продават ваксината ще обърнат пак нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
          Тая Модерна взе яко да ме изнервя. Не виждам абс никаква причина да потъва
          Ти нали беше продала измамата на Фаучито?

Защо се нервиш?

Коментар

• Дреме ти. И без това почни Всичко ще ходи на нови върхове. Само кибиците губят.

---

Баси, данайците направиха x3. За май няма и два месеца.
            Last edited by terziеv; 28.12.2020, 22:14.

Коментар

• Тая Модерна взе яко да ме изнервя. Не виждам абс никаква причина да потъва

Коментар

• Apple си го купих на предния ath, после се срина и сега след дълго чакане ми мина на плюс. Но верно ме е яд, че не купих още от него, а скочих на балоняци. Обещах на сина ми бърза печалба ама вместо това му докарах бърза загуба

Коментар

• Ахам. Зимай Епъл, сега ти е паднало....

наистина не мога да вдена защо толкова народ се реди на опашка за промоции в супера (газ), а на борсата гледа балоняците.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Баси, балоняци връщат 2% от ath. Това било значи голямото срив, дето го чакаха.

\\\

За найсти път - Имоти, нафта, финове... ако и вече и там да няма много далавери
                    И Тесла и Apple са балоняци на ath ама не връщат. EFUEL от 2 месеца е все нагоре в ath и продължава. Пълно е с балоняци ама номерът е да уцелиш правилните, което аз явно не успявам

Коментар

• Баси, балоняци връщат 2% от ath. Това било значи голямото срив, дето го чакаха.

\\\

За найсти път - Имоти, нафта, финове... ако и вече и там да няма много далавери

Коментар

• TSM беше нагоре и падна. PLUG беше нагоре и падна. Погледни графиките да видиш, че не се сънувам

Коментар

• Към момента на твоя пост всички индекси са на път към небето. Нямам идея какви сривове сънуваш.

Коментар

• цяла сутрин и на оупъна почти всичко беше нагоре и после изведнъж се срина. Някой разбра ли защо? Освен разбира се фактът, че напазарувах около 2 секунди преди срива
                            Last edited by IvelinaJensen; 28.12.2020, 20:45.

Коментар

• Природното газ днес дава възможност за вход .... айде да не се повтарям къде.

Коментар

• Да напомня на търсачите на силни усещания, че китайските електрички са доста долу днес :

KNDI,XPEV, LI

Коментар

Working...
                                X