Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
http://jeffhirsch.tumblr.com/post/14...e-exceeding-20
77% вероятност никак не изглежда безобидно....
Коментар
� -
Ти си стар бразилец
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВале както се влияе от Бразилия така се влияе и от цените на желязната руда. Тези два силно рискова фактора силно усложняват нещата.
Много по-лесно ми се струва да се отиграе веднъж Бразилия с нещо чисто бразилско, без ресурси, като банки или ако не му харесват на човек банките с Амбев, телефоника бразилия или някое ютилити и с нещо друго ресурсите, в частност желязната руда. пълно е с брутално натиснати ресурсни компании за всеки вкус към риск
Коментар
� -
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеЧакам го на 3
Aко удържи.
Като нищо могат да им лепнат с bhp да платят колкото бп се охарчи за мексиканския разлив, както и не са в цветущо финансово здраве - ела виж как дори си потвърждава предното дъно и на 2$.
Докато и това неизвестно поне не отпадне и грам хартия не бих купил.
ПС И мен ме изкушават доста нещица дори и сега, ма си седя на ръцете и чакам колкото може по дълбока маркет корекция и поне малко паника да видя там където ме интересува.Last edited by pipbel; 20.05.2016, 22:05.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеpipbel,
ravnovesie
какво мислите за VALE.ако оставим настрани Дилма и дрън дрън.как виждате компанията
п.п имам акции на VALE не си чеша клавиатурата
Много по-лесно ми се струва да се отиграе веднъж Бразилия с нещо чисто бразилско, без ресурси, като банки или ако не му харесват на човек банките с Амбев, телефоника бразилия или някое ютилити и с нещо друго ресурсите, в частност желязната руда. пълно е с брутално натиснати ресурсни компании за всеки вкус към риск
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеаз мисля,че си намери дъното VALE ама то моето е само мислене
затова питам хората,които ЗНАЯТ повече от мен
ти как го виждаш валето
Коментар
� -
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеА ти кво мислиш готованко
затова питам хората,които ЗНАЯТ повече от мен
ти как го виждаш валетоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
� -
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеНе му ли знаеш фонда ? Аз съм му Support. Виде ли кво направихме с X. Лягай си
Сладури, ти най-много да имаш сергия на колохозния пазар, а той да има магазин за перални, хладилници и печки.
Но сте много далеч от какъвто и да е фонд
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
Имаш ти
Ако на това твойто му викаш Хедж Фонд аз трябва да съм централен банкер.
а останалите участници от форума да са членовете на ФЕД.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеpipbel,
ravnovesie
какво мислите за VALE.ако оставим настрани Дилма и дрън дрън.как виждате компанията
п.п имам акции на VALE не си чеша клавиатурата
Коментар
� -
Понеже с един авер възприемаме по различен начин настроенията на форума реших да се тествам с една анкета подобна на тези на bigbear за БФБ. Ще ми бъде интересно какви са очакванията на форума. После ще си поиграя да ги обработя и публикувам като линк.
https://docs.google.com/forms/d/1vwX...ewform?c=0&w=1
Коментар
� -
Прочети и това
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНе се базикам сериозно питам.
Защото аз съм на коренно различно мнение аз мисля че ще се вдига и съм обяснил защо.
Така че искам да разбера твоята гледна точка и да преценя дали не бъркам някъде.
За това те питам де обясниш процесите които текат (ако съм пропуснал нещо)
http://www.cnbc.com/2016/05/20/niger...they-want.html
Някаква странна никомо неизвестна група решила точно сега да саботира петрола в Нигерия.
От къв зор?
Ако тука няма нещо гнило свърззано с високия петрол - ела ми се обади.
Аз на случайности не вярвам принципно. Няма нищо случайно.
Имай пред вид че е това е публикувано след моя пост тук към теб - сякаш да подкрепи тезата ми))
Last edited by Iv_max; 20.05.2016, 19:55.
Коментар
�
Коментар