IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    http://jeffhirsch.tumblr.com/post/14...e-exceeding-20

77% вероятност никак не изглежда безобидно....
    Икономиката и на САЩ, и глобано е в доста специфична ситуация, за да се правят подобни сметки, базирани на предишни графики.

Коментар

• http://jeffhirsch.tumblr.com/post/14...e-exceeding-20

77% вероятност никак не изглежда безобидно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        През къде играеш бразилия
        Аз през интернет

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Само листнати в САЩ.

Коментар

• Ти си стар бразилец

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Вале както се влияе от Бразилия така се влияе и от цените на желязната руда. Тези два силно рискова фактора силно усложняват нещата.

Много по-лесно ми се струва да се отиграе веднъж Бразилия с нещо чисто бразилско, без ресурси, като банки или ако не му харесват на човек банките с Амбев, телефоника бразилия или някое ютилити и с нещо друго ресурсите, в частност желязната руда. пълно е с брутално натиснати ресурсни компании за всеки вкус към риск

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
              Чакам го на 3
              +++
              Aко удържи.
              Като нищо могат да им лепнат с bhp да платят колкото бп се охарчи за мексиканския разлив, както и не са в цветущо финансово здраве - ела виж как дори си потвърждава предното дъно и на 2$.
              Докато и това неизвестно поне не отпадне и грам хартия не бих купил.

ПС И мен ме изкушават доста нещица дори и сега, ма си седя на ръцете и чакам колкото може по дълбока маркет корекция и поне малко паника да видя там където ме интересува.
              Last edited by pipbel; 20.05.2016, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                pipbel,
                ravnovesie
                какво мислите за VALE.ако оставим настрани Дилма и дрън дрън.как виждате компанията

п.п имам акции на VALE не си чеша клавиатурата
                Вале както се влияе от Бразилия така се влияе и от цените на желязната руда. Тези два силно рискова фактора силно усложняват нещата.

Много по-лесно ми се струва да се отиграе веднъж Бразилия с нещо чисто бразилско, без ресурси, като банки или ако не му харесват на човек банките с Амбев, телефоника бразилия или някое ютилити и с нещо друго ресурсите, в частност желязната руда. пълно е с брутално натиснати ресурсни компании за всеки вкус към риск

Коментар

аз мисля,че си намери дъното VALE ама то моето е само мислене
                  затова питам хората,които ЗНАЯТ повече от мен
                  ти как го виждаш валето
                  Чакам го на 3

Коментар

А ти кво мислиш готованко
                    аз мисля,че си намери дъното VALE ама то моето е само мислене
                    затова питам хората,които ЗНАЯТ повече от мен
                    ти как го виждаш валето
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Не му ли знаеш фонда ? Аз съм му Support. Виде ли кво направихме с X. Лягай си
                      Хедж фонд имали
                      Сладури, ти най-много да имаш сергия на колохозния пазар, а той да има магазин за перални, хладилници и печки.
                      Но сте много далеч от какъвто и да е фонд

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

Имаш ти
                        Ако на това твойто му викаш Хедж Фонд аз трябва да съм централен банкер.
                        а останалите участници от форума да са членовете на ФЕД.
                        Не му ли знаеш фонда ? Аз съм му Support. Виде ли кво направихме с X. Лягай си

Коментар

pipbel,
                          ravnovesie
                          какво мислите за VALE.ако оставим настрани Дилма и дрън дрън.как виждате компанията

А ти кво мислиш готованко

Коментар

• Понеже с един авер възприемаме по различен начин настроенията на форума реших да се тествам с една анкета подобна на тези на bigbear за БФБ. Ще ми бъде интересно какви са очакванията на форума. После ще си поиграя да ги обработя и публикувам като линк.
                            https://docs.google.com/forms/d/1vwX...ewform?c=0&w=1

Коментар

• pipbel,
                              ravnovesie

Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Прочети и това

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Не се базикам сериозно питам.
                                Защото аз съм на коренно различно мнение аз мисля че ще се вдига и съм обяснил защо.
                                Така че искам да разбера твоята гледна точка и да преценя дали не бъркам някъде.
                                За това те питам де обясниш процесите които текат (ако съм пропуснал нещо)
                                Прочети и това за Нигерия.

http://www.cnbc.com/2016/05/20/niger...they-want.html

Някаква странна никомо неизвестна група решила точно сега да саботира петрола в Нигерия.

От къв зор?

Ако тука няма нещо гнило свърззано с високия петрол - ела ми се обади.

Аз на случайности не вярвам принципно. Няма нищо случайно.

Имай пред вид че е това е публикувано след моя пост тук към теб - сякаш да подкрепи тезата ми))
                                Last edited by Iv_max; 20.05.2016, 19:55.

Коментар

X