If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам идея - никой си няма идея. Нещата просто се случват. Както в едната така и в другата посока - понякога има логика, понякога няма. Нещо може да започне като шорт скуиз и да се превърне в мощен бичи пазар, може да започне и като шорт скуиз и да се превърне в як мечи пазар - и никой, абсолютно никой си няма идея кое от двете ще стане.
Цялата тази вяра в конспирация в това, че някой манипулирал пазара, че го движил в една или друга посока е само и единствено успокоение. Истината е, че е тотален хаос Колкото и страшно да звучи това.
Къде е Равния да обясни как емоцията движи пазара 2 % нагоре за ден с мечи новини.
Мен що не ме обхваща никаква емоция не знам.
Според мен ( това е само мое мнение ), манипулаторите на пазара също малко се объркаха и сега се опитват да печелят време, докато се реорганизират и решат какво точно ще правят и как ще се престуркторират. Мнението ми е, че печелят време докато решат.
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Тука според мен бъркаш.
Имот в голям световен град в Канада, САЩ, Великобритания, Австралия е една от най-доходоностните инвестиции и това е наистина инвестиция.
Ако сравниш с бората, лихви по депозити, злато и т.н. имота бие всички и то с МНОГО.
И най-красивото на тази инвестиция е че е почти безрискова имотите до сега не са падали (в големите градове) дори да има спад 10-20% до няколко години връщат всичко.
За 10 години възвръщаемостта е около 100%.
Е тук не си прав...аз имам подобен имот.
Данъците и разходите по него са си ебали майката само да ти кажа. Единственното хубаво е че съм уцлеил момент да го купя без да искам.
Коментар