IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• проблема е във VIX

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    ебаси как го затвориха пазара на кантар ... голям зор беше да е флат .... хм хм хм
    проблема е във VIX момчета.

Има много дълги....само това ме притеснява за падането на пазара.

Коментар

• ебаси как го затвориха пазара на кантар ... голям зор беше да е флат .... хм хм хм
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• да прав си

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
        Китай не е важен тук вече толкова защото американците им вкараха 500% мито, но просто пазар като цяло е много слаб. Трябват фалити, пак и китаиците ще брадат заменени с Кореа която е втора по големина в износът на стомана а американците ги проспаха. Просто моята цел е 12. Лаком гъз...
        да прав си за митото

Сигурно си прав...аз съм ги взел покрай 25 други и още 10 тини индекса...))

И са ми малко...

Викаш на 12 да ги приключвам?

Коментар

• Ив-макс аз не те подценявам, зная че си мъдър и твърде ного ценя твоето мнение.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            да...няма спор заради теб..даже не бях я виждал преди тази компания))

Аз пък не знам какво чакам точно...ама чакам..))

Да я затварям ли на 12?

Щото кат гледам колко е шорта и какво мислят едни приятели за Китай...смятам че може и под 10 а?
            Китай не е важен тук вече толкова защото американците им вкараха 500% мито, но просто пазар като цяло е много слаб. Трябват фалити, пак и китаиците ще брадат заменени с Кореа която е втора по големина в износът на стомана а американците ги проспаха. Просто моята цел е 12. Лаком гъз...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Надали ще му/и помогнеш много..
              И на нея ще и дойде времето, повече от 30 гущера не чини...
              Чини-чини: щото Чичо Уорън - и той хем лочи, хем акции държи. Засега съм ного доволен от инвестициите си в Coca cola и Ford.

Коментар

• Сега ако си ми на телефона..))

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Аз го купувах 6 месеца от 45 надолу до 30 през 40 винаги купувах, и после върна всичко.
                Една торба пари направих от петрола.
                Само ме е яд че не купувах повече.
                Де да падне пак на 30 всичко което имам ще го вкарам в петрол.
                Ама такива възможности излизат 1 път на 10 години.
                При петрола поне беше ясно че ще върне и че спада е спекулативен понеже там има фундамент, няма кой да го произвежда на 30 и на 40 няма кой да го произвежда дългосрочно и е обречен да дига.
                Вече над 60 се включват шистовите и играта става друга.
                Но до 60 ще вдигне (вече дали 2016, 2017 или 2018) не мога да кажа.
                Според мен за момента 50 е връх.
                Сега ако си ми на телефона..)) Ще ти говоря 20 минути да ти кажа как си се объркал.

Ама не ми се пише пък то с теб си писахме бая))

И сега кат говориш такива години 2017 и нагоре вярваш ли си?
                Искаш да ми кажеш че ще купиш ЕТФ ( предполагам ) и ще го държиш до 2018 година?))

Абе човек...света всеки ден се променя, едно е сега след една седмица може да е коренно различно. Разбери..няма такова понятие като дългосрочно особенно при петрола където има милион причини освен спекулативни, политически и т.н което може да проемни ситуацията коренно за часове,

Може да ти разкажа за Саудитска Арабия малко...мога да ти разкажа много неща които няма как да ти ги кажат.

не искам да се изхвърлям...ама много всички ме подценявате, Щото сте си изградили някаква представа за някой който говори нон стоп в някакъв форум с 10 човека...и както и да е...няма значение. Ясно че не мога да позная всичко и не става въпрос че имам такива претенции обаче има неща които знам и тези неща всеки който ги знае ще преосмисли всичко което някой му говори на семинари или в учебници или в медии или в новини и т.н

И когато знаеш какви процеси текат...може да не познаеш какво ще стане..но със сигурност няма да бъдеш никога повече дългосрочен или поне автоматично ще спреш да мислиш по точи начин.

Вие мислите че аз съм някакъв любител на теориите на консипрациите и смятате че мисля някакви отвлечени неща с които си обяснявам моите си теории. Не е така бе брат...

Аз съм толкова недоверчив, толкова преосмислям нещата и толкова бързо се променям....че някой който ме познава да смята че аз вярвам особенно на някакви теории още повече на конспирации е просто тотално противоречщо на моята природа.
                Та така...разбирам те...всичко разбирам но няма как с 5 реда да ти кажа всички аргуументи на които ти преднамерено не вярваш щото си убеден в твоите.

Живи здрави да сме пък...другата лесна...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Импе искам да те успокоя - днес излочих 1 литър кока кола ))
                  Благодаря - и аз така Ама хайде да помогнат и другите малко, де...

Иначе бих си купил още малко Coca cola, ако падне на 34-35 еврака.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Надали ще му/и помогнеш много..
                    И на нея ще и дойде времето, повече от 30 гущера не чини...

Коментар

• да...

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      Значи взаимно сте се черпим. Аз чакам 12
                      да...няма спор заради теб..даже не бях я виждал преди тази компания))

Аз пък не знам какво чакам точно...ама чакам..))

Да я затварям ли на 12?

Щото кат гледам колко е шорта и какво мислят едни приятели за Китай...смятам че може и под 10 а?

Коментар

Под секрет да ти кажа имам 3000 шорт на 19.34 ) Реших да я включа в шорт портфейла с малко и то главно заради теб..щото покрай теб я видях ))
                        Значи взаимно сте се черпим. Аз чакам 12

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Чета ви: колебаете се какво ще става. Не се срамувайте - явно всички са тъй - вижте Дау как прави: пьяу-пьяу-пьяу.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Аз го купувах 6 месеца от 45 надолу до 30 през 40 винаги купувах, и после върна всичко.
                            При петрола поне беше ясно че ще върне и че спада е спекулативен понеже там има фундамент, няма кой да го произвежда на 30 и на 40 няма кой да го произвежда дългосрочно и е обречен да дига.
                            Е, да - Хахов - беше ясно, че слузта няма да остане дълго на 30 кинта... че и надолу.

Коментар

• Чета ви: колебаете се какво ще става. Не се срамувайте - явно всички са тъй - вижте Дау как прави: пьяу-пьяу-пьяу.

Коментар

Да не забравиш...да го купиш на 45...

Но понеже не съм лош човек не прави тази грешка

Коментар

Working...
                                X