Някой знае ли от каде мога да видя средните изискуеми норми на възвръщаемост от инвеститорите по сектори в САЩ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
интересно откъде ще взимат ресурсите за тези половин милион коли, защото не виждам да подписват договори за литий, кобалт и тн. другото тъпо в случая е, че тесла се търгува така, сякаш имат някакво уникално предимство пред другите автомобилопроизводители. някаква невероятна технология, която не може да се копира? не съм забелязал. напомня ми на това:
http://www.thebubblebubble.com/mississippi-bubble/
търгуваш мечти и очаквания... и в един момент трябва да се върнеш в реалния свят. не бих го шортил обаче, луди да купуват на тези нива още се намират
Коментар
-
бомбата на 5375 ви дръпна евреи . ай ся празнувайте ханука . яхяххяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
ето още една БОМБИЧКА от мойте
Dow със спад след новината за удара с мегабомба от САЩ
Last edited by the architect; 14.04.2017, 08:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Според мене за Тесла и 100 е много. Моментумът е много измамно нещо - не съжалявай!
Колко трябва да струва акцията не решава дори Мъск!
Абсолютно! Бих взел колата Тесла, но не и акцията.
И още веднъж да кажа: търгуват се очакванията,а не реалността.
А очакванията за тази компания са доста позитивни!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
+1
прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дамда го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
че към даденият момент и наред с известните новини около ел.колите, цената е висока.
но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.
аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениевсички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
Коментар
-
Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
прави много големи неща за човечеството и благодарение на него виждаме с години по-рано електрически коли и най-вероятно и пътувания в космоса, но пари няма начин да му дамда го шортя също не смея, че има много хора които му вярват че ще успее нишо че тесла почти фалира вече два пъти - 2008 и 2013
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Мене Мъск и неговите проекти много ме кефят. Но това не променя мнението ми, че Тесла е адски неразумно скъпа компания.
но парите му вярват т.к. това е бъдещето. и ако всички други произвеждат ел.дървета за пролети, тесла прави едельщюк за ценители.
сега пазара се залива от какви ли не електрошитове. скоро и другите ще започнат да гледат качеството. а тесла е заложила на него от самото начало.
аз лично съжелявам, че не купих около 100 и моментума показа какво може и ме "наказа" да поглеждам към пропуснатата полза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Мъск е визионер на първо място,рискува много,но да промениш мисленето на масите не е толкова лесно.
Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....
Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепоздрав за всички фенове на тесла
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665
"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
"And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
"If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."
Дали ще успее с тесла,или не,само времето ще покаже,а не някой човек.....
Определено бъдещето е в тази насока,ако не сме дорасли за това още,ще трябва да мине още време,петрола,петродоларите,войните за петрол-няма как тези все още много силни сили да не попречат на електро-революцията.
Еволюцията обаче си знае работата,или ще се изтрепем във войни,или ще узреем за по-високо ниво на съществуване.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
поздрав за всички фенове на тесла
http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000609665
"Their upside on pricing is limited because everybody else sells electric vehicles at a loss to get the credits to be able to sell the sport utility vehicles and the pickup trucks. So that puts a ceiling on your possible pricing."
"And if he can't make money on the high-end Model S and Model X's which sell up to $100,000, how in the world is he going to make money on a $35,000 small car? Because I have news for you, 42 years of experience, the cost of a car doesn't come down proportional to it's price."
"If you have a situation where the cost of producing a car, labor and materials, is higher than your sell price, your business model is flawed. And it's doomed and it's going to fail."
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар