CCIV
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМиналият път GME нито за момент не беше спекулативна търговия!
Точно обратното, това е може би единствената търговия (поне която аз съм виждал), която да не е спекулация, а елементарна калкулация с !!!ГАРАНТИРАНА!!! печалба. Няма нужда да ми вярвате, може сами да си го сметнете - елементарна аритметика, която се учи до 4-ти клас. Ако някой като dddd дори и това не може, саибията на IBKR ви го каза ачик ачик. Бяха матирани. Затова и бутнаха фигурите.
====
Ето го за тези, които не могат да смятат и не могат да ползват гугле:
Най ме притеснява да не сринат пак маркета тия диваци.
Някой успява ли да следи мисълта на това хиперактивния, че моят мозък работи на бавни обороти и даже гинкото не помага.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа, то това пак на път да стане трицифрено. И си реве ела изяж ме.
После някои пак да обясняват как на пазарите нямало начин да има безплатни закуски.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеА къде гледате актуална информация за късите позиции?
Коментар
-
Миналият път GME нито за момент не беше спекулативна търговия!
Точно обратното, това е може би единствената търговия (поне която аз съм виждал), която да не е спекулация, а елементарна калкулация с !!!ГАРАНТИРАНА!!! печалба. Няма нужда да ми вярвате, може сами да си го сметнете - елементарна аритметика, която се учи до 4-ти клас. Ако някой като dddd дори и това не може, саибията на IBKR ви го каза ачик ачик. Бяха матирани. Затова и бутнаха фигурите.
====
Ето го за тези, които не могат да смятат и не могат да ползват гугле:
Last edited by terziеv; 25.02.2021, 11:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеTerziev, как би описал спекулантите, които купуваха на 350-450$ с цел да скуизнат хедж фондовете. Определено не бяха умни пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПри GME делът на късите позиции спрямо фрий-флоута падна до 30%. Да видим...
Коментар
-
Простичко: мегаумните пари наистина се мислят за по-умни. Независимо от ежедневните доказателства за противното. Не са покрили загубите при gme на 40, а дори са скъсявали допълнително, за да го закарат до 5~10. Марджин колец или някой от съдружниците е тропнал по масата и наредил да покриват.
Коментар
Коментар