Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеДнес добре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИзядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час.
Пич, все се чудя дали се ебаваш. Не виждаш ли, че пазарът не може да падне. Никой няма да го позволи.ама купувай още да осредниш
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Идиотът каза, че поръчките вече са почнали да намаляват значително. Късите се нахвърлиха, в добавка компанията изкупува обратно акции и има интерес от по-ниска цена. Това им е кофти на малките. В случая ръководството иска да свали цената. Имат камара кеш, никакъв дълг и нямат изобщо нужда от фондовата борса. Просто не очаквах, че толкова целенасочено ще рутят хартията. Т.е. акционерите са прецакани точно защото компанията върви прекалено добре и ръководството не иска да дели.
Споко - и мен нафтата ме разори днес. На луда калинка ме напраи. След като изгубих доволно побързах с остатъка да купя Вестас за да не се изкушавам повече на ролетката.
Може пък да се окаже, че наистина срив не е имало. Просто 3 балонясали сектора коригираха дълбоко (или пукнаха балона) и повлекоха и други след себе си. Отделно лихвите. Наричат го ротация и е точно това. Едно нагоре друго надолу.
Само недоразумението GME си хвърчи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аве... подлъгах се, че падна до 12 и пак натоварих. Даже повече този път. Викам си - още един асансьор до 18 да направим и йетер. В момента p/e ти е ~4!!! Преди пандемията е >15. Ще върне над 11, ама ходи гони Михаля.
So far in 2021, we are witnessing a softening in the demand for NIOSH-approved N-95 particulate respirator face masks manufactured by smaller companies like Alpha Pro Tech
As we turn the page on a record 2020 and look ahead to 2021, we expect the market for our products to normalize in some respects, although we believe that sales will remain strong as compared to historical levels.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Идиотът каза, че поръчките вече са почнали да намаляват значително. Късите се нахвърлиха, в добавка компанията изкупува обратно акции и има интерес от по-ниска цена. Това им е кофти на малките. В случая ръководството иска да свали цената. Имат камара кеш, никакъв дълг и нямат изобщо нужда от фондовата борса. Просто не очаквах, че толкова целенасочено ще рутят хартията. Т.е. акционерите са прецакани точно защото компанията върви прекалено добре и ръководството не иска да дели.
Обаче за първи път виждам отчет без предварително оповестяване на дата и час. Снощи проверявах. Ще върне малко, ама ми изби половината позиция със стоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Явно нещо пропускам. Отчетът, прочетен по диагоналната метода, ми изглежда екстра. Надхвърля очакванията дори с 6%. Какво, по дяволите, повече може да се очаква от компания, която произвежда предпазно облекло и бояджийски маски!?
Обаче за първи път виждам отчет без предварително оповестяване на дата и час. Снощи проверявах. Ще върне малко, ама ми изби половината позиция със стоп.
===
Ама баси пазара, не е истина. Позиция с тежест 10% ми пада с над 20% и пак съм на 0,5% плюс досега за деня. Лудост.Last edited by terziеv; 09.03.2021, 19:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИзядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час
- 1 like
Коментар
-
Аз както винаги съм си черноглед за пазара и мисля, че си остава риска на пазара от по-сериозна корекция (10-15%). Не е добре с тези скокове. Един ден -3% на другия +3%. Утре ще кажат нещо лошо за стимулите .. че нещо не са се разбрали или някой недоволен има и гледайте как ще тръгне пак надолу.
Доста подобно се случва като предната седмица ( голям скок преди някаква неяснота която оказва голямо влияние на пазара (стимули например) и после яко надолу .. а и тренда си е надолу като цяло. Който иска да си рискува и да врачкува дали сме стигнали дъното или не).
Аз лично мисля да се въздържа от тези печалби сега .. но да избягам и от рисковете.
Last edited by pantaleev; 09.03.2021, 19:07.
Коментар
-
Изядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час.
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениецелия пазар е много силен, макар да имаше коментари от 32 хиляди, пак да връща към 30 500 (Dow), мисля че има мощност , играчите са нахъсани, захапват здраво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНякакви мнения за тази акция.И технически и фундаментално ми изглежда добре.Някой с мнение.
[ATTACH=CONFIG]n3725646[/ATTACH]
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
Коментар