Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аз както винаги съм си черноглед за пазара и мисля, че си остава риска на пазара от по-сериозна корекция (10-15%). Не е добре с тези скокове. Един ден -3% на другия +3%. Утре ще кажат нещо лошо за стимулите .. че нещо не са се разбрали или някой недоволен има и гледайте как ще тръгне пак надолу.
Доста подобно се случва като предната седмица ( голям скок преди някаква неяснота която оказва голямо влияние на пазара (стимули например) и после яко надолу .. а и тренда си е надолу като цяло. Който иска да си рискува и да врачкува дали сме стигнали дъното или не).
Аз лично мисля да се въздържа от тези печалби сега .. но да избягам и от рисковете.
Last edited by pantaleev; 09.03.2021, 19:07.
Коментар
-
Изядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час.
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениецелия пазар е много силен, макар да имаше коментари от 32 хиляди, пак да връща към 30 500 (Dow), мисля че има мощност , играчите са нахъсани, захапват здраво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНякакви мнения за тази акция.И технически и фундаментално ми изглежда добре.Някой с мнение.
[ATTACH=CONFIG]n3725646[/ATTACH]
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Уй на бати как ми излетя XELA днеска, дето я кометнирахме че не разбирам защо е толкова евтина. Хванах +100% (дабъл) макар и с неголям обем. Точно се чудех откъде да намеря пари да почна да наливам дългосрочно в QUBT (правят софтуер за квантови компютри) и се нервех че изпускам хубавите цени. Сигурно още днес ще купя малко. Само INO (Inovio) продължава да ми къса нервите, нищо друго нямам дето да ми е толкова на минус.
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеНе знам за тия имоти, сума време държах Corestate. Микро домове, след тях е само кашона. И загуби, загуби! Днес ги разкарах.Last edited by Д.Петков; 09.03.2021, 18:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеGAME WITHOUT STOPPING
Мислех че Реддит ще се насочат другаде, но това може да само началото, вероятно е да са ,,подпомогнати,, от някой китове от криптосите, който в последствие може да ги засмучат при тях.
Акцията почва да се синхронизира с крипто пазара и да придобива неговите характеристики . Доста вероятен пробив на историческият връх , ако пробие цената ще достигне 4 цифрени стойности.
Някой сети ли се RIOT да вземе. Ташунко нещо блокчейни споменаваше
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа стотен път и наистина преставам - проблемът ти е още при покупката. На върхове купуваш, защото чак тогава ти става интересно. За спекула може, ама за държане?
Внимавай със стоповете. Аз преди ги слагах прекалено близко, сакън да не изляза на загуба. Ама понякога натискат бая надолу, баш за да друснат стоповете на народа. Особено по време на началния аукцион.
и за 999999 път - не се шашкай, пазарът ще бяга бая нагоре.
За нафтата ако казваш, че още ще расте значи си е за купуване, нищо че е високо. Или грешно съм те разбрала?
Но не си прав че купувам високо. Ако имам пари ше купувам ниско, ама все се уцелва като падат да нямам. А нямам щото не съм продала когато е трябвало. И пак стигаме до извода, че грешката ми е че не продавам на високото за да имам после пари за ниското. Чак толкова малоумна не съм за да не мога да преценя кое е високо и кое нискоLast edited by IvelinaJensen; 09.03.2021, 17:16.
Коментар
-
GAME WITHOUT STOPPING
Мислех че Реддит ще се насочат другаде, но това може да само началото, вероятно е да са ,,подпомогнати,, от някой китове от криптосите, който в последствие може да ги засмучат при тях.
Акцията почва да се синхронизира с крипто пазара и да придобива неговите характеристики . Доста вероятен пробив на историческият връх , ако пробие цената ще достигне 4 цифрени стойности.Last edited by Todor Sabev; 09.03.2021, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа стотен път и наистина преставам - проблемът ти е още при покупката. На върхове купуваш, защото чак тогава ти става интересно. За спекула може, ама за държане?
Внимавай със стоповете. Аз преди ги слагах прекалено близко, сакън да не изляза на загуба. Ама понякога натискат бая надолу, баш за да друснат стоповете на народа. Особено по време на началния аукцион.
Пример от онзи ден - Нован NOVN са ми на средна 1,40 и на 5-ти паднаха точно с 20% (1,12). До края на деня станаха 1,45. Е, ако имах стоп, какво щях да правя както не бях в платформата?
Коментар
-
За стотен път и наистина преставам - проблемът ти е още при покупката. На върхове купуваш, защото чак тогава ти става интересно. За спекула може, ама за държане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ето, не четеш форума. На този въпрос ти отговорих преди две страници. Ама да не търсиш - нямам си идея, но средносрочно е бая нагоре.
В момента от нафта, суровини и други подобни могат (все оше) да се спечелят неприлични суми, чак да засрамят gme-то. Байдъвей, как се развива ADMчето? Представи си там да беше турнала парите за "перспективното" AMD.
За 100тен път ти казвам - купила съм хубави акции и почти всички в един период са и били на голяма печалба. Единственото за което съжалявам е, че не ги продадох тогава. А реално си беше ясно, че са за продан ама пусто FOMO. Не продадох и се върнах в изходна позиция. Сега ADM е нагоре ама не е ясно дали няма да последва съдбата на Тесла в един момент. Сам виждаш че си правят ротации кога им скефне. Яд ме е че имах шансове и ги профуках (не аз, а оня рогатия, ама все тая - аз го отнасям).
И да те полаская - реших да те послушам и налепих стопове на всичките си акцииLast edited by IvelinaJensen; 09.03.2021, 13:30.
Коментар
Коментар