IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CCIV

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Миналият път GME нито за момент не беше спекулативна търговия!

разбрахме, че short squeezes са illegal. Което значи, че могат да ги предотвратят насилствено. Вече сигурно са подготвени от предния път. Само не ми е ясно колко трябва да си малоумен за да шортиш GME на 40 (ако това са правили някои). Еле па фонд да изглупее до дам.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Миналият път GME нито за момент не беше спекулативна търговия!

Точно обратното, това е може би единствената търговия (поне която аз съм виждал), която да не е спекулация, а елементарна калкулация с !!!ГАРАНТИРАНА!!! печалба. Няма нужда да ми вярвате, може сами да си го сметнете - елементарна аритметика, която се учи до 4-ти клас. Ако някой като dddd дори и това не може, саибията на IBKR ви го каза ачик ачик. Бяха матирани. Затова и бутнаха фигурите.

====

Ето го за тези, които не могат да смятат и не могат да ползват гугле:

не ме карай да сметам - дай готовите сметки. Нали знаеш че съм тъпа. Пак ли с кофи да купуваме. Дай таргет праис и важните неща ако искаш да помагаш, а не да ни обясняваш колко сме тъпи. Пък ти умния що продаде на 100 предния път а не на 500. Сметките ли обърка, брокерите ли ти ги объркаха? А ако пак ти ги объркат?
        Най ме притеснява да не сринат пак маркета тия диваци.
        Някой успява ли да следи мисълта на това хиперактивния, че моят мозък работи на бавни обороти и даже гинкото не помага.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Ха, то това пак на път да стане трицифрено. И си реве ела изяж ме.
          После някои пак да обясняват как на пазарите нямало начин да има безплатни закуски.
          Целият пазар е една безплатна закуска. Да хвърлиш някъде пари и да чакаш печалби, "защото пазарът е винаги нагоре"... Ти нали слагаше доста във фондове. Щеше ли да го правиш, ако не разчиташ на безплатна рънъ.

Коментар

• Ха, то това пак на път да стане трицифрено. И си реве ела изяж ме.
            После някои пак да обясняват как на пазарите нямало начин да има безплатни закуски.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
              А къде гледате актуална информация за късите позиции?
              https://finviz.com/quote.ashx?t=GME

Коментар

• Миналият път GME нито за момент не беше спекулативна търговия!

Точно обратното, това е може би единствената търговия (поне която аз съм виждал), която да не е спекулация, а елементарна калкулация с !!!ГАРАНТИРАНА!!! печалба. Няма нужда да ми вярвате, може сами да си го сметнете - елементарна аритметика, която се учи до 4-ти клас. Ако някой като dddd дори и това не може, саибията на IBKR ви го каза ачик ачик. Бяха матирани. Затова и бутнаха фигурите.

====

Ето го за тези, които не могат да смятат и не могат да ползват гугле:

Last edited by terziеv; 25.02.2021, 11:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Terziev, как би описал спекулантите, които купуваха на 350-450$ с цел да скуизнат хедж фондовете. Определено не бяха умни пари.
                  Така е не бяха много умни, но ти как би описал машинациите на Робинхуд и други брокери?

Коментар

• Terziev, как би описал спекулантите, които купуваха на 350-450$ с цел да скуизнат хедж фондовете. Определено не бяха умни пари.

Коментар

• Този коментар в ZH много ми хареса.

This is how actual healthy redistribution of wealth occurs. When people with common sense trade against the "geniuses". (provided the geniuses can't use government intervention to cheat for their own benefit)

Коментар

• А къде гледате актуална информация за късите позиции?

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                          При GME делът на късите позиции спрямо фрий-флоута падна до 30%. Да видим...
                          До снощи беше около 39%. Ако 9% правят това, представи си, ако трябва да закрият всичко...

Коментар

• При GME делът на късите позиции спрямо фрий-флоута падна до 30%. Да видим...

Коментар

• Простичко: мегаумните пари наистина се мислят за по-умни. Независимо от ежедневните доказателства за противното. Не са покрили загубите при gme на 40, а дори са скъсявали допълнително, за да го закарат до 5~10. Марджин колец или някой от съдружниците е тропнал по масата и наредил да покриват.

Коментар

• Ако някой изобщо е разбрал кво става с GME ще ще ли да обясни на проЗ език? Шорт скуиз ли е това и кой изобщо ще шорти баш GME?

Коментар

Working...
                                X