IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Няма как да го следва, криза в Украйна, Санкции за Немски и Руски компании, Зимата иде, газта не се знае на къде ще е.
    И като капак Европа е затънала в рецеса, а ЕЦБ не иска да печата.
    Но е въпрос на време да вдигне пак като начало 9500, есента 10 000 (ако няма ескалация на кризата в Урайна и Санкции).
    мошак стига лъга хората . знам че имаш нареждане от твойте еврейчета да спамиш тълпата да не пускат къси , ама съдбата ще ти почука на вратата мошак . винаги познавам

Коментар

• германската икономика забавя и нищо чудно да продължи да забавя, американската ускорява след слабото първо тримесечие.

Макар че поне според мен американците са вече скъпи, дори опасно скъпи, а в европа, включително Германия са си ок оценките, дори са евтини. Аз поне не бих стоял дълго време дълъг в американски индекси, 2007 си бях обещал че повече няма да стоя в акции по за 10-20% възможни отгоре, а в САЩ в момента дори и това изглежда като необоснован оптимизъм спрямо представянето на мнозинството компоненти на индексите. Да коригират, да повървят на страни година две, резултатите да настигнат оценките и пак ще са ок. Разбира се нищо не пречи да растат още доста индексите, но аз поне съм аут. Държа само неща които имат собствени катализатори за растеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Интуицията ми подсказва, че това има нещо много общо с отварящата се ножица между енергийните перспективи на Европа и Щатите. Все по евтина газ за американците и все по лоша перспектива за газта в Европа.
        Не е нещо, което ще се промени за един ден.
        Брой ги вече разделени американските и европейските индекси за дълго време.
        Mи не те лъже интуицията, щото си е гол факт.
        Янкитата стават все по енергийно независими,а евтината газ значи и ренесанс за химиндустрията им като цяло. За европейската съответно предстои гърч.
        И както споменахме преди време - заклинанията за смъртта на цар гущер са преждевременни. До края на годината очаквам да атакува успешно еврото на ниво 1.30

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Няма как да го следва, криза в Украйна, Санкции за Немски и Руски компании, Зимата иде, газта не се знае на къде ще е.
          Но е въпрос на време да вдигне пак като начало 9500, есента 10 000 (ако няма ескалация на кризата в Урайна и Санкции).
          Това болднатото не знам да е вярно.
          Знам, че никой не се натиска за тези пари, какво да правят с тях банките?
          Да купуват акции от Дакс ли?

Коментар

• Но това далеч не обяснява защо отрасли, които нямат много общо с проблема също стърчат все по високо. Не разбирам какво става в момента, честна дума. Затворих всичко късо и дълго и карам на фъстъци и бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Интересното е,че сипа е до ол тайм хая,а дакса не го следва

Коментар

• Интуицията ми подсказва, че това има нещо много общо с отварящата се ножица между енергийните перспективи на Европа и Щатите. Все по евтина газ за американците и все по лоша перспектива за газта в Европа.
                Не е нещо, което ще се промени за един ден.
                Брой ги вече разделени американските и европейските индекси за дълго време.

Коментар

• добър вечер дуке, то напук тук съм само аз срещу няколко много богати мошацо еврей . но те миришат и не могат да ме уплашат така че пускай дълги бъди както ти казва природата . мен друго ми казва

Коментар

• Интересното е,че сипа е до ол тайм хая,а дакса не го следва
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ооо ,the architect намаза ли с късите.нямаше ме известно време ама ей на пак съм тук напук . макар че кво да си намазал той дау си е близо до върха.... а май мисли и да го минава.ама може пък от дакса да си заплюсил

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Ах елате пиленца при баткооо...
                        А, не е сам тоя батко, и други батковци си чакаме реда да се назобим със зрънчовци.

ПС Ванка, попрегледай пак какво съдържа DBA, мисля че не е много удачно за целта.
                        Аз последната седмица излязох изцяло от CORN (таксите се оказаха прекалено високи за вкуса ми) и се прехвърлих поравно в JJG и WEAT.

Коментар

• данчо не ми се вярва да пропусне да изрисува чутурляк тъй че къси даксовци. ай ша се плашим от некви миризливи мошета
                          Last edited by the architect; 20.08.2014, 19:04.

Коментар

• а дау чукна 16944 , нещо като данчо

Коментар

• абе дъртия чутура лииии направил . добавка за 15000 есента чакам тест на злото на 1285 после ще става страшно
                              Last edited by the architect; 20.08.2014, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Аз чакам гюмеджийската аграрите на 25.50
                                Ах елате пиленца при баткооо...

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X