If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aaa, нов ол тайм хай на сипчо.
Вкарах аз още 2% къси SDS преди малко, вече станаха 5. Минем ли 2-та бона - още...
Инак баси пазаря, няма кво да купиш/допълниш, даже зрънчовците нагоре..
PC Мишок, за BVN патента знаеш кой требе да черпиш..
сега като се изтърбуши всичко с 200-300 (може и повечко стига да има желание ) points на SPX и тогава златарите ще литнат наистина и бат Кастро септември ще бъде май както е казал поета ..
Ман, когато по-долу казвам, че не разбирам чий дълг ще изкупи ЕЦБ, щото за разлика от ФЕД, ЕЦБ си няма държава. аз всъщност разбирам........и се опитвам да внуша мнението, че ЕЦБ и да иска, не може да улеснява по този начин по който улеснява ФЕД.
А в това има много важна разлика спрямо "ЕЦБ не иска да печата".
А го правя по този внимателен начин, с единствената цел да не обидя с рязко и категорично мнение лъскавото его на хора като теб. Но едновременно с това да те включа в дискусията.
Вместо това получавам обвинение в наивитет.
Ето сега ще започна да се обвинявам, че не съм успял да извлека най-доброто от теб.
как ми премери егото не знам въпроса не беше към теб а към майкъла,той ме разбра и отговори.много насериозно си се взел.аз ти разбрах и въпроса,по точно подтекста за държавния дълг.тука първолаци няма.ако искаш да те забележа тегли ми една и тогава ще си поговорим за егота
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Aaa, нов ол тайм хай на сипчо.
Вкарах аз още 2% къси SDS преди малко, вече станаха 5. Минем ли 2-та бона - още...
Инак баси пазаря, няма кво да купиш/допълниш, даже зрънчовците нагоре..
PC Мишок, за BVN патента знаеш кой требе да черпиш..
Майкъл, ти беше фен на златото и BVN. http://finviz.com/quote.ashx?t=bvn&ty=c&ta=1&p=d
Забелязваш ли как това беше на $10 при цена на златото 1300, а сега е $13.40 при цена на златото 1275.
Не играя злато, но ако го играех, щях да заменя BVN с някоя друга мина.
Защото, ако продължи да расте над чертата.....няма д а е честно
BVN e железо ше върне те сега са въодушевени заради ърнингс там глупости но с годините ще ходи на горе поне до 30ска - или там дет си беше 50 тица само да мине сега бурята, че нещо е натопорчена ситуацията и всичко е балонясало ...
какъв дълг ше изкупува ЕЦБ бе баце, .. айде онея американци мое са гламави ама поне мислят там нещо техника мехника, лъжат праат струват, а Гърция, Жабария, Испания и Портокалия какво са измислили или направили - ми нищо само портокали, маслини, чушки и домати даже сега тва нема на кой да продават и ЕЦБ за кво да печати, кой ше го върне тва напечатаното и с кво ?
Майкъл, ти беше фен на златото и BVN. http://finviz.com/quote.ashx?t=bvn&ty=c&ta=1&p=d
Забелязваш ли как това беше на $10 при цена на златото 1300, а сега е $13.40 при цена на златото 1275.
Не играя злато, но ако го играех, щях да заменя BVN с някоя друга мина.
Защото, ако продължи да расте над чертата.....няма д а е честно
сганта сега крепи надежди на една дъртофелница в петък . каква пародия . така или инак аз ще трепя за да има поука сега една магистралка и чакаме нали мошак
на 360 вкарахме една къса, на 513 ше му добавим още една на Даксонеца ..
Ман, когато по-долу казвам, че не разбирам чий дълг ще изкупи ЕЦБ, щото за разлика от ФЕД, ЕЦБ си няма държава. аз всъщност разбирам........и се опитвам да внуша мнението, че ЕЦБ и да иска, не може да улеснява по този начин по който улеснява ФЕД.
А го правя по този внимателен начин, с единствената цел да не обидя с рязко и категорично мнение лъскавото его на хора като теб. Но едновременно с това да те включа в дискусията.
Ето сега ще започна да се обвинявам, че не съм успял да извлека най-доброто от теб.
какъв дълг ше изкупува ЕЦБ бе баце, .. айде онея американци мое са гламави ама поне мислят там нещо техника мехника, лъжат праат струват, а Гърция, Жабария, Испания и Портокалия какво са измислили или направили - ми нищо само портокали, маслини, чушки и домати даже сега тва нема на кой да продават и ЕЦБ за кво да печати, кой ше го върне тва напечатаното и с кво ?
сганта сега крепи надежди на една дъртофелница в петък . каква пародия . така или инак аз ще трепя за да има поука сега една магистралка и чакаме нали мошак
аве в тая матрица,кое побеждаваше.доброто или злото
тука никой не разбира баце, даже и тея от ЕЦБ и на тех не им е ясно кво праат и кво струват и за тва немците и холандците си искаха златото за застраховка от евентуален крах, ама ядец и са ако стане някоя патаклама не се знае кой пие кой плаща с тва кухо евро, всичко е виртуално като в матрицата ...
аве в тая матрица,кое побеждаваше.доброто или злото
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Не разбирам. Как така ще изкупи държавен дълг? Чий дълг? Ако говориш за собствения й държавен дълг, то тя си няма държава и правителство, което да емитира дълг. Ако говориш за конкретна дъжава от съюза, то избирането на една държава за сметка на друга няма ли да е проблем?
тука никой не разбира баце, даже и тея от ЕЦБ и на тех не им е ясно кво праат и кво струват и за тва немците и холандците си искаха златото за застраховка от евентуален крах, ама ядец и са ако стане някоя патаклама не се знае кой пие кой плаща с тва кухо евро, всичко е виртуално като в матрицата ...
Коментар