Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВярно черното много ударено. Там се отказах да цъкам акнивно заради един резил с ARCH (обърках Sell/Buy) и само държа. Но по-скоро имам проблем с CYA, с което хеджирам. Оказа се, че опциите и особено ликвидността там почнаха да се чупят, а Vix-а не рипа достатъчно. Големи драми, а сравнително ниска волатилност при опциите. Неочаквано.
.... иначе Петробраз още става. Котера МНОГО става.
- 1 like
Коментар
-
Вярно черното много ударено. Там се отказах да цъкам акнивно заради един резил с ARCH (обърках Sell/Buy) и само държа. Но по-скоро имам проблем с CYA, с което хеджирам. Оказа се, че опциите и особено ликвидността там почнаха да се чупят, а Vix-а не рипа достатъчно. Големи драми, а сравнително ниска волатилност при опциите. Неочаквано.
.... иначе Петробраз още става. Котера МНОГО става.Last edited by terziеv; 19.10.2022, 22:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
То трябва да си Мунчо, за да не го виждаш. Пак повтарям, че рискът е единствено от национализация. Но няма как да го избегнем.
80% от портмонето ми е нафтозависима. Останалите 20% гледам да ги разкарвам при всяко лъжливо движение нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеПетролни компании UP! Който го мързи да подбира има XLE. Не е препоръка, може и да греша напълно
80% от портмонето ми е нафтозависима. Останалите 20% гледам да ги разкарвам при всяко лъжливо движение нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекриза имало . пълна измама . късо на дау жонс сипа и насдака
Юдри, бай Архитекте!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз съм купил отдавна.И графики съм постнал кое и как.А ти ? Поне прогноза дай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНе съм, купувай смело.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти купи ли ? Ако не си ,сме нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеpetrg5s, стана ли време за купуване? Ще излита ли ракетата?
Коментар
Коментар