Днес беше т.нар потвърждаващ ден, SPX с голям ръст и обем над средното. Много вероятно локалното дъно да е преминато преди 7 сесии. Следващата седмица е идеална за покупки. Нефтените водят. Не е препоръка, само за образоване
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Точно следващата седмица почна.Отново с голям късмет и супер случайно съм познал
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЕто го прочутия ENI.Надявам се е ясно и за новобранско око защо НЕ трябва да се купува сега тоя джънк
20 годишна графика.2020 пада за пръв път под 18 годишна дългосрочна подкрепа !!! Голямо събитие ! След това има 3 неуспешни опита да се върне,като така валидира пробива.
Червена пунктирана линия пък показва мечия тренд от върха.Общо взето е ПОД 2 критически силни мечи линии
Петрола също е в чист,ясен мечи тренд на МЕСЕЧНА графика
https://i.imgur.com/19Z5bzG.png
Коментар
-
Точно следващата седмица почна.Отново с голям късмет и супер случайно съм познал
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение3400-3500 зоната -----> обръщалка
Следващата седмица почва
Да видим....
https://tvc-invdn-com.investing.com/...dc15d61d20.png
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеО БОЖЕ ИМАЛО ОТЧЕТИ НА ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ
ИМАЛО ОПТИМИЗЪМ
ЛЕЛЕ МАЙКО
Новите силни технологични отчети не успяха да върнат оптимизма на „Уолстрийт“
- 1 like
Коментар
-
Всички мечки ще ги разпорят като прасета
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Какво казва еврейчето Avi в последната статия в Seeking Alpha? - не мога да ги чета вече без абонамент, а не съм решил дали да им платя.
Заповядай един линк за сайт, с чиито инструкции ще можеш да преодоляваш Paywalls и да четеш не само Seeking Alpha:
https://gitlab.com/magnolia1234/bypa...s-chrome-clean
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА така!
Юдри, бай Архитекте!
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПоследните 15 k ги пазя за DQ ако пропадане още купих малко още на 55. Мисля че само от тази акция ще направя x4 до месеци.Last edited by petrg5s; 20.10.2022, 07:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСпоред мене вече може човек да пуска китайско тото. Утепаха ги. Едно мъненко лотарийно билетче в китайки, за всеки случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВярно черното много ударено. Там се отказах да цъкам акнивно заради един резил с ARCH (обърках Sell/Buy) и само държа. Но по-скоро имам проблем с CYA, с което хеджирам. Оказа се, че опциите и особено ликвидността там почнаха да се чупят, а Vix-а не рипа достатъчно. Големи драми, а сравнително ниска волатилност при опциите. Неочаквано.
.... иначе Петробраз още става. Котера МНОГО става.
- 1 like
Коментар
-
Вярно черното много ударено. Там се отказах да цъкам акнивно заради един резил с ARCH (обърках Sell/Buy) и само държа. Но по-скоро имам проблем с CYA, с което хеджирам. Оказа се, че опциите и особено ликвидността там почнаха да се чупят, а Vix-а не рипа достатъчно. Големи драми, а сравнително ниска волатилност при опциите. Неочаквано.
.... иначе Петробраз още става. Котера МНОГО става.Last edited by terziеv; 19.10.2022, 22:28.
- 1 like
Коментар
Коментар