Шарана тука е прав. Ако и рисунката му да не важи. Тука един колега имаше фиксация по средномесечните изменения през годините. Да каже какво става ноември - декември, да се подготвим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Девойчета ,DJI след 1 седмица затваря 2 месечна свещ.А тя е "Dragonfly doji" и сигнализира,че мечия тренд от върха ще вземе почивка 1-4 свещи,а тези свещи са х2 месеца едната. Така че дъното за 2022 е ударено според мен.
Внимателно със скъсяването да не ви удари тока .Че там силно удря
https://i.imgur.com/RBhQyo2.jpg
Last edited by petrg5s; 25.10.2022, 11:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кога почва спада,че не разбрах ? От 5 дена все надолу щяло да ходи,пък то......
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Реакция на преизбирането на Си и протежетата му. Големите инвеститори вече сериозно ги е страх за активите им, защото имат руския пример. Не пипам китайски акции и с 2 метра пръчка.
Ако ги беше страх за активите им въобще нямаше да са там, просто поредното друсане на крушата да видят какво може още да падне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеВиждам ги като Архитекта, късо на Насдака, сипито и джонса Голям зор, големи ралита, зорлем до 3800 не могат да докарат. А дъното при 2ри тест пада като презряла круша.
Коментар
-
PBR го продадох петък, днес го разпориха.... направо неприлични пари направих заедно с дивидента, почти компенсират срива на 2 от китайчетата където ме изненадоха с двуцифрен спад. От 2 седмици купувам и продавам една компания която макар да произлиза от Китай отдавна не е китайска, а сингапурска, която има 4 млрд кеш без дългове, плаща 8% дивидент при тази цена и струва 1,6 млрд. Днес на премаркет ми се изпълниха още ордери там, а цената продължава надолу. Прекрасен момент да имаш още кеш и смелост.Last edited by desperado; 24.10.2022, 17:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Виждам ги като Архитекта, късо на Насдака, сипито и джонсаГолям зор, големи ралита, зорлем до 3800 не могат да докарат. А дъното при 2ри тест пада като презряла круша.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКак да ги виждаме. Идва войната. Все пак си струват малък залог. За всеки случай.Голям зор, големи ралита, зорлем до 3800 не могат да докарат. А дъното при 2ри тест пада като презряла круша.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеКак ги виждате нещата с китайчетата?Според мен ако не спре .............ще зарази целият пазар.
Само мога да гадая американците каква експозиция имат към този пазар?
Или пък е игра някаква?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа шарани си тръгнал майили нещо друго? какво точно не ти е ясно ?
Last edited by petrg5s; 22.10.2022, 06:52.
- 1 like
Коментар
Коментар