Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАко "юнаците"/палячовците от Уникредит не са напълнили шортите толкова яко и са принудени да продаватАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКолега няма плашиш зайците така ! Ами ако ти се беше вързал някой и беше продал а ?
Олимпиец защо да няма вече да купуваш на 1.8. Да ти продам малко да те зарадвам ако искаш ?
Коментар
� -
Я па днес дебело намазах филията!Благодарско на тъпанара дето изсипа!
66 стотинки кеш + 0.76 чисто икуити (дългът е приспаднат)!
Тука възможната посока е само една!Търпение му е майката!
Ако "юнаците"/палячовците от Уникредит не са напълнили шортите толкова яко и са принудени да продават (големите ордъри сел в диапазона 0.75-0.80 са техни)... цената отдавна да е над 1.00 +... но и това ще стане!
Успех на акционерите!
..................
П.С. Да не забравя - мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеДаммм, има нещо на сбирката
Олимпиец защо да няма вече да купуваш на 1.8. Да ти продам малко да те зарадвам ако искаш ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеА Императорът с 999 бройки!?И е станал рано-рано сутринта да ходи на събрание. А тия с хилядите ги мързи ... да стават рано!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеE гати работата,аз със 13 0000бройки тук Скарлатов с 6К.Е вярно, вече не в СИС,ама що така скромно?
И е станал рано-рано сутринта да ходи на събрание. А тия с хилядите ги мързи ... да стават рано!
Коментар
� -
E гати работата,аз със 13 0000бройки тук Скарлатов с 6К.Е вярно, вече не в СИС,ама що така скромно?Тук друго освн втори ЕЛАРГ,няма да ни помръдне от тия нива. http://www.investor.bg/novini-i-anal...-adsic,134825/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеТук това е нормалноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНямаше сборище, нямаше кворум.
За 13 години такова нещо не беше ми се случвало.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКой изсипа тук?
Ма няма лошо, след дивидента ще се включим на под 50 стинки, даже по близо до 40. Все ще има други зорлии...тежко лято иде
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПрава си, не се чете
Коментар
�
Коментар