IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трейдъров - ного точно речено.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Да добре си го написал на хартия добре изглежда, но как мислиш дали тези които излезаха от там- чуждите инвеститори не са с по добри финансови анализатори от тебе
      Според мен са биле повече на зор, отколкото добри като анализатори

А и както съм твърдях в една друга тема - "Кой натиска пазара" според мен тяхните цели - на чуждите инвестири са в едната посока изкуствено на балонизират - както видяхме 2007 и после да продават на балонни цени колко може, както и да правят резки обратни изкупувания от ДФ на балонните цени, а после във фазата която сме сега , според мен целта им е изкуствено да съсипват пазара като го натискат максимално, откоето после пак влезят на едни такива капитулационни нива - чрез ДФ! или в някои от ликвидните позиции и като почнат от ниските нива да купуват отново - въпрос на стратегия , а някъде и на зор може би
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Да за Гагарин си много прав, а сега и и с увеличаващия се износ на БТХ още повече. През годините цените на ГАГБТ и Благоевград БТ са се движили паралелно

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          Вероятно годините сега са много по тежки, отколкото сме си ги представяли или вярвали, но това поне за мен, не значи, че като са лоши години не трябва да се инвестира или че трябва да се инвестира само в компании, които задължително дават дивиденти. Право на избор де
          Човек инвестира търсейки доходност и не е изненадващо че в години когато капиталовите печалби или ги няма или са минимални, инвеститорите да търсят дивидентната доходност. Е все пак това не означава че е задължително за дадена компания да разпределя дивидент за да бъде наистина атрактивна - справка Юрий Гагарин АД, ако не си гледал отчетите и особено последния от петък, можеш да хвърлиш едно око. Това вече е наистина подценено според мен. Времето ще покаже!

Като цяло доста добри отчети видяхме според мен тази седмица.
          Успех!

Коментар

• Да добре си го написал на хартия добре изглежда, но как мислиш дали тези които излезаха от там- чуждите инвеститори не са с по добри финансови анализатори от тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Браво Хан- добре казано. За мен това е засега един отлични управляван АДСИЦ. Геко при Бедо и ТИМ няма дивиденти- спи спокоино
              Там поне съм инвестирал в нещо, което на хартия поне има стойност в пъти повече - мисля няма спор в това. Има и перспективи пред компаниите там - не може да се отрече - нито като компании, нито като акции са бити карти - и това не може да се отрече. Вероятно годините сега са много по тежки, отколкото сме си ги представяли или вярвали, но това поне за мен, не значи, че като са лоши години не трябва да се инвестира или че трябва да се инвестира само в компании, които задължително дават дивиденти. Право на избор де
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Браво Хан- добре казано. За мен това е засега един отлични управляван АДСИЦ. Геко при Бедо и ТИМ няма дивиденти- спи спокоино

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Погледах Брефа на бързо по отчета му, ами веднаги направи впечатление, че там няма неразпределена печалба в пасива - димек всичко каквото се освободи отива в краткосрочни активи и заминава извън дружеството - очевидно дружеството има перспектива само като бъде ликвидирано, с което отава без никакви други перспективи за развитие в бъдеще.
                  Следващия път погледни набързо и нормативната рамка, при която работи адсиц-а и ще разбереш къде е неразпределената печалба.
                  До тук са превъртяли набрания капитал през три успешни инвестиционни проекта - започнати, завършени и продадени на печалба.
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Верно май.
                    Ама де го Геко - веднага ще те обяви за дърт лешояд
                    Е, не е ли така?

Погледах Брефа на бързо по отчета му, ами веднаги направи впечатление, че там няма неразпределена печалба в пасива - димек всичко каквото се освободи отива в краткосрочни активи и заминава извън дружеството - очевидно дружеството има перспектива само като бъде ликвидирано, с което отава без никакви други перспективи за развитие в бъдеще.

Всеки има някакво чувство когато инвестира. Ако човек го интерерува само тук и сега, макс за следващите 6 месеца, може спокойно да мине и без да инвстира според мен.

Ако всички дружества бяха като Брефа, Еларга - е на какво щеше да прилича БФБ или икономиката ни? Но явно на БФБ са повече спекулантите, околкото истинските инвеститори, и затова ги имаме тези тенденции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Че то АДСИЦ-ът за какво е - за точене.
                      Верно май.
                      Ама де го Геко - веднага ще те обяви за дърт лешояд

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
                        Продава се 44 декара парцел извън регулация в Младост 4 за 7.5 мил евро.
                        е?
                        да са на БРЕФ-чето ли?

Коментар

• Продава се 44 декара парцел извън регулация в Младост 4 за 7.5 мил евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Не знам Еларга на тия цени който има(аз не) май е добре да продава - кога ще продават земята, колко ще изкарат, колко ще вземе посредника....
                            Относно земята на Еларг, не ли убеди вече (от информацията за продажбите на Атера) че земята доста повече струва отколкото показват сегашните цени на акцията на Еларг, но тук ми се струва, че въпросът е друг - колко ще стигнат до обикновените акционери на Еларг ... Не че 1.50 - 2.00 които обявяват са малко предвид че бяхме на 0.65 преди броени месеци, но май повечко трябва да са реално ...
                            п.п. И аз нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Тони,ти като някой стар ликвидатор бе.....къде колко кеш има ...бух вътре....и давайте да го точим с дивиденти...и с ликвидация......а развитие,иновации,растеж не предвиждаш ли
                              Че то АДСИЦ-ът за какво е - за точене.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не знам Еларга на тия цени който има(аз не) май е добре да продава - кога ще продават земята, колко ще изкарат, колко ще вземе посредника....

Коментар

Working...
                                X