Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Да приемем, че ги купиш в необходимите за упражнението срокове, каква предполагаш, че ще е цената след минаването на срока без дивидент?
Още повече, че сетрата ще изчисти всичкото поръчка.
пфу ттудно ми е да пиша от телефона,както и да е
благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕдин глупав въпрос имам - Купувам след ОСА Х броя, продавам ги на следващия ден, за мен ще има ли дивидент
Да приемем, че ги купиш в необходимите за упражнението срокове, каква предполагаш, че ще е цената след минаването на срока без дивидент?
Още повече, че сетрата ще изчисти всичкото поръчка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеДве седмици след ОСА.
27% тия цени дивидент иде, а да мръдне с 2 ст. - 200 к бр., без айсбергите, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от evren Разгледай мнениеОСА на БРЕФ е насрочено за 21.05.2012...
Коя е последната дата на която могат да се закупят акции с право на дивидент ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Аз защо имам чувството че Пипбел не разбира че с ЕЛАРГ филма свърши. От там вече никой не може да купи земя понеже всичко вече е продадено ( на предварителен) Освен това не знам как изключва едни 70 милиона от АТЕРА с обяснението че "пазара ги е акумулирал вече"
то не е за писане, лека ви нощ (ама не като на Меркел!)и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнениеАбе, като ви чета коментарите и имам чувството, че тъкмо сте се прибрали от някакви много топли и слънчеви места...топли, че чак горещи и без вода....
Аз защо имам чувството че Пипбел не разбира че с ЕЛАРГ филма свърши. От там вече никой не може да купи земя понеже всичко вече е продадено ( на предварителен) Освен това не знам как изключва едни 70 милиона от АТЕРА с обяснението че "пазара ги е калкулирал вече"Last edited by Alonso; 13.05.2012, 22:14.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКажете им там на сборището да вземат малко да се диверсифицират с земя (като Ланда), докато не са изпуснали последния влак. Да използват ситуацията с Еларга.
Червиви са с пари, поне заеми няма да вземат. А лихвите ще падат.
Ако го направят умно (а са доказали че могат) - е те тогава догодина по това време може и 1 $ да гони акциятаи тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩе ходим на сборището ли?
Червиви са с пари, поне заеми няма да вземат. А лихвите ще падат.
Ако го направят умно (а са доказали че могат) - е те тогава догодина по това време може и 1 $ да гони акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи на БРЕФ май беше на 21майМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар