If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Eми то тука след черешката на тортата (Камбаните) май май не се виждат големи перспективи.
Превърнали са се 1 вид във ФМ, демек депозитари. А лихвите падат...
Пазара правилно го оценява това и акцията пада въпреки рекордния дивидент и въпреки че е явно подценена.
Май всеки се точи на и под 40 стинки след това...
Едва ли - те имат повече кеш, отколкото би била пазарната капитализация при 40 ст. ...
Eми то тука след черешката на тортата (Камбаните) май май не се виждат големи перспективи.
Превърнали са се 1 вид във ФМ, демек депозитари. А лихвите падат...
Пазара правилно го оценява това и акцията пада въпреки рекордния дивидент и въпреки че е явно подценена.
Май всеки се точи на и под 40 стинки след това...
е така през 2008 един ме убеждаваше, че като купя бенчмарк фонд имоти на 2.20 лв. бройката и взема 0.45 лв динидент на акции, доходността била страхотна, сещай се
Абе, неговата кожа гъбава, кой свали още цената при гласуван дивидент !?!? Туканка само мазохисти ли са се набутали бе, дето господ като е раздавал мозък на хората, те са били в селския кенеф преяли с ошаф и с разтройство, че още малко ще ги заподаряват тия акции, ве !!!
Аз продадох туй-онуй по други позиции, ще зема да заложа една оферта на 48 стинки, може некой суек, дето не знае колко уши има по главата, да ми хързулне на 48 акции с 20 стинки дивидент !!!!
Пфу-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у - баси планктоните, баси чудото - вас верно ви требе един кашалот, бе, да ви нагълта сичките и да се уригне после на кисело зеле !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар