IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Eми то тука след черешката на тортата (Камбаните) май май не се виждат големи перспективи.
    Превърнали са се 1 вид във ФМ, демек депозитари. А лихвите падат...
    Пазара правилно го оценява това и акцията пада въпреки рекордния дивидент и въпреки че е явно подценена.
    Май всеки се точи на и под 40 стинки след това...
    Едва ли - те имат повече кеш, отколкото би била пазарната капитализация при 40 ст. ...

Коментар

• Eми то тука след черешката на тортата (Камбаните) май май не се виждат големи перспективи.
      Превърнали са се 1 вид във ФМ, демек депозитари. А лихвите падат...
      Пазара правилно го оценява това и акцията пада въпреки рекордния дивидент и въпреки че е явно подценена.
      Май всеки се точи на и под 40 стинки след това...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        По-тъпо обяснение за нещо не бях чел тази година...

жив и здрав!
        Успех ти желая!

Коментар

• На ОСА-то не е ли станало въпрос кога ще се изплаща дивидента?
          Last edited by Penko; 08.06.2012, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            винаги го бавят и така трупат лихва по депозита, която пък влиза в дивидента за следващата година
            По-тъпо обяснение за нещо не бях чел тази година...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              винаги го бавят и така трупат лихва по депозита, която пък влиза в дивидента за следващата година
              Ако това е целта е много некоректно спрямо акционерите.
              Нека си ги разплатят и всеки сам да си реши дали на депозит, дали за други нужди!

Коментар

• и вземат такса управление и не се знае на какъв % ги държат официално
                Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                  Тази година дали ще бавят дивидента?

Коментар

• Тази година дали ще бавят дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
                      Акцията за поредна година се изплаща добре. Няма причина за паника.
                      И ехото повтаря Паника, паника, паника

Коментар

• Акцията за поредна година се изплаща добре. Няма причина за паника.

Коментар

• е така през 2008 един ме убеждаваше, че като купя бенчмарк фонд имоти на 2.20 лв. бройката и взема 0.45 лв динидент на акции, доходността била страхотна, сещай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            импов, както си се ушил в боклуци на бфб-то и както си се надупил, гледай някой да не ти хързулне нещо друго?
                            Ха-ха - боклуци - купил на 74 стинки, ще зема 21 стинки дивидент - смятай каква доходност е, а твоите депозитченца каква ти носят?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              може некой суек, дето не знае колко уши има по главата, да ми хързулне на 48 акции с 20 стинки дивидент !!!!
                              импов, както си се ушил в боклуци на бфб-то и както си се надупил, гледай някой да не ти хързулне нещо друго?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Абе, неговата кожа гъбава, кой свали още цената при гласуван дивидент !?!? Туканка само мазохисти ли са се набутали бе, дето господ като е раздавал мозък на хората, те са били в селския кенеф преяли с ошаф и с разтройство, че още малко ще ги заподаряват тия акции, ве !!!

Аз продадох туй-онуй по други позиции, ще зема да заложа една оферта на 48 стинки, може некой суек, дето не знае колко уши има по главата, да ми хързулне на 48 акции с 20 стинки дивидент !!!!

Пфу-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у - баси планктоните, баси чудото - вас верно ви требе един кашалот, бе, да ви нагълта сичките и да се уригне после на кисело зеле !!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X