IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Я само чакам некой да не снесат дивидент, за да ги съдя, задето изнасят лични данни... ми аз може да не искам да се знай къде какви акции имам, ве... Бимберица... Ми ако имам 418 000 акции от М+С (напримерно) и ме думнат зарад тях?
    Ти за това ли неходиш на ОСА в Казанлък?
    тук темата е за БРЕФ, кажи си мението какво ще се случва с позицията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Я само чакам некой да не снесат дивидент, за да ги съдя, задето изнасят лични данни... ми аз може да не искам да се знай къде какви акции имам, ве... Бимберица... Ми ако имам 418 000 акции от М+С (напримерно) и ме думнат зарад тях?
      И аз не смятам за много правилно да се дава такава информация...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        От документа от ОСА-то се вижда
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Те и ФПП-то след 1-2год като свършат Санта Марина и.... другите им неща не вървят!
          аз за това харесвам ЛАНД
          1.хем си имат земя - ликвидна и с рента
          2. Хем си имат два големи шоурума с договори за 10години
          3. Хем си имат сграда на 90% под наем
          4. Хем продават 5-6 апартамента на близинг с 10% доходност
          абе гъвкави са

Коментар

Ами в петък сме свършили на 0.709 - минус 0.2129171 прави под 50 ст
            да всъщност - прав си!
            интересно какво е бъдещето на фонда - явно не намират добър проект за 20млн!?!?
            Бриколажите ще се откупуват още 3 годинки ама там май целия наем погасява заема за тях, остава апартаментите на планина - там не върви хич, както написаха и в доклада.
            Имат няколко терена за продан около Сф ама явно не щат да купуват земя - нормално скъпичка е!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              ееееееееее чак до 50 ли да слезе!?!?
              Ами в петък сме свършили на 0.709 - минус 0.2129171 прави под 50 ст

Коментар

Аз очаквам под 50 ст на 19-ти
                ееееееееее чак до 50 ли да слезе!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Да видим колко ще падне след дивидента. От къде знаете кои колко акции имат. 1000 малко ли са или много
                  Аз очаквам под 50 ст на 19-ти

Коментар

Да видим колко ще падне след дивидента. От къде знаете кои колко акции имат. 1000 малко ли са или много
                    за едни малко, за други - много
                    ами има списък на участвалите в първото оса

Коментар

От документа от ОСА-то се вижда

Коментар

• Да видим колко ще падне след дивидента. От къде знаете кои колко акции имат. 1000 малко ли са или много

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Импе тук имаш близо 1000 акции - браво!
                          Цели 1000?? бимберица,,... A стига, не може да бъде Дано не е свил някоя кинта от портмонето на Нушенцето

Коментар

• Импе тук имаш близо 1000 акции - браво!

Коментар

Едва ли - те имат повече кеш, отколкото би била пазарната капитализация при 40 ст. ...
                              Така де, ама то като та натиснат индексите - логика недей търси.
                              Щом Атерата падна в 1 момент при неголям натиск до почти 2 Х дивидента - смятай.
                              За Ланда, ФППто и Брефа - почти сигурно. Не че и на горната и се е разминало
                              Тъй че Тонито майтап майтап, ма може и на 36стинки да мажем филийки.

При всички случаи напоследък поне почна да става интересно. Последните 7-8 месеца почти на 90% бях полуумрял от скука.

Коментар

Едва ли - те имат повече кеш, отколкото би била пазарната капитализация при 40 ст. ...
                                е стига де искам пак да купувам на 36!!! кеш, кеш колко кеш да имат 20млн. дет се вика за ИПК Родина дори не им стигат

Коментар

Working...
                                X