IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
    Аз предпочитам Атера на 2 лв. пред Ленд на 84 ст., дивидентната доходност от Атера ще е 40-50% повече от тази на Ленд, всъщност при Атера на 2.8 се изравняват. Колкото до Бреф, мисля, че трябва да се освободят от спящите активи по най-бързия начин. Имам Атера и Бреф, Ленд мисля да взема след дивидента.
    Не е препоръка!
    Успех!
    Баси, вие по див.доходността ли преценявате колко струват реално акциите бе
    Всички горни достигнаха лимитите си (за момента), някои даже се балонираха подобаващо.
    Скоро ще изкъртят зъбите на индексите като вземат да издишат.
    Умните вече излизат или са излезли.
    Last edited by pipbel; 13.05.2012, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      А чакай, чакай за Еларг още май няма гласувана ликвидация - всичко може да да стане на БФБ сме все пак! Ти защо мислиш кака Дани си взе сухото и избяга - ми по сигурно е от някъкъв виртуален, очакван, изчислен от Агродемидж дял .

Аз предпочитам да има добри дружества като Бреф и Ленд където да слагам и да има възвръщаемост - за какво ми е тоя кеш да го сложа в Еларг или Атера на над 2 лева - цъ не щъ! ЕЛАРГ-а ако въобще го ликвидират е решение което е породено от ниската цена, която пък бе в следствие на лошо управление на дружеството. Има дружества с читави УД, които редовно снасят за какво да ги ликвидират - да изтрият и малкото добри алтернативи на БФБ - против съм!
      Тони не виждаш ли че ставаш смешен и падаш на нивото на троловете....
      Еларг от 70 стинки стигна на 1,9 с дивидента за шест месеца . По пътя излезе кака Дани от ПФБК , кака Дани от Елана , кака Дани от Алианц и т.н...
      Пиши си за БРЕФ и недей да правиш сравнения с Еларг защото увисваш...
      Имам от Бреф за разлика от Еларг където продадох на 1,8 ... ако се сравняват сега БРЕФ трябваше да бъде над 1,2 лв....
      Ама какво да обяснявам на фенове ....

Коментар

• Аз предпочитам Атера на 2 лв. пред Ленд на 84 ст., дивидентната доходност от Атера ще е 40-50% повече от тази на Ленд, всъщност при Атера на 2.8 се изравняват. Колкото до Бреф, мисля, че трябва да се освободят от спящите активи по най-бързия начин. Имам Атера и Бреф, Ленд мисля да взема след дивидента.
        Не е препоръка!
        Успех!

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        А чакай, чакай за Еларг още май няма гласувана ликвидация - всичко може да да стане на БФБ сме все пак! Ти защо мислиш кака Дани си взе сухото и избяга - ми по сигурно е от някъкъв виртуален, очакван, изчислен от Агродемидж дял .

Аз предпочитам да има добри дружества като Бреф и Ленд където да слагам и да има възвръщаемост - за какво ми е тоя кеш да го сложа в Еларг или Атера на над 2 лева - цъ не щъ! ЕЛАРГ-а ако въобще го ликвидират е решение което е породено от ниската цена, която пък бе в следствие на лошо управление на дружеството. Има дружества с читави УД, които редовно снасят за какво да ги ликвидират - да изтрият и малкото добри алтернативи на БФБ - против съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          По-добра идея от ЕЛАРГ-2,няма Тони.Иначе "ПФБК" и "Булбанк" ще ни удавят с акции!

Коментар

• Е, на ОСА догодина може да се гласува и допълнителна част от кеша.
            Така и така го има в наличност. Което е добре (поне в средносрочен план) за лешояди като нас
            Тук поне няма нагли мажоритари.

Коментар

Подкрепям двамата преди мен .
              да при този кеш само лихвата на 5% е 1,5млн - дивидента всеки да си смята. Надявам се да изкарат наистина някоя добра идея - доказали са го!
              По-добра идея от ЕЛАРГ-2,няма Тони.Иначе "ПФБК" и "Булбанк" ще ни удавят с акции!

Коментар

• Подкрепям двамата преди мен .
                да при този кеш само лихвата на 5% е 1,5млн - дивидента всеки да си смята. Надявам се да изкарат наистина някоя добра идея - доказали са го!

Коментар

• Дивидента на тези цени е 27%. Това е авансово повече от годишните банкови лихви за три години- за ужас на Форексов. След дивидента преди години от 0.42 акцията доста спадна и аз купих още. Дано и сега така да стане. За догодина предвиждам дивидент в коридора от 0.04-0.06лв.Тук уникалното е професионалното управление на фонда- дано продължат така. В момента пазара е нелогичен и през другия месец когато е събранието няма гаранция от поскъпване, но спад ще има вероятно. Тук съм дългосрочен и предоволен

Коментар

• Ей , няма се отпуши тука като че ли, пробива на 0.75 няма да се случи.
                    Ще купуваме после май на ниво 50стинки...
                    При всички случаи не споделям песимизма на някои колеги относно дивидента догодина. Според мене ще е на поне 1/3 минимум от тазгодишния. То само лихвите от кеша стигат за целта.
                    Тази година Атерата се представя по-добре от тях, ама другата година очаквам обратното.
                    Дълъг и на двете

Коментар

а защо ли - ще дойдеш на мойта, много бързо забравихте все пак минусите на ЕЛАРГ, забравихте и УД че му викахме АГРОДЕМИДЖ ама споко, като почнат да продават и да ви прецакват ще се сетите - сега само суперлативи, ех мечти!!!
                      Нали не мислиш че ликвидатора е обявил 1, 5 и стига 2 лв и ще допусне да падне под 1,5 хартията , басче ,за цена под 1,6 лв....
                      Сакаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ле,лееее .... какво правят празниците. Ами всяка продадено парче земя на 500,600 лева е бонус към 1,5 определено за ликвидация....
                        Брефчето може да продада по хилядо леФчета а в Еларгата само под 200 лв могат да продават.Така ли... ?
                        Какво прави бойковизацията на борсата....всички станахте кръчмарски синове.. и мислите че някой ви вярва....
                        Имам и от двете, но Еларгата е до 30 % перспективна да завърши на плюс догодина .
                        Само едно е ясно че на продавача ще се гледа всяка една сделка под лупа и то всяко тримесечие ...Защо ли се бави отчета ....
                        а защо ли - ще дойдеш на мойта, много бързо забравихте все пак минусите на ЕЛАРГ, забравихте и УД че му викахме АГРОДЕМИДЖ ама споко, като почнат да продават и да ви прецакват ще се сетите - сега само суперлативи, ех мечти!!!

Коментар

Не знам Еларга на тия цени който има(аз не) май е добре да продава - кога ще продават земята, колко ще изкарат, колко ще вземе посредника....

Ле,лееее .... какво правят празниците. Ами всяка продадено парче земя на 500,600 лева е бонус към 1,5 определено за ликвидация....
                          Брефчето може да продада по хилядо леФчета а в Еларгата само под 200 лв могат да продават.Така ли... ?
                          Какво прави бойковизацията на борсата....всички станахте кръчмарски синове.. и мислите че някой ви вярва....
                          Имам и от двете, но Еларгата е до 30 % перспективна да завърши на плюс догодина .
                          Само едно е ясно че на продавача ще се гледа всяка една сделка под лупа и то всяко тримесечие ...Защо ли се бави отчета ....

Коментар

• На тези въпроси сам си отговори, а защо инвеститорите не излезаха от БРЕФ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              И защо не бяха на зор в другите и ги запазиха- ама ти наистина сам си се мотивираш- въоръжи се и голямо търпение
                              Някъде е имало повече чужди инвестори, някъде по малко

Факт е , че най-много паднаха точно тези които точно 2007 са имали увеличения на капитал - тогава е било най нерационално навлизането на чужди инвеститори - съответно - най-грозно после излизането

В тези, които не са имали тогава нови акции - 2007 , сега е малко по-спокойно - видно е лесно също - и това е единствената видима причина, защо примерно Синергон е 0.60 а Доверие е над 1.00 и т.н.
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• И защо не бяха на зор в другите и ги запазиха- ама ти наистина сам си се мотивираш- въоръжи се и голямо търпение

Коментар

Working...
                                X