IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук винаги съм съжалявал само за едно, че не си купих повече навремето

Не е препоръка ! Имам доста !
    Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      колеги... днес имах свободно време следобяд и прегледах Райфайзен Имоти - около 80 оферти!!! Вижте там гласувайте и за мен едни................... 1,5млн като на обслужващото дружество, а?
      - дори и след този разход за обслужващото дружество рентабилността на приходите остава около 45%. 45 стотинки от левче е добър резултат! Ако продължават да го поддържат така и напред във времето докато добавят "нови наеми" нека да си взимат възнагражденията, аз ще се задоволя с останалото.

Имам акции.

Коментар

• колеги... днес имах свободно време следобяд и прегледах Райфайзен Имоти - около 80 оферти!!! Вижте там гласувайте и за мен едни................... 1,5млн като на обслужващото дружество, а?
        Last edited by tony1975; 19.02.2014, 20:08.

Коментар

• вчера - купувачи СИС и клиен на Карол...

Коментар

• Първоначално изпратено от maximilian Разгледай мнение
            Е, нали знаеш как е? Който е от дясно смята печалби...а от ляво е Цар Кеш! Ако не му продадат, отива другаде
            Така е, но все някой трябва да поддаде, някой купувал ли е или продавал скоро да каже кой продава съответно купува. Аз купих малко миналата седмица и ми продадоха от Карол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
              Ейй голямо чакане тук, и от двете страни седят по доста бройки но никой не действа.
              Е, нали знаеш как е? Който е от дясно смята печалби...а от ляво е Цар Кеш! Ако не му продадат, отива другаде
              Не е препоръка!

Коментар

• Ейй голямо чакане тук, и от двете страни седят по доста бройки но никой не действа.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  http://www.investor.bg/novini-i-anal...kredit,166636/
                  Малко инфо за промените........
                  Дааа тия не купуват кво да е и на каквато и да е цена.Не са тъпи.(Без препоръки за каквото и да е,разбира се.)

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...kredit,166636/
                    Малко инфо за промените........

Коментар

• Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнение
                      На "буквата" 5 ще го намериш
                      Мерси,
                      готово
                      Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси Разгледай мнение
                        Извинете за въпроса, но на коя буквичка в COBOS мога да открия това дружество ?
                        На "буквата" 5 ще го намериш

Коментар

• Извинете за въпроса, но на коя буквичка в COBOS мога да открия това дружество ?
                          Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от John1Doe Разгледай мнение
                            Аз бих гласувал за ликвидация или поне за намаляване на манаджент фии на базата на пазарната капитализация, а не по балансови оценки.
                            Когато всички искат едно и също, то рано или късно става. Въпроса е само кога. Нека първо да се накупува този който изкупува акциите им. Преди това, дано ама надали
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Аз бих гласувал за ликвидация или поне за намаляване на манаджент фии на базата на пазарната капитализация, а не по балансови оценки.

МНИ касират по 1,5млн на година (или повече..!). Те просто не са заинтесувани от цената на акциите (поне докато не си купят мажоритарен дял с парите, които се полагат на акционерите).

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Тук май с новата регулация, имота на околовръстното попадна в зона с доста рестрикции!
                                тези имоти ли са?

Коментар

Working...
                                X