IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Аре утре на сборище, бе... кой ще пъкне?
    Последните 2 години май нямаше кворум и го отлагаха за след 2 седмици

Коментар

• Аре утре на сборище, бе... кой ще пъкне?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
        Тука имам от 2009-та - големият дивидент

и колкото и да паднат не ме плаши, стига да не затворят кепенците
        ма и да затворят какво се плашиш, ще гушнем мнооого кеш!

Коментар

• Тука имам от 2009-та - големият дивидент

и колкото и да паднат не ме плаши, стига да не затворят кепенците

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            ми аз викам - ще иде на 45-50ст след дивидента
            При дивидент от 0.202 лв. и липса на ръст към момента.
            Не броя 0.66-0.75.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Доходност на тия цени - 27 %, за да мръдне с 3 % акцията, седят близо 200 к броя или 150 хил. лв., няколко по 20-30 хил. лв.
              Каква е тая логика, освен спад след дивидента и пак колко да е тоя спад да го ...
              Имам, но мисля още да имам.
              ми аз викам - ще иде на 45-50ст след дивидента

Коментар

• Доходност на тия цени - 27 %, за да мръдне с 3 % акцията, седят близо 200 к броя или 150 хил. лв., няколко по 20-30 хил. лв.
                Каква е тая логика, освен спад след дивидента и пак колко да е тоя спад да го ...
                Имам, но мисля още да имам.

Коментар

• т.е 3 Миналата година изгорях с едни дивиденти на SFTRD заради тези тънки сметки от 2 дни
                  Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                  Сетълмента е Т+2(два работни дена).

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Не разбира се, в случая мисля към края на 04.06. трябва да е минал сетълмента ,значи реално трябва да си ги закупил мисля 3 работни дни преди това и да не си ги продал до 4 юни вкл.
                    Сетълмента е Т+2(два работни дена).

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Недей го лъжи човека!
                      По закон има 14-дневен срок след ОСА, в който акциите имат право за участие в дивидент. Обикновено и борсата вади съобщение до кога търговията е с правото и на следващия ден изтрива всички поръчки, за да могат хората да си ги сложат на по-ниската цена.

Т.е. верния отговор е ДА, но само ако нацелиш този 14ти ден!
                      Да! Дивидент ще вземат тези акционери, които притежават акции към 14-ият ден след ОС и то минали ( регистрирани ) в ЦД. Тка по ясно ли е?

Коментар

• Не разбира се, в случая мисля към края на 04.06. трябва да е минал сетълмента ,значи реално трябва да си ги закупил мисля 3 работни дни преди това и да не си ги продал до 4 юни вкл.

Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Един глупав въпрос имам - Купувам след ОСА Х броя, продавам ги на следващия ден, за мен ще има ли дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                          НЕ!
                          Недей го лъжи човека!
                          По закон има 14-дневен срок след ОСА, в който акциите имат право за участие в дивидент. Обикновено и борсата вади съобщение до кога търговията е с правото и на следващия ден изтрива всички поръчки, за да могат хората да си ги сложат на по-ниската цена.

Т.е. верния отговор е ДА, но само ако нацелиш този 14ти ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Един глупав въпрос имам - Купувам след ОСА Х броя, продавам ги на следващия ден, за мен ще има ли дивидент
                            НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Да приемем, че ги купиш в необходимите за упражнението срокове, каква предполагаш, че ще е цената след минаването на срока без дивидент?
                              Още повече, че сетрата ще изчисти всичкото поръчка.
                              Вероятно по-ниска
                              пфу ттудно ми е да пиша от телефона,както и да е
                              благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Да приемем, че ги купиш в необходимите за упражнението срокове, каква предполагаш, че ще е цената след минаването на срока без дивидент?
                                Още повече, че сетрата ще изчисти всичкото поръчка.

Коментар

Working...
                                X