If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще те поканя тебе да те търтят, само обещай да научиш български поне - че с тоя сигански само триене и бан до откат
значи бяхме прави, че търтенето е част от маркетинговата ти стратегия за привличане на тарггетирани клиенти.
е, добре, де ти на какъв език се разбираш с "гостите". примерно как ти казват, че чаршафите им са замърсени с генетичен материал и се нуждаят от пране.
сега не се фурстрирай. от факти.бг счетоводство няма да научиш та затова те питах какво според теб означава да си на печалба.
аз знам много добре какво означава за мен да съм на печалба, но ми е интересно ти в час ли си.
...
ПП за поддържащ профил с този добре се справяш, но още трябва, защото седи безличен, недостатъчно компетентен в материята, която уж разбира и въобще фейк...
Берти когато почнеш да харчиш свои пари ела пак да разговаряме до тогава бъди жив и здрав
Ма той майминия бил на капиталова печеалба - Това по вашите думи не се ли смяташе като ги продадеш тия земи?
Четири години набиваш кинти в тия земи и още нямаш никаква продукция или ако имаш не можеш разходите за гориво да си покриеш да не говорим за работници и за екскурзиите дето си правиш до там
сега не се фурстрирай. от факти.бг счетоводство няма да научиш та затова те питах какво според теб означава да си на печалба.
аз знам много добре какво означава за мен да съм на печалба, но ми е интересно ти в час ли си.
...
ПП за поддържащ профил с този добре се справяш, но още трябва, защото седи безличен, недостатъчно компетентен в материята, която уж разбира и въобще фейк...
първо кажи какво разбираш под печалба, защото нещо ти се размиват нещата ?
ако смятам като вас капиталовта съм вече на печалба от покупката на земята, която събирам (4 години ще станат).
ако е друго кажи кое според теб означава да си на печалба и ще ти отговоря.
Ма той майминия бил на капиталова печеалба - Това по вашите думи не се ли смяташе като ги продадеш тия земи?
Четири години набиваш кинти в тия земи и още нямаш никаква продукция или ако имаш не можеш разходите за гориво да си покриеш да не говорим за работници и за екскурзиите дето си правиш до там
Е бертито, ако е земеделец да даде некой съвет как да се гледа доматето, или от две години си санира и реновира доматето Знам ли и аз, нещо се обърках.
Ся в темата се виждат две мангусти дето си хортуват на родния им хъхрешки даже
проверявал съм % мангусти и изненада - в Б-стан е около 3 пъти над европейския хахахаха, пък нека си ви разправят къде се били изнесли Вие си ги виждате с каруците по улиците на европейската уж столица...
тук сме развъдник факт, но после бягат на запад
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
До оня ден говореше как бил измисли невероятен бизнес план за 10% печалба днес дава акъл на тия дето ги имат без да се напъват
Берти доходността от имотите ми е по висока от доходността от земеделието ти и изисква много по малко труд и време
Я кажи коя година очакваш да излезеш на печалба и тогава сметай доходността на другите
ето пак сравнение тип лузър...
първо кажи какво разбираш под печалба, защото нещо ти се размиват нещата ?
ако смятам като вас капиталовта съм вече на печалба от покупката на земята, която събирам (4 години ще станат).
ако е друго кажи кое според теб означава да си на печалба и ще ти отговоря.
сори брат, но последната инстанция е на гробищата ... просто казвам, че си част от стадото, което купува, за да рентва и жули яка доходност...
като гледам се чустваш комфортно и със защитен капитал, което е добре.
изцяло не се връзва на профила ти с бизнес лед - както писах на пепе в момента всичко, което по един или друг начин участва в довършителни работи и обзавеждане се търгува с бясни обороти...ако, че на по-скъпи цени. Човек като е дал 100К ойро за апарт няма да го остави по БДС или шпакловка замазка...
направо ти се чудя на акъла или по-скоро бизнес с лед е само в глава ти. 100К ойро през лед продукти от китай ги дублираш за отрицателно време ако си в бранша, а ти се радваш на 2-5%....честно не мога да те разбера или по-точно разбирам, че нещо не е точно както ни го представяш.
успех
Бе ша дублира, гледа 100к евро през крив макарон Не виж че един контейнер $12хил го погреба
Мадабе Швейцария на Балканите Не не, Дубай - ще щракате с пръсти и парите ще текат напреко на никаквата ви производителност, ишлемето и ръчната работа във всички сектори на индустрията. Ще почакате нови 30 години, после ще сте 2млн и мангустите ще ви пребоядисат за 1 поколение
ай стига и ти, реката мангусти не е спирала да тече посока изток/юг -> към богатия север/запад
половин столипиново се изнесе в германия даже 2/3 и не е само то.
Берти много си объркан моето момче говориш за 100к евро като за нещо невероятно
Играй си на бизнесмен с парите на мама и тате и не давай акъл на хората дето сами са си изкарали парите
аз коментирам доходност, възможности и начин да си върти парите човек, който претендира, че е в бизнеса с нещо си.
не деля, не сравнявам, а ако вкарам в приказките няква сума е илюстративна... може и 50К да е колкото са любимите ти студия...без значение, а може и 500К пак без значение.
сори,но това твоето е изказ на лузър ... мисля,че няма смисъл да ти обяснявам защо.
Берти аз купувам и отдавам на мен не ми седят празни
На каква база се изказваш като последна инстанция ??? Какъв ти е опита с отдаването под наем та си седнал да ни учиш ???
сори брат, но последната инстанция е на гробищата ... просто казвам, че си част от стадото, което купува, за да рентва и жули яка доходност...
като гледам се чустваш комфортно и със защитен капитал, което е добре.
изцяло не се връзва на профила ти с бизнес лед - както писах на пепе в момента всичко, което по един или друг начин участва в довършителни работи и обзавеждане се търгува с бясни обороти...ако, че на по-скъпи цени. Човек като е дал 100К ойро за апарт няма да го остави по БДС или шпакловка замазка...
направо ти се чудя на акъла или по-скоро бизнес с лед е само в глава ти. 100К ойро през лед продукти от китай ги дублираш за отрицателно време ако си в бранша, а ти се радваш на 2-5%....честно не мога да те разбера или по-точно разбирам, че нещо не е точно както ни го представяш.
успех
Коментар