Ами на мен довършителни + обзавеждане ми излиза последно около 250Е квадрата без супер лукс, а то е еднакво и за Люлин и за Изток се толкова струва. Та така, ама за всеки влак си има пътници. Са който не му се занимава, щото майстори и обзавеждане си е огромна разправия си взема готово и си пести нервите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ооо, този е страхотен. И мой любимец също.... Много го харесвам как говори и представя нещата, около 2039 ще познае за имотиту....
Говори за много неща които сме писали тук...Дали чете :-)
Не виждам да прави някакви прогнози за спукването на балона, само казва как това един ден ще стане.
Малко преувеличава единствено с тройната надценка на някои жилища. По-скоро е двойна, като примера с Гоцето и цена от 2500 за обзаведен. В общия случай е около 50%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ratten всичкп ли отдаваш или има и греди?
Докарваш ли 4-5% бруто или пак греда?
Споко не може да има вечно навлеци при губеща инвестиция. Като фалират е нашия ред да косим и събираме трупове. Реално ще са трохите от големите играчи ама все е нещо
и срока за отдаване се увеличи.
зависи как ще ги смятаме, ако е по сегашни цени - към 5%Last edited by ratten; 02.07.2021, 17:17.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Говори за много неща които сме писали тук...Дали чете :-)
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
"За бога братя, не купувайте!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нали има доста маломерки, които носят добър доход. Какво повече искаш, бате,
Докарваш ли 4-5% бруто или пак греда?
Споко не може да има вечно навлеци при губеща инвестиция. Като фалират е нашия ред да косим и събираме трупове. Реално ще са трохите от големите играчи ама все е нещоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Проф. Петров съветва хората да плащат за наем и междувременно да спестяват в злато и сребро.
"Жилищата са адски надценени, а златото е адско подценено. Имаме вековна история, която показва, че един квадрат в центъра на София струва 1/5 унция злато, т.е. около 300/400 евро", обясни той.
наема трябва да се плаща, професора така казва.
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нали има доста маломерки, които носят добър доход. Какво повече искаш, бате,препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо, ти да си жив и здрав и да дочакаш
ама аз вече немам нерви и съм много фрустриран
надявам се зелените германци да оправят нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха крушков пак сметка на чужда паница прави.
2-та апарта в Атина да не би да не им се вдига цената?
А съм ги купил на цената на гараж в шопия, а са 3-стайни.
Пак на такава цена ще купя ако не в шопия в Стамбул. Дофтурите казаха че 100г ще живея, имам време да чакам
ама аз вече немам нерви и съм много фрустриран
надявам се зелените германци да оправят нещатапрепоръка е
Коментар
-
+1
Кавръков е добро момче, но май заплатата му не е висока и не позволява да изплаща кредит.
А Бота е умен и знае как да държи пари. И не ми се вярва да ги пропилее (тези от 2-та апартамента). В момента пазарът на НИ е спекулативен и набалончен. И нотариусите в провинцията нямат много работа, през септември 2020 г. съм изповядвал сделка в провинцията и видях разликата с 2017 и 2018 г.
Като имат пари колегите, да си купят морска вила, да си купят планинска вила, да си купят парцел до река......и да сеят и да произвеждат,
Аз самият съм работил в земеделието, ако бате Пешо знаеше на какво съм способен, нямаше да ме хока, както го прави.
2-та апарта в Атина да не би да не им се вдига цената?
А съм ги купил на цената на гараж в шопия, а са 3-стайни.
Пак на такава цена ще купя ако не в шопия в Стамбул. Дофтурите казаха че 100г ще живея, имам време да чакамНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Евго дали ще набиеш кеша в неправилните инвестиции неправилните имоти или неправилната банка крайният изход винаги е печален
Това обикновено се случва с хората на които парите са им дошли лесно и в повече от акъла за над 90% от тях крайният изход е ясен
Ето Бота наследил е два апарта и най умного дето измисли е да ги продаде да сложи парите в банка и сега те вече са за един апарт
Ето ти го и Кавръка имал е пари за панелна гарсониера още през 2006-та от тогава е спестявал още 15 години и сега пак има за панелна гарсониера
От мен запомни парите не отиват на всеки
а неправилната акция може да ги бие и двете.
нещо като камък, ножица, хартия.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар