Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Явно гроздето е кисело. Наглите гееве от СанФран искат 2 милиона и нагоре за барака. Колкото по-малко републиканци, толкова по-скъпо, комунисти казвам ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Аз му изпратих имот в Синсинати, Охайо. И там републиканците газят, но пак се дърпа..
Коментар
-
Ми значи немаш проблеми, републиканските щати са по мизерни, може да се намери доста евтин апартамент, примерно пробвай в Алабама или Мисисипи, там демократи нема, само за тебе е.
Коментар
-
Ми значи немаш проблеми, републиканските щати са по мизерни, може да се намери доста евтин апартамент, примерно пробвай в Алабама или Мисисипи, там демократи нема, само за тебе е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Говорим за нормален апартамент в некомунистически( неуправляван от демократите щат) с достатъчно добър кешфлоу при който като приспаднеш данъците, таксите, таксите за обслужване на пропърти мениджмънт компанията ( понеже не живея там да го контролирам и обслужвам) да остава нещо и за мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Дръж се за бесепето мое и теб да те огрее....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениенакавръковата справка е направо страшна за гледане (перонци не гледайте!)
[ATTACH=CONFIG]n3761324[/ATTACH]Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеСлучка от вчера: Съседка през 2 къщи отдава 2 стаи под наем. Единия квартирант е майстора който ми прави част от ремонта. Другия квартирант не плащал наем, ток, вода, интернет няколко месеца. Вчера михавах с колата покрай оградата и видях как хвърчат дрехи през оградата навън на улицата. Голямо шоу беше за махалата, чуваха се виковете на хазяйката от километър, а квартиранта бил в Балчик спешно да търси друг подслон.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
след 100 години софия ще е турски пашалък... с това гениално население.. най-бързо изчезващото в света.. успех а имотите ви ще ги национализират както направиха в Нагорни Карабах след като го окупираха миналата зима..
Паметник на човешката глупост и алчност.
- 4 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Поне една барака не моеш ли ? :-(Last edited by mitko2848; 18.05.2021, 20:27.
Коментар
-
С моите доходи за нищо свястно там не мога да се класирам
https://www.realtor.com/realestatean...1_M47766-69465
Коментар
-
С моите доходи за нищо свястно там не мога да се класирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ми много ясно че си съгласен. Малко ли примери имаме. Цветанов, Цачева на по 300-500 евро в артекс. Публична тайна е че само балъци заблудени от форума плащат по 2К евро.
Коментар
Коментар