Първоначално изпратено от 13ADROL
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
да ти пусна ли обявите сега от същия сайт - под 1000€ НЯМА, а направен като празния ми е 1500€*86кв. Айде смятай - взет е за 30 с ремонта. Не вземам наем - евентуално ще се изнасям там
Относно доходността дет пишеш колко процента е 2000 бруто от 100К апарт ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156
това не е вярно, Искаха да го купят за 50к, исках само 80к с ясната идея че нямат. Оказа се че имат само 10к и ме псуваха че съм алчен (още сме скарани).
Наклон на к@ра ли ще ми даваш, гледай си там котура у банскоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Моля дайте пример за живо същество, коета е съсипала 3 поколения след него
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Някой с тези инвестиции, съсипаха и живота на три поколения след тях. Инвестициите са добри ,когато са навреме. Сега не е време за имоти и покупката им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Висящ на перона понижител сър. Не е нито първият нито последният в темата. Имаше ги като него и преди.Last edited by 13ADROL; 10.09.2021, 14:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Taка тия като теб си купиха фабрики на 8ми Септември и станахте вечни "инвеститори"
Коментар
-
ха ха.
да ти пусна ли обявите сега от същия сайт - под 1000€ НЯМА, а направен като празния ми е 1500€*86кв. Айде смятай - взет е за 30 с ремонта. Не вземам наем - евентуално ще се изнасям тамОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Я пак? Каква е капиталовата на Ботчовите апарти? Я го питай на кви пари иска да ги лъзне, послушал те е, та те псуе в момента сто на сто. То добре, но да беше купил каквото трябва, а не просто да се води че е купил в Атина.
Доходност ли? Я той да ти обясни. От твойта по-зле.
да ти пусна ли обявите сега от същия сайт - под 1000€ НЯМА, а направен като празния ми е 1500€*86кв. Айде смятай - взет е за 30 с ремонта. Не вземам наем - евентуално ще се изнасям тамНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ти ме послуша преди години и купи в Атина, сега капиталовата е до небето - а от наеми е двуцифрен процент като норма.
Тук няма да те разберат, страх ги е да мръднат извън Б-стан дориДа не говорим че не могат и да смятат, затова "инвестирането" се изчерпва с наливане в 50-60 годишен панел за събаряне при чиста доходност 2%, КОГАТО ВЪОБЩЕ Я ИМА.
Доходност ли? Я той да ти обясни. От твойта по-зле.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Абе ти да не си в училище още , тук става ужасно объркване на никове и акаунти. За какви илоти пишеш, илотите са в Спарта , и са били абсолютно без доходи.
Коментар
-
И после фалираш красиво в стил Кийосаки - при него баш туй е мотото и баш така е приключил
Коментар
-
ВАЖНО Е КАКВИ ПАРИ МОЖЕ ДА ИЗКАРАШ ОТ ТОЗ ИМОТ.
А те се изкарват от НАЕМ.
МИНИМАЛНИЯ % на възвръщаемост е 7. При по малко само си губиш НЕРВИТЕ и времето в НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ.
Не виждам с какво "акъл" на хора дето си загробват парите в ШЗ щот няма кво да ги правят е полезен.
По шафрантии да ги загробиш поне е по забавно
Тук няма да те разберат, страх ги е да мръднат извън Б-стан дориДа не говорим че не могат и да смятат, затова "инвестирането" се изчерпва с наливане в 50-60 годишен панел за събаряне при чиста доходност 2%, КОГАТО ВЪОБЩЕ Я ИМА.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Точно така.Когато колелото се завърти илотите почват да генерират доходи с които може да закупиш следващия имот и така притока на пари започва да се увеличава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Точно така.Когато колелото се завърти илотите почват да генерират доходи с които може да закупиш следващия имот и така притока на пари започва да се увеличава.
Коментар
Коментар