IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Хахахаха, ти наистина си доста несполучлив поддържащ ник на баннатия завистлив заядник....вместо да ме засегнеш, само ме разсмя
    Лордиевич, до 2029-та перонските никове ще се увеличават успоредно с увеличенията на цените на имотите. Тепърва ще има още доста да ни разсмиват.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха.
      да ти пусна ли обявите сега от същия сайт - под 1000€ НЯМА, а направен като празния ми е 1500€*86кв. Айде смятай - взет е за 30 с ремонта. Не вземам наем - евентуално ще се изнасям там
      Ботич, начи и старите коптори в Атина минаха 1000 ойро....Знаеш ли колко е средната заплата след данъци в Атина ? И че едни и същи продукти в Лидъл Гърция са с 50%+ по-висока цена ?
      Относно доходността дет пишеш колко процента е 2000 бруто от 100К апарт ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

това не е вярно, Искаха да го купят за 50к, исках само 80к с ясната идея че нямат. Оказа се че имат само 10к и ме псуваха че съм алчен (още сме скарани).
        Наклон на к@ра ли ще ми даваш, гледай си там котура у банско
        Те такива ще са ти купувачите. Категория висша.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Моля дайте пример за живо същество, коета е съсипала 3 поколения след него
          Ти . Стига ли , защото мога да дам още няколко.Само не тръгвай да доказваш сега, че не си жив.

Коментар

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

Някой с тези инвестиции, съсипаха и живота на три поколения след тях. Инвестициите са добри ,когато са навреме. Сега не е време за имоти и покупката им.
            Моля дайте пример за живо същество, коета е съсипала 3 поколения след него

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Висящ на перона понижител сър. Не е нито първият нито последният в темата. Имаше ги като него и преди.
              Обаче упорит като магаре и се изказва от последна инстанция. Сякаш някога е имал имот. Такива като него от 5 шаманства за цените се смениха 10 пъти по име
              Last edited by 13ADROL; 10.09.2021, 14:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Taка тия като теб си купиха фабрики на 8ми Септември и станахте вечни "инвеститори"
                Някой с тези инвестиции, съсипаха и живота на три поколения след тях. Инвестициите са добри ,когато са навреме. Сега не е време за имоти и покупката им.

Коментар

ха ха.
                  да ти пусна ли обявите сега от същия сайт - под 1000€ НЯМА, а направен като празния ми е 1500€*86кв. Айде смятай - взет е за 30 с ремонта. Не вземам наем - евентуално ще се изнасям там
                  Не споря за цената сега. 1500€ е ниска цена. Що продаваше преди година па не продаде. Твоя работа, но нито капитализираш, нито отдаваш. Изнеси се там, ще ревнеш бързо. Както си стиснат иди клечи там у собата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Я пак? Каква е капиталовата на Ботчовите апарти? Я го питай на кви пари иска да ги лъзне, послушал те е, та те псуе в момента сто на сто. То добре, но да беше купил каквото трябва, а не просто да се води че е купил в Атина.
                    Доходност ли? Я той да ти обясни. От твойта по-зле.
                    ха ха.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ти ме послуша преди години и купи в Атина, сега капиталовата е до небето - а от наеми е двуцифрен процент като норма.
                      Тук няма да те разберат, страх ги е да мръднат извън Б-стан дори Да не говорим че не могат и да смятат, затова "инвестирането" се изчерпва с наливане в 50-60 годишен панел за събаряне при чиста доходност 2%, КОГАТО ВЪОБЩЕ Я ИМА.
                      Я пак? Каква е капиталовата на Ботчовите апарти? Я го питай на кви пари иска да ги лъзне, послушал те е, та те псуе в момента сто на сто. То добре, но да беше купил каквото трябва, а не просто да се води че е купил в Атина.
                      Доходност ли? Я той да ти обясни. От твойта по-зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

Абе ти да не си в училище още , тук става ужасно объркване на никове и акаунти. За какви илоти пишеш, илотите са в Спарта , и са били абсолютно без доходи.
                        Вкарай малко въобръжение и разум и ще се усетиш че вместо буквата М съм натиснал буквата Л.

Коментар

И после фалираш красиво в стил Кийосаки - при него баш туй е мотото и баш така е приключил
                          Фалира този който е на кредит.При мен цар кеш царува.Ти едва ли ще разбереш какво искам да ти кажа.

Коментар

ВАЖНО Е КАКВИ ПАРИ МОЖЕ ДА ИЗКАРАШ ОТ ТОЗ ИМОТ.
                            А те се изкарват от НАЕМ.
                            МИНИМАЛНИЯ % на възвръщаемост е 7. При по малко само си губиш НЕРВИТЕ и времето в НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ.

Не виждам с какво "акъл" на хора дето си загробват парите в ШЗ щот няма кво да ги правят е полезен.
                            По шафрантии да ги загробиш поне е по забавно
                            Ти ме послуша преди години и купи в Атина, сега капиталовата е до небето - а от наеми е двуцифрен процент като норма.
                            Тук няма да те разберат, страх ги е да мръднат извън Б-стан дори Да не говорим че не могат и да смятат, затова "инвестирането" се изчерпва с наливане в 50-60 годишен панел за събаряне при чиста доходност 2%, КОГАТО ВЪОБЩЕ Я ИМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Точно така.Когато колелото се завърти илотите почват да генерират доходи с които може да закупиш следващия имот и така притока на пари започва да се увеличава.
                              И после фалираш красиво в стил Кийосаки - при него баш туй е мотото и баш така е приключил

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Точно така.Когато колелото се завърти илотите почват да генерират доходи с които може да закупиш следващия имот и така притока на пари започва да се увеличава.
                                Абе ти да не си в училище още , тук става ужасно объркване на никове и акаунти. За какви илоти пишеш, илотите са в Спарта , и са били абсолютно без доходи.

Коментар

Working...
                                X