Първоначално изпратено от Ernan Kortes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Основни неща не можете да проумеете. В жилищния сектор един от най-определящите фактори са съседите. В луксозния сегмент това е критерии номер едно. Ако напълним Естето с боклуци като тебе и наематели на 5 евро квадрта мислиш ли че ще струва нещо? Съседите определят цената. За това нищо свясно не можеш да намериш през брокер щото през брокер пазаруват само балъците без контакти, а никой не иска случайни провинциални балъци за съседи и ги бокират чрез офертните цени. Напротив даже ще ти плащат да живееш в по-добрите места за да вдигаш цената на сградата. Изобщо цялото мислене как ТИ като скъсаняк ще купуваш през броки за да отдаваш под наем на още по-голям скъсаняк пак намерен чрез друго броки и ще направиш пари е смешна.
Апартите се продават от подобни сгради без брокери не заради средата , а поради това че се предлагат на хора с възможности рано.... и те ги захлупват.... Писал съм, че Артекс ми предлагаха Апарт в сградата на ЦвЦв. Можех да го купя към онзи момент, но не го направих щото ми беше над нуждите като размер / прекалено голям/ и етажа не ми харесваше.....Т.е. бях един случаен тотално човек / селянче/ , което без малко да се отърка с елитО.... Извадих късмет и сега живея пак с по-богати от мен ама поне без да е драстична разликата.... Никой не ми прави забележка и подмятания за 30 годишната кола в гаража за 60 000 евро :-)
Накратко на строителите не им пука и продават на всеки който може да плати.... е при новите сгради над среден клас се избягват ипотечковци и толкова
Коментар
-
Основни неща не можете да проумеете. В жилищния сектор един от най-определящите фактори са съседите. В луксозния сегмент това е критерии номер едно. Ако напълним Естето с боклуци като тебе и наематели на 5 евро квадрта мислиш ли че ще струва нещо? Съседите определят цената. За това нищо свясно не можеш да намериш през брокер щото през брокер пазаруват само балъците без контакти, а никой не иска случайни провинциални балъци за съседи и ги бокират чрез офертните цени. Напротив даже ще ти плащат да живееш в по-добрите места за да вдигаш цената на сградата. Изобщо цялото мислене как ТИ като скъсаняк ще купуваш през броки за да отдаваш под наем на още по-голям скъсаняк пак намерен чрез друго броки и ще направиш пари е смешна.
Като цяло усета ти за хората е като този за пазара на имоти.
Да приемем че си прав, уреди ми ги на 1000 евро/м2, аз ти обещавам че няма да живея там и ще препродавам/отдавам само на отбрани представители на "елита"
- 1 like
Коментар
-
https://m.investor.bg/evropa/334/a/c...litika-328131/
Централната банка на Исландия стана първата в Западна Европа, която затегна паричната си политика след пандемията, като повиши лихвените проценти, за да овладее скока на инфлацията.
Седемдневният лихвен процент по срочните депозити беше вдигнат с четвърт пункт до 1% в отговор на растящите потребителски цени, нарастващите разходи за труд и по-високите разходи за жилища. Увеличението е първото за институцията от 2 години и половина, пише Bloomberg.
Централната банка на Исландия първа в Западна Европа затегна паричната политика
Инфлацията, която е 1,5 пъти над целта на институцията, притеснява финансистите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
И аз се записвам, даже мисля да ти направя брутален дъмпинг, 1000 евро/м2 давам
Заплатке, сега е момента да ритнеш сиромашията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Прав си Заплатке за сичко ! Начи първо няма защо да се оплакваш от цените защото те явно не надминават 500 евро на квадрат дори за най-лукс сградите. Скъпо ли ти е това ?
И после мога и да те помоля в следващата такава да вземеш няколко апарта, а аз ще ти ги платя по 600 евро на квадрат. Всичко по банка !
И на Ратко нищо няма да му даваш по 600, че той си има достатъчно вече :-) Или го прати към мен аз ще му ги дам после по 2600 на промо :-)))
Заплатке, сега е момента да ритнеш сиромашията.
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знам колко повече документи и факти да покажа. Твоите докуемти къде са? Имаш ли източник различен от брокер?
И после мога и да те помоля в следващата такава да вземеш няколко апарта, а аз ще ти ги платя по 600 евро на квадрат. Всичко по банка !
И на Ратко нищо няма да му даваш по 600, че той си има достатъчно вече :-) Или го прати към мен аз ще му ги дам после по 2600 на промо :-)))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.05.2021, 15:03.
- 1 like
Коментар
-
Едновренно го вярваш това но не вярваш че данъчните оцеки ще се вдигнат ШОКОВО?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много съм им набрал на тия брокери
значи за цв цв и цачева може на 500Е в диаманта
а за обикновения човек надуват цените и не публикуват 80 процентовите намаления.
- 1 like
Коментар
-
По твоите критерии, почти всички са брокери.
Затрудняваш ме
значи за цв цв и цачева може на 500Е в диаманта
а за обикновения човек надуват цените и не публикуват 80 процентовите намаления.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Заплатка, толкова си далеч от действителността, че чак е плашещо..
Кажи ми, че си ученик, да се успокоя
Коментар
-
Не знам колко повече документи и факти да покажа. Твоите докуемти къде са? Имаш ли източник различен от брокер?
Затрудняваш ме
Коментар
-
Заплатка, толкова си далеч от действителността, че чак е плашещо..
Коментар
-
Ако имаш доказателсва за това трябва да свидетелстваш в прокуратурата. Ама не е така изобщо, Рашидов каква власт има например? Или Севдето? Единствената причина болшинството примери да са на държавни чиновници е че те са длъжни да декларират и излизат наяве там. От първа ръка ти казвам цели луксозни сгради има в които никой не е плащал и половин офертна цена, ама нито един. Офертните цени са за ексклузивно за балъци и най-вече за Жорковци. Защо е толкова трудно за разбиране че съвкупно брокита, строители, банкери, едри собственици и властимащи имат интерес да подържат илюзия за високи цени? По целия свят е така.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар